topaZzModificat Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Cel mai mare dintre copiii lui Michael Jackson, Prince Michael, suferă de aceeaşi afecţiune a pielii ca şi tatăl său, spune La Toya, sora Regelui Pop.Michael Jackson suferea de vitiligo, o afecţiune care cauzează La Toya. Foto arhiva EPAdepigmentarea parţială (pe anumite porţiuni) a pielii, determinând, astfel, schimbarea de culoare a organului afectat. Potrivit site-ului Contactmusic, La Toya Jackson susţine că şi fiul defunctului său frate, în vârstă de 12 ani, are aceeaşi boală."Vitiligo este în familie din partea tatălui nostru, iar Prince o are şi el - pe braţe şi pe piept", mărturiseşte La Toya.Sursa
topaZz Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Am vazut la TV cam acum 1 luna, o fata din america suferea si ea de aceasta boala si a ajuns fix ca si Michael Jackson la piele, so oricui poate sa se intample. Dar in acest caz eu cred ca sa mostenit.
topaZzModificat Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Si eu cunosc un caz in Arad, are absolut toata pielea alba, parul, sprancenele. Nu stiu sigur daca este aceasta boala...
Gogeta Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Si eu cunosc un caz in Arad, are absolut toata pielea alba, parul, sprancenele. Nu stiu sigur daca este aceasta boala...Ala e albinism, vitiligo e altceva.
armani114 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Se intampla de foarte multe ori ca o boala de care sufera un parinte sa se transmita la copii....
jas2jas Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Se intampla de foarte multe ori ca o boala de care sufera un parinte sa se transmita la copii....hai serios ai invatat si tu in clasa a 4a despre boli ereditare ?
banditzel Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Se intampla de foarte multe ori ca o boala de care sufera un parinte sa se transmita la copii....nu neaparat....probabil aceasta boala este rezultatul unor cromozomi esuati.. :D
Flake Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 bai saracul. familia asta nu mai scapa de rau. saracii mai.--------totusi,nu credeti ca e ceva sa mediatizeze ? adica,s-a cam dus febra cu michael jackson si familia jackson :(sunt niste impertinenti,deoarece au pus bilet la inmormantarea lui michael) si ei acuma vor toata atentia .
topaZzModificat Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 ma, pe fani nu-i deranjeaza probleme familiilor, ii deranjeaza ca nu mai aud melodiile lui live... ati vazut, inainte sa moara toata lumea il facea homosexual si in tot felu` , dupa ce a murit toata lumea l-a ridicat in slavi pe MJ.
SevenUp Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ma, pe fani nu-i deranjeaza probleme familiilor, ii deranjeaza ca nu mai aud melodiile lui live... ati vazut, inainte sa moara toata lumea il facea homosexual si in tot felu` , dupa ce a murit toata lumea l-a ridicat in slavi pe MJ.asa se intampla cu toti...sunt jigniti sau nu sunt bagati in seama si cand mor sunt ridicati in slavi, si nu se intampla numai in tari straine, se intampla si la noi...
topaZzModificat Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Uitati-va cat a durat chestia cu 'haideti sa-l ridicam in slavi pe asta care a murit'. La stiri aparea ca peste tot sunt nustiu ce festivaluri pe baza lui MJ, si acum nu se mai aude nimic de MJ.
mitza4fun Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Vi'l mai amintiti pe Gheorghe Dinica..:) ;)...ce ziceti ? cu celebritatea si altele
gaby888 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Eu cred ca tot nemul are acceasta boala :-?
Mihnea Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Este mostenire ereditara ! Asta este , poate asta se face bine !Doamen fereste sa ai asa ceva .
Deejay7 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Mama are asa ceva si a reusit sa scape de ea cel putin pe fata,iar pe maini mai are foarte putin.A reusit cu niste pastile trimise din Grecia.....
Logrono Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Este mostenire ereditara ! Asta este , poate asta se face bine !Doamen fereste sa ai asa ceva .ps: la felsi copii fiului lu mj eu zic ca o sa aiba :)