-HoneyBfly- Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 da, dar asa s-ar putea sa fie votata persoana si nu fotografia :)Exact :) Au fost cazuri in care dadeau si mass pe messenger cu linku si persoana care sa fie votata. De asta s-a pus regula asta, sa voteze doar cei inscrisi...
Irina Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 hmm,usor usor se strica concursul,fara ironiile subtile nu putem trai ! :)
-HoneyBfly- Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ^ Nu stiu la ce ironii te referi, dar nu am facut referire la cineva anume ;)
Irina Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ^ Nu stiu la ce ironii te referi, dar nu am facut referire la cineva anume ;)nu m-am referit la tine, m-am referit la ce se intampla in topicul dedicat :)
popica Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 totusi cineva trebuia sa posteze niste poze sau nu le gasesc eu :-? ??
fanaticaldoll Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 mai votăm o zi şi trecem la numărat? pe viitor poate ajungem să respectăm intervalul de publicare şi votare a fotografiilor, mai schimbăm câte ceva pe aici pe colo "prin punctele esenţiale" :) discutăm, dacă e nevoie "resuscităm" primul subiect pe tema "concurs foto" şi venim cu sugestii.
ChoWdeR Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 mai votăm o zi şi trecem la numărat? pe viitor poate ajungem să respectăm intervalul de publicare şi votare a fotografiilor, mai schimbăm câte ceva pe aici pe colo "prin punctele esenţiale" :) discutăm, dacă e nevoie "resuscităm" primul subiect pe tema "concurs foto" şi venim cu sugestii.eu sunt de parere ca au votat cei care trebuiau si se poate trece linistit la numararea voturilor, e pacat sa pierdem vremea :)