liquidlove Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 votez liquidlove. tind sa cred ca e mafiot, de aceea poland vroia sa intoarca voturile impotriva lui, ca sa isi castige jocul.de asemenea, unele posturi si afirmatii au fost putin dubioase de-alungul jocului.O sa te surprinda ...,tocmai ce mi-ai iesit curat :) . Ai tot dreptul sa ma votezi :-?,dar iti spun ca-ti dai cu firma in cap facand asta . Zici ca poland vroia sa ma scoata ca is mafiot,trebuia sa stie de undeva treaba asta,fiind psycho nu avea o sursa de unde sa stie concret asta,doar simpla banuiala . Daca tu esti curat,acum ma intreb cine ar putea fi mafiotul,tinand cont ca mihai te-a votat asa subit,eu am sa ma risc si am sa votez mihai . votez mihaiL.e : SilenR,asa e ...m-ai prins si tu :),tu fiind mafiot iti stii colegii nu ? Vrei sa-i ajuti cumva spunand ca-s mafiot sa scape ei ?...buna miscare,btw,vezi ca esti mort,nu mai scrie aici te rog .L.later.e : devotez mihai ,totusi ma abtin deocamdata,raul nu imi inspira incredere . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 votez liquidlovediscutam mai multe cand ajung acasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai91 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 oke then , am mers pana acum numai pe mana ta loyd so...@ devotez Zeal , votez liquidlove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Votez liquidlove Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquidlove Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 votez liquidlove A fost ultima editie la care mai particip . Prietenii stiu de ce ,jocul se poarta pe messenger si nu pe forum,de asta-mi pare rau . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanaticaldoll Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 moare liquid, mafiot game over, castiga comunitatea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 i rule :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai91 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 dai un suc loyd ca daca nu te protejam eu cred ca erai mort din seara a 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Sa-mi dati mie o bere B) v-am dat un hint. xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugen88 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Fuhrerul e mandru de Loyd.L-am antrenat bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 dai un suc loyd ca daca nu te protejam eu cred ca erai mort din seara a 3 mi-a zis Catalina,ca te-am investigat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slow Motion Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 gg guys :)@liquid daca bati vreun apropo sa stii ca nu am avut nicio legatura :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Betivanul convertit mason a supravietuit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanaticaldoll Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 Pun în formatul următor detaliile referitoare la joc, am vrut iniţial să urc documentul pe scribd dar cred că necesita înregistrare pentru accesarea lui. Sper să nu fie f greu urmărirea lui. ps. acolo e noaptea 6 nu noaptea 7, acum am sesizat şi nu mai stau să fac print :) discuţii la joc pe forum felicitări încă o dată! Link to comment Share on other sites More sharing options...