Jump to content
Mihnea

Lamborghini de 160.000 de euro facut praf

Recommended Posts

Ironia sortii face ca accidentul sa fi fost provocat de un motociclist neatent. Adica... fix acea categorie de participant la trafic pentru care Politia italiana se dotase cu Lamborghini

Super masina de 160.000 de euro, 560 de cai putere si capacitatea de a dezvolta o viteza de pana la 310 km/h a fost donata Politiei chiar de catre constructor.

Pe langa calitatile de invidiat, Lamborghini-ul Gallardo a venit cu un frigider special, folosit la transportul de organe.

Aura de bolid inaccesibil muritorilor de rand nu i-a tinut insa de cald in timpul unei patrulari prin orasul Cremona. Din cauza unui motociclist care i-a taiat calea, ofiterul de la volan a facut o manevra brusca. Lamborghini-ul s-a transformat in veritabila "rampa" pentru o alta masina, care iesea dintr-o benzinarie.

N-au existat raniti: atat politistii, cat si celalat sofer implicat in accident au scapat doar cu spaima. Despre pagube nu se stiiu prea multe. Daily Mail scrie ca producatorul italian nu a facut nicio declaratie in acest sens.

Sursa : ProTv

Link to comment

de banii astia luam 2 loganuri :)) in romania si ramanea si rest de benzina

pardon mai multe Logan-uri :))

si bravo motociclistului...nu-mi plac masinile sport de marca : Lamborghini,ferrari,buggati,bentley , samd.

prefer mopar-urile

poate se refera la loganurile politiei , alea de 60 si ceva de mii de euro :))

cum spunea si cineva mai sus , asigurarea rezolva tot

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...