Nok!a Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Locuitorii din oraşul Voluntari vor vota duminică şi pentru referendumul care priveşte transformarea localităţii în sectorul 7 al Capitalei. Astfel, conform unei hotărâri a Consiliului Local Voluntari de la începutul lunii octombrie, pentru data de 22 noiembrie a fost aprobată organizarea unui referendum prin care cetăţenii din oraşul Voluntari să fie consultaţi în legătură cu modificarea delimitării teritoriale a localităţii şi transformarea acesteia în sectorul 7 al Capitalei.Potrivit primăriei din Voluntari, locuitorii vor avea numeroase avantaje daca oraşul va deveni cel de-al şaptelea sector al Capitalei. Printre acestea se numără:- Pensionarii vor putea circula gratis cu mijloacele RATB, iar autobuzele îşi vor prelungi traseul;- ritmul dezvoltării infrastructurii (asfaltarea străzilor, reţeaua de canalizare, reţeaua de apă, gazele naturale) va fi mai rapid.- Liber acces la întreaga reţea sanitară a Municipiului Bucureşti;- Prin dobândirea statutului de bucureşteni şi valoarea proprietăţilor va fi mai mare.- Copiii nu vor mai fi priviţi ca provinciali când se înscriu la o şcoală din Bucureşti.Sursa : LibertateaE adevarat? se extinde capitala? :-? Link to comment
zakkky Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Pare avantajos ,dar sa vedem cate promisiuni o sa fie respectate daca chiar va deveni sectorul 7. Link to comment
Stargate Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 teoretic suna foarte frumos si chiar se va mari capitala; dar la capitolul asfaltari, dati-mi voie sa rad de o asa definitie #-o Link to comment
Raul Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Inca un cartier de tigani #-o Link to comment
armani114 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Inca un cartier de tigani #-oEsti sigur? Nu prea cred...daca Voluntariul e plin de tiganii,atunci Ferentari sau Rahova ce mai sunt?@: dar tu unde stai de vii cu aceste vorbe fara rost? stai prin Bucuresti macar? Link to comment
Stalk3r Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 era si cazu sa mai extinda " cosu de gunoi " :-? Link to comment
Menum35 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Da poate sa-l faca si rezidential ca nu incalzeste pe nimeni . Romani tot saraci sunt ... Link to comment
oick Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Bullshit, ratb are 7-8 linii de autobuze oricum, vor sa zica ei ca daca va deveni sectorul 7 va baga si linie de tramvai, troleibuz...metrou :lol: neva' eva' Strazi asflatate nu sunt nici in buricul bucurestiului, in fundul lui..nici vorba de asa ceva. Dar e bine, cine fura acum sa poata fura si mai mult, taxe, impozite marite, ca deh e municipiu acum, schimbat iar numar la masina, acte, nenorociri, bani dati aiurea Toate bune, sa nu uitati sa mergeti maine la vot! :D Link to comment
alcholic Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 apoi voluntarii .. tot cartier era pt unii ... acuma sa fie si in acte ca sector Link to comment
Alecswtzu Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Pare fain, probabil majoritatea v'or fi de acord cu asta. Link to comment
topaZz Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 promisiuni si iar promisiuni nu se stie ... Link to comment
Guest Xspeed Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Esti sigur? Nu prea cred...daca Voluntariul e plin de tiganii,atunci Ferentari sau Rahova ce mai sunt?@: dar tu unde stai de vii cu aceste vorbe fara rost? stai prin Bucuresti macar?rahova e plin de tigani?poate piata rahova...si atunci spune tu o piata fara tigani Link to comment
armani114 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 rahova e plin de tigani?poate piata rahova...si atunci spune tu o piata fara tiganiNu ma refeream la piata...ca in piete de regula sunt numai tigani,romanii sunt pe la colturile ascunse ale pietelor... stiu destul de bn cartierele astea ...gen Voluntari,PTm,Rahova,Ferentari ...etc... Link to comment
vLaur Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Mia bine i-ar zice sectoru` Dragonu Rosu Link to comment
Guest spanky Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Mia bine i-ar zice sectoru` Dragonu Rosu :rofl2: probabil va fi mai bine pentru toti "copii lor nu vor mai fi priviti ca provinciali cand se inscriu la o scoala din Bucuresti" da ce ma ii persecutam pentru ca sunt "tarani" ? Link to comment
Nok!a Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 so, ce se mai zice legat de asta? Link to comment
EquiNox Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Vorbesc ca locuitor al acestui oras , avem un primar de nota 10 care va sta mult si bine aici si anume domnul Pandele Florentin Costel , cine sta aici in oras stie prea bine cum arata acesta in anii 2000 , de cand a luat primaria a facut numai lucruri bune , aici te simti ca intr-un oras civilizat . Dece sa nu facem parte din Bucuresti .PS : Am votat da la ferendulum organizat pe tema acestei schimbari :) Raul inainte sa vorbesti te invit sa vizitezi acest oras si iti vei schimba parerea ;) Link to comment
Strike^^ Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Inca un cartier de tigani #-o Tigani?Ai fost aici sa vezi cum e?Iti spun eu...locuiesc de 18 ani aici si nu sunt tigani,mai mult chinezi(Europa...Dragonul Rosu ) apoi voluntarii .. tot cartier era pt unii ... acuma sa fie si in acte ca sector Te invit sa vizitezi orasul nostru Ps:Pipera tot de Voluntari apartine (asta daca ai auzit de Pipera),si crede-ma...daca te duci in vizita sa vezi toate vilele de acolo...ramai masca :-j Link to comment
EquiNox Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Tigani?Ai fost aici sa vezi cum e?Iti spun eu...locuiesc de 18 ani aici si nu sunt tigani,mai mult chinezi(Europa...Dragonul Rosu ) Te invit sa vizitezi orasul nostru Ps:Pipera tot de Voluntari apartine (asta daca ai auzit de Pipera),si crede-ma...daca te duci in vizita sa vezi toate vilele de acolo...ramai masca :-j Mai ales palatul lui Nea Jiji :> , Strike cunosc cateva familii de rromi si ma inteleg foarte bine cu ei , unii sunt de treaba ... daca 1 da in cap si nush ce face nu trebuie sa ii tratam pe toti lafel , OFF : Prin ce zona stai in voluntari ^_^. Link to comment
Guest CulleR Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 OO sunt deacord ar fi foarte fain mi-ar place sa aud ceva sexy pentru romania Link to comment
2dor Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Strazi asflatate nu sunt nici in buricul bucurestiului, in fundul lui..nici vorba de asa ceva.Exemplu Buleverdul Aviatorilor , drum pe care am derapat si era sa ajung in Colentina ) Link to comment
Mihnea Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Cred ca este vrajeala , doar pentru campania electorala , sa mai ia 200-300 voturi in plus Link to comment
EquiNox Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Nu e nici o vrajeala , ce a promis primarul din acest oras mereu a fost realizat . Link to comment
Strike^^ Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Mai ales palatul lui Nea Jiji :> , Strike cunosc cateva familii de rromi si ma inteleg foarte bine cu ei , unii sunt de treaba ... daca 1 da in cap si nush ce face nu trebuie sa ii tratam pe toti lafel , OFF : Prin ce zona stai in voluntari ^_^. Soseaua Stefanesti Cred ca este vrajeala , doar pentru campania electorala , sa mai ia 200-300 voturi in plus Pana in prezent,ce ni s-a promis,de aia am avut parte.Asteptam sa devenim si sectorul 7 acum :) Link to comment