MoBiLe2 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea Flamingo International (FLA) pentru intrarea în insolvenţă a companiei Flanco, controlată de retailerul de electronice, electrocasnice şi IT&C, astfel că executarea silită începută miercuri de ING Bank România a fost oprită.SUrsa:http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...-spre-faliment/Acum ceva ani am luat de la ei o unitate. Functioneaza perfect si azi.Nu pot sa zic ca am avut divergente cu angajatii vreunui magazin dar odata m-au enervat cu prostia.Exista un model de imprimanta pe care vroiam sa-l achizitionez dar nu aveau decat 1 bucata expusa.De regula nu cumpar obiecte expuse ptr ce la consider SH. Individa din magazin imi spune:-Sa stiti ca si asa e ultima.Era perioada craciunului si ma gandeam cat de inapoiata e gagica incat sa creada ca o sa platesc un produs plin de jeg la acelasi pret cu unul sigilat. Si chiar avea praf din belsug pe toate suprafetele. I-am zis ca nu-mi fac probleme deoarce magazine sunt peste tot. Mi-a raspuns:-Atunci puteti sa va duceti la altul (mi-a dat aprobare dobitoaca)Normal ca am plecat si mi-am luat acelasi model la acelasi pret impachetat fix ca atunci cand a parasit fabrica.Probleme am avut si cu emag desi nu-i vad cu falimentul in poarta. Astia si-au inchis forumul pentru ca multi se plangeau de produsele cumparate de la ei. Partea de service e de toata jena indiferent de magazin.
SevenUp Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 de la Flamingo mi-am luat si eu unitatea acum 6 luni, dupa 2 luni si-au inchis magazinul
armani114 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Am unitatea de vreo 3 ani luata de la Flamingo..nu am avut nici o problema cu ea...
Joker_24 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Eu nu cred ca va da falimenit. Sunt prea cunoscuti a sa dea falimenrt
Stalk3r Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 cunoscuti si ca preturi mari .., tot timpu la flamingo erau preturi mai mari fata de emag sau pcgarage.
Random Hero Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Eu nu cred ca va da falimenit. Sunt prea cunoscuti a sa dea falimenrtCrezi ca e prima firma mare care ajunge in situatia asta? N-o sa se inghesuie lumea sa cumpere de la ei pentru a-i ajuta sa ramana pe linia de plutire doar pentru ca sunt "cunoscuti."
Raul Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Sistemul meu e tot de la ei luat si desi sunt un pic mai scumpi, calitatea la service este si ea buna.
Th3_GoD Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Flamingo faliment ? , mi-am luat leptopu de la ei , am garantie 2 ani cum sa dea faliment ?:o
z3tu Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Oricum erau 0 .... pacat de cei care si-au achizitionat ceva de la ei..ca nu stiu ce vor face cu garantia...preturi aproape duble decat un magazin on-line....nu se merita oricum.
Guest biili Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Chiar se darama Flamingo? Unitatea am luato de la Flamingo amus juma de an, de-aia s-au schimbat multe magazine Flamingo , Altex a cumparat in unele locuri.Baiu; e ca eu am garantie 2 ani si ce ma fac.
gaby888 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Eu sper sa ne dea falient , totusi sunt buni
Wise Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 nu mi s-a parut niciodata un magazin organizat flamingo
_alexa_ Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 De cativa ani a inceput Flamingo sa-si inchida magazinele, pana si cele mai mari... eu ma bucur ca au dat faliment
Lancelot Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 De cativa ani a inceput Flamingo sa-si inchida magazinele, pana si cele mai mari... eu ma bucur ca au dat faliment ti-am zis eu bre?:D Adevarul e ca erau mult prea scumpi..si deja concurenta le-o cam luase inainte :) erau in declin..urmeaza Depozitul de Calculatoare
topaZzModificat Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 magazinle Flamingo erau foarte scumpe, acesta e motivul pt. care da faliment... aveau produse bune, insa foarte scumpe. asta e.
Mihnea Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Lucruri scumpe in comparatie cu alte magazine .Cei care au cumparat de la ei si au garanite inca 1-2 ani o sa fie cei mai dezavantajati ! Pe criza asta e greu sa rezisti .
frankie Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Lucruri scumpe in comparatie cu alte magazine .Cei care au cumparat de la ei si au garanite inca 1-2 ani o sa fie cei mai dezavantajati ! Pe criza asta e greu sa rezisti .Nu criza i-a doborat, lacomia i-a doborat.
2ndAldguth Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ..urmeaza Depozitul de Calculatoare TAAACI! Placa mea video e de acolo -_- Daca da fail am pus-o.
Logrono Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Eu am tot pc'u monitor boxe tot de acolo loate acum 7 ani :) si merg perfect cu timpu am mai modificat eu pe la unitate in rest sunt multumit :) Nu criza i-a doborat, lacomia i-a doborat.criza nu lacomia stai tu calm ca era in frunte flamingo