Jump to content
topaZzModificat

Toyota pregăteşte un concurent pentru modelele ieftine Dacia

Recommended Posts

Cel mai mare producător auto la nivel mondial intră în competiţia maşinilor low-cost, printr-un concept pe care îl va prezenta în ianuarie, la Salonul de profil organizat la New Dehli. Modelul de serie ar urma să coste aproximativ 6.800 de euro.

Cel mai important exponat Toyota, din cele 13 pe care constructorul japonez le va prezenta, luna viitoare, la Salonul Auto de la New Dehli, va fi un concept compact low-cost, dedicat pieţelor emergente, comunică ”Autocar”, care citează un articol ”Reuters”.

Potrivit informaţiilor neoficiale vehiculate în presă, automobilul va costa în jur de 10.000 de dolari (circa 6.800 de euro, la cursul actual), aşadar ar putea fi un concurent serios pentru gamele Dacia Logan/Sandero.

Modelul de serie, care va fi asamblat în noua fabrică Toyota din India, cu începere din a doua parte a anului viitor, va fi destinat, cel puţin iniţial, pieţelor din

India, Rusia şi America

de Sud (producţie planificată şi pentru Brazilia, din 2011).

Sursa

Link to comment
Guest andybtv

Daca se tin de treaba,si vor scoate o masina buna ca si celelalte masini scoase deja,dar la un low-cost o sa aibe mult mai multe vanzari.O-m trai si o-m vedea

Link to comment

Mai ieftina ca Dacia, nu cred =)), nimeni nu intrece Dacia la asta.

Sa speram ca iese ceva bun, nu o rabla ceva.

eu am lucrat cu o firma din Coreea de Sud.. lor li s-a parut ca romanii muncesc mult prea putin si castiga mult prea mult.. din cate am inteles la ei se munceste cate 12 ore pe zi.. acolo literalmente traiesti ca sa muncesti, nu muncesti ca sa traiesti.. si salariile de acolo.. no comment..

asa ca da.. asiaticii pot face o masina mai buna si mai ieftina decat Dacia.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...