eFr Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ahahahahaha , cum din atatea aliante intre partide sa iasa tot BASE ... , bv lui Traiasca BASESCU , PRESEDINTELE ROMANIEI ! :)
eseeet_ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ce plange geoana cam asa :crybaby: :crybaby: :crybaby:
musthyzz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Fucking EPIC :lol:http://hymerion.wordpress.com/2009/12/07/j...i-rosu-imparat/
THuG-Radu Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Fucking EPIC :lol: http://hymerion.wordpress.com/2009/12/07/j...i-rosu-imparat/ Doamne ce analfabet ! #-o Nu tu musthyzz, ci ala care a scris postu ala pe blog ! #-o Inca 5 ani chioru ? saracii de noi
musthyzz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Lasa gramatica (stiustiustiu) satira era "spuma" .Nu credeam ca am sa spun asta vreodata, dar mi-a placut de "bunicuta". A fost singurul om care ,aseara in plina sarbatoare rosie, a incercat sa calmeze "elanul folcloric" al "colegilor" si mai ales a domnului Ge oana.Astept discursul celui din urma.
Gandalf Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 pierde Geoana cu toate aliantele lui , era aseara si Gigi in spatele deci omg e pur si simplu disperat, poporul a ales, au mers si multi la vot bv
Andu Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 pierde Geoana cu toate aliantele lui , era aseara si Gigi in spatele deci omg e pur si simplu disperat, poporul a ales, au mers si multi la vot bv Nu pot sa cred ca tii cu Basescu!
eFr Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Fiecare cu sustinatorul lor , lumea voteaza ce cred ei mai bine Hai sa gandim logic daca lumea nu`l mai vroiau pe Base , nu`l mai votau , si lua Geoana 70 % dar ? ... lumea nu vrea PSD cu tot cu aliantele lor !
adalet Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Voi aveti ce aveti cu un om care timp de 5 ani s-a luptat cu un guvern liberal vinovat de actuala criza economica din Romania. Un guvern liberal vinovat de urmatorii 500.000 disponibilizati din sistemul bugetar, vinovat de o gaura de 3 miliarde de euro in bugetul tarii. Un guvern liberal care a primit bani destui de la F.M.I. pentru a scoate tara asta din criza economica dar nu a luat nici o masura (uitati-va la Polonia, care cu bani luati de la F.M.I., a avut o crestere economica de 0.5% in ultimul trimestru al acestui an, cu toata criza economica mondiala).
musthyzz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ...si totusi...Unde este Ge-oana ?SPEECH ! SPEECH ! SPEECH !
Oana Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ...si totusi...Unde este Ge-oana ?SPEECH ! SPEECH ! SPEECH !Te macina? Nu poti sa traiesti fara mine?Ce vrei sa mai zic?Sunt dezamagita, dar viata merge inainte.Cum am mai spus, viitorul meu este in strainatate, nu ma mai intereseaza ce se intampla in Romania.Departajarea dintre Basescu si Geoana sunt tiganii.Toti tiganii l`au votat pe Basescu. E bine...macar s`a ales si cu 2 melodii.Basescu a mai primit inca o sansa. Inca 5 ani. Sa vedem ce o sa faca in astia 5 ani.@138.000 voturi nule!"Comunistii" contesta rezultatele.O sa vina observatori din strainatate si o sa se numere voturile bucata cu bucata.Daca au trisat...si`au semnat sentinta.
musthyzz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Te macina? Nu poti sa traiesti fara mine?Ce vrei sa mai zic?Sunt dezamagita, dar viata merge inainte.Cum am mai spus, viitorul meu este in strainatate, nu ma mai intereseaza ce se intampla in Romania.Errm....auzi ? Da de la ce te-ai luat ? Am facut cumva referinta la persoana ta de ma citezi ? Mergi sanatoasa unde crezi ca este mai bine pentru tine.LE : Vai doamne iarta acum m-am prins.Ge-oana uite scriu ingrosat poate te prinziGe-oana
Oana Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Errm....auzi ? Da de la ce te-ai luat ? Am facut cumva referinta la persoana ta de ma citezi ? Mergi sanatoasa unde crezi ca este mai bine pentru tine.Iti tremura mana si nu esti capabil sa scrii Geoana? Trebuie sa scrii Ge-oana?
musthyzz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Domnisoara...faceti stanga imprejur va rog. Nu vreau scandal doar ca ai inteles tu altceva pisi, si nu imi dictezi tu mie cum sa scriu. Uite daca vreau scriu asa : GEO_ANA. Probleme ?
Oana Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Domnisoara...faceti stanga imprejur va rog. Da domnu` politist. Acum! Stai 10 min ca sa`mi scrii fraza asta obosita? Sa traiti bine! :tiphat:
Sparky[SV] Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nu pot sa cred ca tii cu Basescu! Cel putin in Severin, primarul a facut destul de multe. Si tinand cont ca primarul Severinului e din partid de la Basescu, nu prea cred ca cineva din Severin ar fi votat cu Geoana. Asa ca pt mine in astia 5 ani, Basescu nu a fost asa de `praf` (doar el i'a dat fonduri primarului Severinului)
RAPTURE- Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 hahaahhahhaahhahhahaahahahhahahahahahai sa radem si CU CU*u :rofl1:Nu-mi pare bine ca a castigat Basescu, dar imi pare bine ca a pierdut Geoana...Epic win :photo:
Stef Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Multi spun ca Base a furat, insa lucrurile nu stau chiar asa, am studiat cele 2 topicuri dintre care unul inchis, si majoritatea sunt PRO Basescu, A iesit urat pentru Geoana, dar si mai urat pentru Antonescu, a sperat ca va profita si acum, a ajuns in opozitie, cat despre moguli Voiculescu, Vantu si Patriciu, BYE BYE, sper ca CNA sa inchida cel putin Antena 3, ca ei nu mai sunt un post de stiri ci niste sclavi :-j anyway sper sa castige Base.
gimy100 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 sa traiti bine inca 5 ani de acum incolo gaozarilor )
_Deza Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Fucking EPIC :lol:http://hymerion.wordpress.com/2009/12/07/j...i-rosu-imparat/WORD!!! :rofl1:Nu pot sa cred ca tii cu Basescu!nici eu mane !!!!!1111unu
Razvan Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 @marius .. nu defilez cu nimeni oricum, insa daca ar fi sa o fac, prefer sa fie cu eba decat cu vanghelie.. macar arata mai bine :D :rofl1:Nu-mi pare bine ca a castigat Basescu, dar imi pare bine ca a pierdut Geoana...Epic win :photo:same!asa ca un ultim post: eu cred ca voi va furati singur baieti. buenas noches* :beer: *vise placute
MontBlank Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 @Smokie : PSD = @Oana: Stii cui trebuie sa multumesti pentru convorbirile ascultate ? Americanilor. GoD Bless America.
Dirlewanger Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Geoana e presedintele romanilor iar Basescu este cel al capsunarilor, talharilor, violatorilor si spalatorii de wc-uri din italia si spania.ca sa nu mai vorbim de moldoveni, scarba totala.stie careva cum se poate obtine cetatenia filipineza? Ne lasi ba pretene cu Iliescu? Iliescu e doar un mos senil care numai are treaba cu politica. Nici o sa o mai satisfaca pe tanti Nina nu mai poate.
Oana Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Geoana e presedintele romanilor iar Basescu este cel al capsunarilor, talharilor, violatorilor si spalatorii de wc-uri din italia si spania.ca sa nu mai vorbim de moldoveni, scarba totala.stie careva cum se poate obtine cetatenia filipineza? Ne lasi ba pretene cu Iliescu? Iliescu e doar un mos senil care numai are treaba cu politica. Nici o sa o mai satisfaca pe tanti Nina nu mai poate. :clap: