LZR Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 scarboasa stirea dar minuni sunt la tot pasul :tiphat:
HugoBoss Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 scarboasa stirea dar minuni sunt la tot pasul :tiphat:Esti sigur ca stai in Romania cand vorbesti de minunile alea?
Claux Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nu cred ca este posibil... Un mod ca familiile sarace sa faca bani..
Bastia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 e trist, nu vreu sa-mi imaginez cum e sa fi parinte in asa caz, as innebuni :(
antonio112 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Mie unu mi se pare total aiurea ... de ce`l tin in viata ? Oricum, nu va "scapa" si asa asteapta sa`si dea ultima suflare ? #-o
i sin Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Mie unu mi se pare total aiurea ... de ce`l tin in viata ? Oricum, nu va "scapa" si asa asteapta sa`si dea ultima suflare ? #-oSi ce vrei sa faca ma sa il omoare? omg voi ganditi ma inainte sa scrieti prostii?
Random Hero Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Mie unu mi se pare total aiurea ... de ce`l tin in viata ? Oricum, nu va "scapa" si asa asteapta sa`si dea ultima suflare ? #-oAsa e normal. La 1 an este prea mic pentru a cere "sinuciderea asistata" si parintii lui nu ar face asta, bineinteles ca se bucura de copil asa cum este, cat va mai fi.
Stef Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 AND? Romania este condusa de oameni cu aceeasi problema.
TwentySix Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 la cate inventii apar pe zi ce trece , cine stie , maine poimaine vedem o stire ca i sa facut un transplant de creier , doamne ajuta cine stie....oricum nici mie nu imi vine sa cred cum a trait atat timp , am vazut stirea si la tv deci nu e fake , a aratat si o radiografie ca capului care e pur si simplu gol , au mai zis ca il hranesc pe baietel cu niste solutii nutritive intravenoase adica perfuzii cu mancare mai bine zis ...oricum nu cred ca poate sa il omoare parintii lui ganditi-va ce durere ar avea ca au nascut un asa copil...jumate om jumate leguma...urat :(
Guest spanky Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 eu il vad ca pe un american 100% normalAND? Romania este condusa de oameni cu aceeasi problema.:rofl1: :rofl1:cum adica ma .... fara creier ? :huh:
Cristi-MG- Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 cum frate fara creier ? cum poate sa miste mainile picioarele .. sa TRAIASCA ca sa zic asa e ca o leguma baietasu ala pe pamant ... mai rau defapt .. aia o tai si o mananci dar el ... in vine .. oare cat o trai PS : alt fake ....
Spike.Spike Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Fara creier e cam imposibil , trebuie sa aiba macar un gram cat o pasare ca sa-si coordoneze miscarile corpului sau macar sa respire
YettaProject Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Eventual nu are creierul mare , dar tot trebuie sa aiba cerebelul [ creierul mic ] care coordoneaza organele si sangele pe unde sa intre si pe unde sa iese ... am cam dormit la ora de biologie despre creier asa cu nu sunt convins ca e bine ce zic .
Guest relife Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 probabil sa nascut fara o parte din creier , nu cred ca nu are creier deloc..
Guest amiral-kenny Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 e posibil sa aiba legaturi nervoase? adica prin coloana vertebrala trec nervi nu? e posibil ca aceia sa il tina in viata? oricum la cata biologie stiu eu ... si nu e prea multa va asigur... mi se pare cam imposibil sa traiasca am citit un reply ca inima poate sa traiasca fara creier ok stim asta... dar cu respiratia cum ramane? :-? :dooh: :dooh:
robisoare Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 am citit ce ati postat si inca nu imi vine sa credoare este posibil asa ceva sa traiesti fara "piesa pricipala" si daca da cum se comporta acest copil; se misca ,merge , face ceva sau doar sta intr-un loc ??????chiar nu pot sa inteleg cum asa ceva e posibil........sincer
[Mg^Jupan] Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hmmm, nu prea stiu ce sa cred, normal fara creier nu pot face nimic, sunt o gramada de functii pe care creierul le dirijeaza, dar suntem in 2010 si orice ii posibil, "vad"
Bakacsin Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://wiki.answers.com/Q/Can_a_human_live_without_a_brain aici scrie ca e imposibil ... dar mai sunt cateva storiuri pe net cu oameni fara creier .. oricum la ce sunt azi .. la vreo 5-6 aparate si un fir de par ar luatea spune ca e un om bolnav doar nu mai trece mult timp pana vin cyborgii