Jump to content
EquiNox

Dinu Patriciu: Sunt obligat sa-l actionez in justitie pe Traian Basescu pentru calomnie

Recommended Posts

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, la Realitatea TV, că se vede obligat să-l acţioneze în justiţie pe Traian Băsescu pentru calomnie după ce şeful statului a anunţat că-l va da în judecată pe Patriciu, împreună cu ziarul Gardianul pentru prezentarea unui film trucat şi pentru minciuni, transmite NewsIn.

"Pot să înţeleg starea de tensiune, stresul şi disperarea unui om care pierde, dar de aici până la insulte e cale lungă", a spus Dinu Patriciu la Realitatea TV după ce şeful statului a anunţat că-l va da în judecată.

"Sunt şi eu obligat să-l acţionez în justiţie pe domnul Băsescu pentru calomnie", a mai spus Patriciu.

Şi redactorul-şef de la ziarul "Gardianul" a recaţionat la anunţul lui Traian Băsescu de a da în judecată ziarul pe care îl conduce: "Suntem pregătiţi şi pentru procese, şi pentru anchete."

Traian Băsescu a declarat sâmbătă: "În mod cert, la 20 de ani de la revoluţie, românii nu mai pot fi păcăliţi, ei nu mai pot fi manipulaţi cu filme trucate, în care fără ruşine amestecă viaţa unui copil, un copil care este supus unei presiuni mediatice extraordinare doar în interesul candidatului Mircea Geoană, utilizându-se pentru aceasta filme trucate. Nu vreau să mă întreb cum s-ar fi simţit oricare dintre noi dacă în această situaţie ar fi fost un copil al nostru". Candidatul PDL la Preşedinţie a mai spus că îi va da în judecată pe omul de afaceri Dinu Patriciu şi pe cei de la ziarul "Gardianul". "Pentru minciună şi trucarea unor filmări îl dau în judecată pe Dinu Patriciu şi cotidianul Gardianul şi fac acest lucru pentru că au prezentat un film trucat", a declarat Băsescu. Băsescu l-a criticat pe Patriciu că a afirmat de două ori că a lovit copilul de la Ploieşti. " Înainte de orice, cred că presa care a introdus în circulaţie un film trucat ar trebui să răspundă în mod elementar la câteva întrebări. În primul rând, dacă, înainte de a introduce filmul în circuitul public, acest film a fost verificat la Institutul Naţional de Expertiză, în al doilea rând, şi aici mă adresez direct ziarului Gardianul, dacă măcar după introducerea în circuitul public al unui film trucat a avut curiozitatea să facă o expertiză a acestui film. Dacă au avut-o, le cer să facă public rezultatul", a mai spus preşedintele.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...