Dani Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Unde e taranca de nevasta`sa? Marieee unde esti? Uitati`va mah cui ii multumeste! Ii multumeste lui Crin Antonescu, lu` nevasta`sa, tatalui sau care e mort... Sa te vad pe mare chioruleeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! asta se numeste manipulare afectiva :P sa nu uitam ca aia din afara tarii nu fac parte din exit-poll. si aia majoritatea au votat basescu. in exit-poll-uri nu apar vot-urile din strainatate.. cum zice Wizard, majoritatea au votat Basescu (95% doar in Moldova) Ce suprize mai pot fi dupa ce Geoana a fost lider in toate exit-pollurile de astazi? hehehe o sa rad si cu fundul de PNL, UDMR, PNG si PRM daca iese Base N`ai putut sa te abtii . Acum 10 min Basescu "Am castigat". Acum...s`a retras micutzu de el. L`am vazut pe Becali plangand... Absolut toate partidele l`au sustinut pe Geoana.Toate lumea a vrut sa scape de acest tiran! l-au sustinut pe Geoana ca le-a promis marea cu sarea.. dar nu le va da mare lucru, vor lua o mare teapa, asta daca iese Geoana presedinte.. rabdare.. Eu nu va inteleg o chestie si aici ma refer la sustinatorii lui nea Bashescu, voi ziceti ca sa facut o alianta cu toti delicventii dar nu va amintiti oare ca acum 5 ani PD de atunci era in alianta cu PNL si UDMR ? Atunci presupun ca erau foarte corecti, si inca o chestie Patriciu de ce e inca liber desi culmea a fost cercetat penal inca de pe vremea lui Basescu, asa ca pentru toti anti-PSD un mesaj scurt STFU! PNL tot timpul a fost plin de stoarfe :P (daca din turul 2 Antonescu nu sustinea pe nimeni, avea sanse peste 5 ani) Vantu nu e cu Base. A spus in direct ca este prieten cu Geoana de 4 ani de zile. :-? Dar daca se tine de promisiune (Vantu), maine va declara cu ce l`a ajutat pe Basescu in 2004 sa castige alegerile. @MontBlank de cand se asculta telefoanele mobile? Ah...de cand cu Base. Astia care tot urlati ca o sa revina comunismul. Ia intrebati`va parintii cum era pe timpul comunismului si cum este acum. Lasati deoparte locurile de munca si casele. Fructe se mancau doar la sarbatori. Acum mananci cand ai chef. Nu aveai voie sa iesi din tara! Acum iesi cu buletinul. Nu aveai voie sa asculti radio! Acum avem si radio, si Tv (nu numai cu Elena Ceausescu), si internet etc. Ca sa cumperi carne stateai toata noaptea la coada...iar cand iti venea randul, culmea, nu mai era carne :-j. Dulciuri? Sa fim seriosi . Biscuiti! Voi chiar credeti ca o sa se revina la acele timpuri? telefoanele se asculta de cand exista serviciile secrete nu de cand e Base.. iar esti naiva.. cu Iliescu, exista sanse sa revina cateva dintre ele p.s. nu va grabiti.. asteptati numararea tuturor voturilor :P
Guest Xspeed Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 in exit-poll-uri nu apar vot-urile din strainatate.. cum zice Wizard, majoritatea au votat Basescu (95% doar in Moldova)se numeste diasporasi sunt incluse in sondaje
Dropkillerz Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 daca as avea pregatirea si experienta necesara, poate m-as implica.cu ce esti tu mai presus decat mine?n-ai fost la vot.ok, nu ti-ai exercitat dreptul acesta, au decis altii pt tine. nu-mi spune tu ca ma las pe mana altora :) si da prefer sa ramana basescu, pt ca guvernul si programele acestuia sa aiba continuitate si astfel vom progresa, nu conteaza daca mult sau putin.iti dai si tu seama ce inseamna o schimbare de presedinte in momentul asta, cred. Va fi tot acelasi rahat daca iese Basescu pentru ca Romania a imprumutat bani de la U.E si nu 400 500 de lei.Oricine iese,banii aia trebuie returnati si nu o sa-i dea Basescu sau Geaoana din buzunarul lor,o sa-i dam,noi,romanii,pentru ca tacem si inghitem.Sa nu mai zic ca marinarul pomenea ceva schumpiri drastice din ianuarie la gase si petrol.Nu-mi zi mie ca daca o sa iasa Base,o sa fie ceva schimbari de bine in tara asta,ca am sanse mai mari sa castig milionul de euro la 6/49 decat sa se schimbe ceva in tara asta.Daca aparea macar o fata necunoscuta in turul doi,ma duceam cu cea mai mare placere la vot.Era sa uit,eu spre deosebire de tine,stiu ce vreau.
Dani Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 se numeste diasporasi sunt incluse in sondajeeu ma refer la faptul ca nu sunt incluse in ultimele sondaje.. nu ca nu sunt incluse in sondaje.. azi pe la amiaza vor fi rezultate finale..
_Deza Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Va fi tot acelasi rahat daca iese Basescu pentru ca Romania a imprumutat bani de la U.E si nu 400 500 de lei.Oricine iese,banii aia trebuie returnati si nu o sa-i dea Basescu sau Geaoana din buzunarul lor,o sa-i dam,noi,romanii,pentru ca tacem si inghitem.Sa nu mai zic ca marinarul pomenea ceva schumpiri drastice din ianuarie la gase si petrol.Nu-mi zi mie ca daca o sa iasa Base,o sa fie ceva schimbari de bine in tara asta,ca am sanse mai mari sa castig milionul de euro la 6/49 decat sa se schimbe ceva in tara asta.Daca aparea macar o fata necunoscuta in turul doi,ma duceam cu cea mai mare placere la vot.Era sa uit,eu spre deosebire de tine,stiu ce vreau.banii sunt imprumutati de la FMI, nu UE, sunt 2 chestii diferite gogule.de caruta aia de bani e nevoie in atingerea unor tinte de catre guvern.( nu ma intreba care-s alea ca nu le stiu pe toate). respectivii bani vor fi platiti pe o perioada destul de mare, esalonat, dupa un plan.(d-aia lasam strainii sa se bage in economia noastra sa ne invete dracu si pe noi)daca era tata in turul 2, stiu ca il votai. mai bine sa vina unu proaspat care sa fure, decat un guvern care prin continuitate poate aduce economia tarii pe o panta ascendenta,nu?esti logic ca un caine lovit in freza cu o scandura.da..tu stii ca hagi si anume: sa fie bine sa nu fie rau. congrats, sper sa ajungi premier.
assassingirl Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 dani, vezi ca e un hamster pe mousul tau la avatar si il fwte
The Wizard Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 basescu cred ca va castiga la o diferenta de 60.000-80.000 mii de voturi cu un procent de 50.5%edit: gimy du-te si culca-te ca maine ai scoala...
gimy100 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 basescu cred ca va castiga la o diferenta de 60.000-80.000 mii de voturi cu un procent de 50.5%rog toti sustinatorii lui traian basescu sa nu isi piarda increderea si sa il sustina in continuare ca numai impreuna ii invingem pe comunisti :D: )) VOM INVINGE... TRAIASCA PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU.. !!!!
z3tu Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 hahahahah vai ce bine imi pare... bai si ce intalniri erau aseara.... ..puneau comunistii spurcati tara la care....traiasca serviciile secrete din tara si HAI CU BASESCU IN 5 ANI ! v-am pupat
musthyzz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dar vai...ce se intampla ? *ironicPotrivit primelor rezultate parţiale oferite de Biroul Electoral Central la ora 08:00, Traian Băsescu a obţinut 50,43% şi Mircea Geoană 49,57%.http://www.realitatea.net/rezultate-partia...rc-_690781.htmlInca se mai pot schimba datele. Diaspora a salvat tara.
Random Hero Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nu l-ati vrut pe Geoana, ca "vai, aduce comunismul inapoi in tara". L-ati vrut pe Basescu, care nu a facut nici pe dracu' in 5 ani. O sa se aleaga praful de tara, cu chioru' in frunte.Respect :tiphat:
POLAND Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nu l-ati vrut pe Geoana, ca "vai, aduce comunismul inapoi in tara". L-ati vrut pe Basescu, care nu a facut nici pe dracu' in 5 ani. O sa se aleaga praful de tara, cu chioru' in frunte.Respect :tiphat:aprob
musthyzz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nu l-ati vrut pe Geoana, ca "vai, aduce comunismul inapoi in [...] O sa se aleaga praful de tara, cu chioru' in frunte.Eu nu inteleg manevra asta.Sa inteleg ca daca Geoana devine presedinte, incepand cu a doua zi am sa gasesc in casuta postala lapte & miere ? O sa am salariul mai mare (asta in niciun caz pentru ca lucrez in sectorul privat) ? O sa am autostrazi ? Nu o sa mai vad carute pe drumuri europene ? Nu va mai fi coruptie ? samd.
TyreXel Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Eu nu inteleg manevra asta.Sa inteleg ca daca Geoana devine presedinte, incepand cu a doua zi am sa gasesc in casuta postala lapte & miere ? O sa am salariul mai mare (asta in niciun caz pentru ca lucrez in sectorul privat) ? O sa am autostrazi ? Nu o sa mai vad carute pe drumuri europene ? Nu va mai fi coruptie ? samd.Si eu care credeam ca asa va fii.... NOT !Asa cum bine a sesizat cineva aseara, comunismul a durat 45 de ani iar sa se "repare" efectele lui va dura tot pe acolo. Hai antena3, realitatea si alte televiziuni de 2 bani care au vrut sa ne prosteasca in ultimul hal, de ce ati tacul malc ?
Random Hero Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Eu nu inteleg manevra asta.Sa inteleg ca daca Geoana devine presedinte, incepand cu a doua zi am sa gasesc in casuta postala lapte & miere ? O sa am salariul mai mare (asta in niciun caz pentru ca lucrez in sectorul privat) ? O sa am autostrazi ? Nu o sa mai vad carute pe drumuri europene ? Nu va mai fi coruptie ? samd.Prefer sa NU am autostrazi decat sa am bucatica aia de asfalt facuta in timpul lui Basescu. Salarii mai mari nu (cred ca) ar da niciunul, dar tare sunt curios cate zile din urmatorii 5 ani o sa fie trimisi bugetarii acasa in concedii neplatite. De-a lungul viitorului mandat al lui nea Traian, o sa creasca rata somajului, asa cum s-a intamplat si pana acum.
bunny Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Era sa uit,eu spre deosebire de tine,stiu ce vreau.A...ce?So, ce atata Geoana-Basescu stuff, chiar nu pricepeti ca veti fi aceeasi oameni, veti avea aceeasi viata, etc etc etc cu oricare din numele asta acolo sus pe postul de presedinte? Persoane ca cel de sus cu "stiu ce vreau". Bine bine, stii ce vrei, dar te-ai gandit daca primesti?"Hai Geoana", "Hai Base", <- made me laugh. Ce-s ma astia, echipe de fotbal?
celmaislabaN Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nu l-ati vrut pe Geoana, ca "vai, aduce comunismul inapoi in tara". L-ati vrut pe Basescu, care nu a facut nici pe dracu' in 5 ani. O sa se aleaga praful de tara, cu chioru' in frunte.Respect :tiphat:Praful s-a ales de mult.@ nu am votat, si mi-e indiferent cine iese presedinte, oricum o sa fie la fel
musthyzz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Prefer sa NU am autostrazi decat sa am bucatica aia de asfalt facuta in timpul lui Basescu. Eu prefer sa am autostrazi pt. ca m-am saturat sa fac 10 ore din E tarii pana in V tarii . M-am saturat sa repar masina la ficare 6 luni. M-am saturat sa conduc cu stres prin serpentinele vietii, unde musai trebuie sa intalnesc camioane si caruti DOAR in curbe periculoase.Salarii mai mari nu (cred ca) ar da niciunul, dar tare sunt curios cate zile din urmatorii 5 ani o sa fie trimisi bugetarii acasa in concedii neplatite.Vaaaai...saracii bugetari. Dar cei din sectorul privat care au muncit zile bune fara sa fie platiti [printre care ma situez si eu] doar ca sa-si pastreze locul de munca , vad ca nu le plange nimeni de mila.De-a lungul viitorului mandat al lui nea Traian, o sa creasca rata somajului, asa cum s-a intamplat si pana acum.Somajul va creste indiferent de cine va fi presedinte / premier. Criza inca nu a atins "climax-ul" la noi in tara.
Random Hero Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Eu prefer sa am autostrazi pt. ca m-am saturat sa fac 10 ore din E tarii pana in V tarii . M-am saturat sa repar masina la ficare 6 luni. M-am saturat sa conduc cu stres prin serpentinele vietii, unde musai trebuie sa intalnesc camioane si caruti DOAR in curbe periculoase.Vaaaai...saracii bugetari. Dar cei din sectorul privat care au muncit zile bune fara sa fie platiti [printre care ma situez si eu] doar ca sa-si pastreze locul de munca , vad ca nu le plange nimeni de mila.Somajul va creste indiferent de cine va fi presedinte / premier. Criza inca nu a atins "climax-ul" la noi in tara.Sunt tare curios in cati ani o sa avem un sistem de autostrazi care sa "taie" tara in toate directiile (sau mai bine sa zic: o sa avem un astfel de sistem de autostrazi?)Am o vaga impresie ca dupa ce criza atinge apogeul in tara noastra, o sa ramana asa o perioada destul de lunga de timp... Pacat.O s-o ducem rau ani buni de-acum incolo.
LuckyShot Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 So, ce atata Geoana-Basescu stuff, chiar nu pricepeti ca veti fi aceeasi oameni, veti avea aceeasi viata, etc etc etc cu oricare din numele asta acolo sus pe postul de presedinte? Persoane ca cel de sus cu "stiu ce vreau". de fapt gresesti. diferenta dintre unii si altii e de cat fura fiecare. chiar imi pare rau ca n-o sa fie iohannis prim-ministru. numai cand ma gandesc ca n-am scapat de boc si echipa lui de tarani prosti imi vine sa pun la cale un atentat. altfel, basescu are intentii bune, dar ghinionul lui e ca are in carca armata aia de paraziti inapti.
CPU Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 si uite asa se conduce romania cu TV.oare ce ar raspunde viitorul presedinte la urmat. intrebare : Cum se pregateste viitoarea guvernare pt 2012 ?
The Wizard Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 A...ce?So, ce atata Geoana-Basescu stuff, chiar nu pricepeti ca veti fi aceeasi oameni, veti avea aceeasi viata, etc etc etc cu oricare din numele asta acolo sus pe postul de presedinte? Persoane ca cel de sus cu "stiu ce vreau". Bine bine, stii ce vrei, dar te-ai gandit daca primesti?"Hai Geoana", "Hai Base", <- made me laugh. Ce-s ma astia, echipe de fotbal?ai dreptate intr-o oarecare masura. dar vazand ce au facut antenele si realitatea aseara basescu e cel mai potrivit.imi zicea taica-miu ca s-a simtit pe 1 decembrie, cand doar nasul a dat filmari cu "revolta" de la timisoara si alte orase, ca de revolutie cand nu se stia ce e in tara. televiziunea publica nu a dat nimic (antenele, realitatea nimic...)btwbasescu cred ca va castiga la o diferenta de 60.000-80.000 mii de voturi cu un procent de 50.5%
musthyzz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Traian Băsescu a obţinut 50,37 % din voturi, iar Mircea Geoană 49,69 %, potrivit rezultatelor parţiale oferite de Biroul Electoral Central la ora 11.00.La commedia e finita !