Jump to content
Nok!a

Oraşul Voluntari poate deveni Sectorul 7 al Capitalei

Recommended Posts

Locuitorii din oraşul Voluntari vor vota duminică şi pentru referendumul care priveşte transformarea localităţii în sectorul 7 al Capitalei. Astfel, conform unei hotărâri a Consiliului Local Voluntari de la începutul lunii octombrie, pentru data de 22 noiembrie a fost aprobată organizarea unui referendum prin care cetăţenii din oraşul Voluntari să fie consultaţi în legătură cu modificarea delimitării teritoriale a localităţii şi transformarea acesteia în sectorul 7 al Capitalei.

Potrivit primăriei din Voluntari, locuitorii vor avea numeroase avantaje daca oraşul va deveni cel de-al şaptelea sector al Capitalei. Printre acestea se numără:

- Pensionarii vor putea circula gratis cu mijloacele RATB, iar autobuzele îşi vor prelungi traseul;

- ritmul dezvoltării infrastructurii (asfaltarea străzilor, reţeaua de canalizare, reţeaua de apă, gazele naturale) va fi mai rapid.

- Liber acces la întreaga reţea sanitară a Municipiului Bucureşti;

- Prin dobândirea statutului de bucureşteni şi valoarea proprietăţilor va fi mai mare.

- Copiii nu vor mai fi priviţi ca provinciali când se înscriu la o şcoală din Bucureşti.

Sursa : Libertatea

E adevarat? se extinde capitala? :-?

Bullshit, ratb are 7-8 linii de autobuze oricum, vor sa zica ei ca daca va deveni sectorul 7 va baga si linie de tramvai, troleibuz...metrou :lol: neva' eva'

Strazi asflatate nu sunt nici in buricul bucurestiului, in fundul lui..nici vorba de asa ceva.

Dar e bine, cine fura acum sa poata fura si mai mult, taxe, impozite marite, ca deh e municipiu acum, schimbat iar numar la masina, acte, nenorociri, bani dati aiurea 8-|

Toate bune, sa nu uitati sa mergeti maine la vot! :D

Esti sigur? Nu prea cred...daca Voluntariul e plin de tiganii,atunci Ferentari sau Rahova ce mai sunt?

@: dar tu unde stai de vii cu aceste vorbe fara rost? stai prin Bucuresti macar?

rahova e plin de tigani?

poate piata rahova...si atunci spune tu o piata fara tigani

Mia bine i-ar zice sectoru` Dragonu Rosu

:rofl2: probabil va fi mai bine pentru toti

"copii lor nu vor mai fi priviti ca provinciali cand se inscriu la o scoala din Bucuresti"

da ce ma ii persecutam pentru ca sunt "tarani" ? =))

Vorbesc ca locuitor al acestui oras , avem un primar de nota 10 care va sta mult si bine aici si anume domnul Pandele Florentin Costel , cine sta aici in oras stie prea bine cum arata acesta in anii 2000 , de cand a luat primaria a facut numai lucruri bune , aici te simti ca intr-un oras civilizat . Dece sa nu facem parte din Bucuresti .

PS : Am votat da la ferendulum organizat pe tema acestei schimbari :)

Raul inainte sa vorbesti te invit sa vizitezi acest oras si iti vei schimba parerea ;)

Inca un cartier de tigani #-o

8-| Tigani?Ai fost aici sa vezi cum e?Iti spun eu...locuiesc de 18 ani aici si nu sunt tigani,mai mult chinezi(Europa...Dragonul Rosu :)) )

apoi voluntarii .. tot cartier era pt unii ... acuma sa fie si in acte ca sector :))

Te invit sa vizitezi orasul nostru

Ps:Pipera tot de Voluntari apartine (asta daca ai auzit de Pipera),si crede-ma...daca te duci in vizita sa vezi toate vilele de acolo...ramai masca :-j

8-| Tigani?Ai fost aici sa vezi cum e?Iti spun eu...locuiesc de 18 ani aici si nu sunt tigani,mai mult chinezi(Europa...Dragonul Rosu :)) )

Te invit sa vizitezi orasul nostru

Ps:Pipera tot de Voluntari apartine (asta daca ai auzit de Pipera),si crede-ma...daca te duci in vizita sa vezi toate vilele de acolo...ramai masca :-j

Mai ales palatul lui Nea Jiji :> , Strike cunosc cateva familii de rromi si ma inteleg foarte bine cu ei , unii sunt de treaba ... daca 1 da in cap si nush ce face nu trebuie sa ii tratam pe toti lafel ,

OFF : Prin ce zona stai in voluntari ^_^.

Mai ales palatul lui Nea Jiji :> , Strike cunosc cateva familii de rromi si ma inteleg foarte bine cu ei , unii sunt de treaba ... daca 1 da in cap si nush ce face nu trebuie sa ii tratam pe toti lafel ,

OFF : Prin ce zona stai in voluntari ^_^.

Soseaua Stefanesti

Cred ca este vrajeala , doar pentru campania electorala , sa mai ia 200-300 voturi in plus :))

Pana in prezent,ce ni s-a promis,de aia am avut parte.Asteptam sa devenim si sectorul 7 acum :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...