pitikoo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ce ai vrea sa fie clar?Cine crezi ca e atat de nebun incat sa spuna ce a investigat el noaptea sau chestii d`astea.Si daca ar face`o cineva nu l`ar crede nimeni pentru ca,repet, e prea devreme pentru asa ceva!Politistul trebuie sa ne spuna intr-un fel sau altul cine vinovat, cine si de ce detine arma.. etc. Sunt medici in joc, tocmai de asta, ca sa-i asigure protectie. E prea devreme pentru asa ceva ? Atunci nu votam inca, votam cand va fi 'timpul'..
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 legat de tine eugen , nu pot spune prea multe , mi se pari putin suspect ca te agiti cam mult , dar poate asa e firea ta , nu vreau sa ma precipit cred ca votul o sa il acord maine si tot atunci o sa decid si cui :)
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Niste tarani, dom`le... n-ai cu cine.lexa tati , pe tine cine te-a suparat?:(
eugen88 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 legat de tine eugen , nu pot spune prea multe , mi se pare putin suspect , dar poate asa e firea ta , nu vreau sa ma precipit cred ca votul o sa il acord maine si tot atunci o sa decid si cui :) ma enervez repede :D..... Daca e sa mor, mai i-au pe unu cu mine ...Am abilitatea asta :) Asa ca mai astept si eu sa vad ce si cum..... Pentru ca multi au votat aiurea, deci daca mor "NU MOR SINGUR"
THuG-Radu Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Moama frate care mi`ati dat de baut aseara ? Dupa al 3`lea pahar nu`mi mai amintesc nimic !
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Moama frate care mi`ati dat de baut aseara ? Dupa al 3`lea pahar nu`mi mai amintesc nimic ! e ceva putred in danemarca <_< ma duc sa rup o ganjaaa :kar: apoi somn :D
THuG-Radu Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 e ceva putred in danemarca <_<ma duc sa rup o ganjaaa :kar: apoi somn :DM`am lasat de fumat treburi dinalea, o tin doar pe tigari normale.Dar alcooollluuuu :wub:
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 M`am lasat de fumat treburi dinalea, o tin doar pe tigari normale.Dar alcooollluuuu :wub:iti dau eu sanatate curata :wub:
THuG-Radu Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 iti dau eu sanatate curata :wub:Nu nu, tonight chill, vad ca deja se omoara lumea pe aici, vreau sa fiu treaz :-s in cazul in care ma ataca cineva, sa ma pot apara !!
<Pupi> Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ar putea fi un simplu civil care se agita, dar a folosit de prea multe ori cuvantul "fuck" . Votez eugen88.
Raul Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Moama frate care mi`ati dat de baut aseara ? Dupa al 3`lea pahar nu`mi mai amintesc nimic ! Radule si eu la fel am fost #-o lasa mai mergem din nou maine diseara acolo unde am fost noi :P
Zeal Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ma enervez repede :D..... Daca e sa mor, mai i-au pe unu cu mine ...Am abilitatea asta :) Asa ca mai astept si eu sa vad ce si cum..... Pentru ca multi au votat aiurea, deci daca mor "NU MOR SINGUR"apropo, pt astia care nu sunteti convinsi verificati ce e in bold. eu zic ca e dovada incriminatorie.
Guest celmaislabaN^ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Politistul trebuie sa ne spuna intr-un fel sau altul cine vinovat, cine si de ce detine arma.. etc. Sunt medici in joc, tocmai de asta, ca sa-i asigure protectie. E prea devreme pentru asa ceva ? Atunci nu votam inca, votam cand va fi 'timpul'..asta ar insemna ca fiecare politist sa se sacrifice, sau oricare alt rol de noapte ceea ce nu e prea ok. @ neata ba oamenilor!
liquidlove Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Daca asa sta treaba,ma duc si eu pe mana multimi :),pare rau eugene .votez eugen
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ar cam trebui sa citit rolurile,le analizati sI dupa poate va dati seama de ce ma AGIT!Incerc sa imi intru in rol :D , Dar vad ca voi ati incurcat borcanele :Dedit: Lucian si Silenr,celmaislaban au sarit imediat la gatul meu ,dupa care au stat la cutie. hmmmm
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 totusi , eu il banuiesc pe the_first , pune ceva la cale , dar nu prea ii iese , eu as zice sa ne indreptam atentia spre el si sa il lasam pe eugen inca o zi :) nu ii iau partea lui eugen , dar poate chiar e unul dintre good guys
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 whateva , faceti cum credeti , o sa regretati amarnic :)
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 luk, you'r next :>Hai slabane numai juca teatru :Dcred ca o sa te votez pe tine...
Guest celmaislabaN^ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nu joc teatru, probabil nu inca, eu doar scot adevaruri la iveala.
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nu joc teatru, probabil nu inca, eu doar scot adevaruri la iveala. ce draci de adevar ? sa mor de supradoza de mai joc mafia in editiile viitoare daca sunt mafiot <_<