Florin09 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nu am zis ca nu se incadreaza doar ca prelucrarea lasa de dorit pe casa :) Mai bine o lasai toate prelucrata in albul acela pur, parerea mea :) Si poza mea are in ea si Lightroom si PS
vudu Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 anu trecut nu lucram cu lightroom :P ma jucam cu photoscape sau ceva de genu...sincer iti zic n am facut nici o poza de cand a venit zapada anu asta :(
Florin09 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nici eu nu am facut, nu este timp, serviciul imi ocupa din ce in ce mai mult timp in fiecare zi, poza din concurs e de anul trecuta
zaki Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 pana cand e concursu?Dec 22 2009, 01:03, deci in 29 e limita?Florin vezi ca vina fratemeu azi acasa :D si fac poze cu aparatu lui :D. Revin cu poze :P
Sensini Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 pana cand e concursu?Dec 22 2009, 01:03, deci in 29 e limita?Florin vezi ca vina fratemeu azi acasa :D si fac poze cu aparatu lui :D. Revin cu poze :PPostarea fotografiilor [marti-sambata]
Florin09 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 TheKing nu sunt sigur ca ai facut tu sau fratetau pozele Cine e curios de fotografiile lui fratesau lui king sa caute Dorin Vancea pe google :)
celmaislabaN1 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 http://img696.imageshack.us/i/1058q.jpg/ http://g.imageshack.us/img696/1058q.jpg/1/ awesome? my pic.
fanaticaldoll Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 poza originala nu o am pt ca e facuta anu trecut, pozele de la arieseni ORIGINALE nu le am pt ca mi`a crepat hardul, asta o aveam pe flick de anu trecut, dar din cate vad eu in regulament totusi e permis un pic de modificari Minimum de photoshop (mici ajustari la culori, filtre foto, rame etc) , ok in caz ca cei care au organizat concursul zic ca nu se incadreaza poza o sa vin cu alta si cu asta am incheiat subiectu. :dooh: merge, merge. spun eu că merge ;) şi tot de sezon, are vreo două ierni, parcă.
Florin09 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 ^ În toate fotografiile mele gaseşti Photoshop, Lightroom si alte cele, dar eu m-am referit la faptul că pe fotografia lui e prea evidentă prelucrarea :)LE: Cu ce aparat e făcută fotografia?
fanaticaldoll Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 am înţeles, "minimum de photoshop" despre care vorbeam eu acolo e o încurajare la a realiza fotografia din aparat, se poate photoshopa cum se doreşte, nu suntem absurzi :)mie-mi place fotografia lui.a mea cu un canon EOS 400D
Denyi Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 TheKing nu sunt sigur ca ai facut tu sau fratetau pozele Cine e curios de fotografiile lui fratesau lui king sa caute Dorin Vancea pe google :) Vancea? :mellow: cred ca e doar o coincidenta..
Mir@no1 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 In fond , asta inseamna Iarna > Multa Zapada si un Zambet de Copil :xPoza am intitulat-o "Partiee !" .http://img85.imageshack.us/i/concurs.jpg/
Florin09 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Denyi la ce coincidenta te referi?? http://photo.net/photos/dorinvancea LE:Daca te referi la numele de familie a lui TheKing, afla ca nu e doar o coincidenta de nume e chiar fratesau
zaki Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 nu a adus aparatu cu el :( plec in anglia in data de 2, poate daca o sa ninga o sa incerc sa fac cateva poze, dar o sa fie prea tarziu. Poate e si numele lui de familie, denyi daca ai ramuri prin maramures, e posibil sa fim rude :P
Denyi Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ^Cine stie :lol: ar fi o chestie tare sa dau de rude pe LM@Florin:Nu nu :D e o coincidenta faptu' ca Vancea e si numele meu de familie,adica,unu' dintre ele :)
TzuYoshi Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 nu a adus aparatu cu el :( plec in anglia in data de 2, poate daca o sa ninga o sa incerc sa fac cateva poze, dar o sa fie prea tarziu. Poate e si numele lui de familie, denyi daca ai ramuri prin maramures, e posibil sa fim rude :P Nu ninge >.<. Asta e principalul motiv pt care nu particip :P
iNsuu Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 http://img145.imageshack.us/img145/1996/sany0844gh1.jpg
Irina Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Fotografiile TREBUIE să fie personaleTema de săptămâna asta este Iarna .
m4x Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 -drept de vot au doar cei inscrisiAr fi bine sa voteze toti, nu doar cei inscrisi. Nu cred ca cei care au postat poze vor trisa deoarece nu castiga nimic. Un pool la fiecare vot cred ca ar fi bine. De exemplu mie imi plac mai multe poze din toate care le-ati postat voi si poate as avea ceva de adaugat, si-asa la sectiunea asta nu se contorizeaza post-urile.p.s. sper ca am postat bine ^_^
Sensini Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 -drept de vot au doar cei inscrisiAr fi bine sa voteze toti, nu doar cei inscrisi. Nu cred ca cei care au postat poze vor trisa deoarece nu castiga nimic. Un pool la fiecare vot cred ca ar fi bine. De exemplu mie imi plac mai multe poze din toate care le-ati postat voi si poate as avea ceva de adaugat, si-asa la sectiunea asta nu se contorizeaza post-urile.p.s. sper ca am postat bine ^_^da, dar asa s-ar putea sa fie votata persoana si nu fotografia :)incercam saptamana viitoare