Jump to content
EquiNox

Bărbatul care l-a acuzat pe Michael Jackson că i-a abuzat sexual fiul a murit

Recommended Posts

Evan Chandler, tatăl băiatului care l-a acuzat pe Michael Jackson că i-a molestat sexual fiul a murit, luni seară, în New Jersie, SUA. Până în prezent, cauzele morţii nu sunt cunoscute.

În 1993, megastarul a fost acuzat de Evan Chandler de abuz sexual asupra fiului său minor, Jordan Chandler. Tatăl băiatului l-a dat în judecată pe Michael pe motiv că s-ar fi sărutat, masturbat şi ar fi avut partide de sex oral cu băiatul său în vârstă de 13 ani. Mai mult, declaraţiile lui Jordan Chandler au conţinut şi o descriere amănunţită a organelor genitale ale vedetei pop.

În urma acestui scandal, bărbatul a obţinut 20 de milioane de dolari de la Michael, iar cazul a fost închis. După moartea Regelui muzicii pop, Evan Chandler a recunoscut că acuzaţiile pe care i le-a adus cântăreţului au fost false.

Imagine IPB

Concluzie : Dumnezeu Exista .

Link to comment

foarte logic pt cei cu cretinta, gata MJ era complet nevinovat ? nu prea cred, a murit omul asta e, ghinion, toti mor undeva candva, nu e roata intoarsa e simpla moarte!

uitate un om intelept si in legatura cu Dumnezeu exista adica voi doar acum ati dedus ca Dumnezeu exista ca asa inteleg din posturile voastre

Link to comment

A murit ,dar mi se pare ca el nu a facut nimic , acei oameni avand ceva cu el ,sau avand o problema ( ex rasismul ) au incercat sa il dea in judecata , si sa ceara despagubiri mari acum , dupa ce s-a dat la televizor ce avere mai avea el ascunsa , sau pastrata pentru copii.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...