Jump to content
topaZzModificat

Fiul lui MJ suferă de aceeaşi boală ca tatăl său!

Recommended Posts

Cel mai mare dintre copiii lui Michael Jackson, Prince Michael, suferă de aceeaşi afecţiune a pielii ca şi tatăl său, spune La Toya, sora Regelui Pop.

Michael Jackson suferea de vitiligo, o afecţiune care cauzează La Toya. Foto arhiva EPAdepigmentarea parţială (pe anumite porţiuni) a pielii, determinând, astfel, schimbarea de culoare a organului afectat. Potrivit site-ului Contactmusic, La Toya Jackson susţine că şi fiul defunctului său frate, în vârstă de 12 ani, are aceeaşi boală.

"Vitiligo este în familie din partea tatălui nostru, iar Prince o are şi el - pe braţe şi pe piept", mărturiseşte La Toya.

Sursa

Link to comment

bai saracul. familia asta nu mai scapa de rau. saracii mai.

--------

totusi,nu credeti ca e ceva sa mediatizeze ? adica,s-a cam dus febra cu michael jackson si familia jackson :(sunt niste impertinenti,deoarece au pus bilet la inmormantarea lui michael) si ei acuma vor toata atentia .

Link to comment

ma, pe fani nu-i deranjeaza probleme familiilor, ii deranjeaza ca nu mai aud melodiile lui live...

ati vazut, inainte sa moara toata lumea il facea homosexual si in tot felu` , dupa ce a murit toata lumea l-a ridicat in slavi pe MJ.

asa se intampla cu toti...sunt jigniti sau nu sunt bagati in seama si cand mor sunt ridicati in slavi, si nu se intampla numai in tari straine, se intampla si la noi...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...