Jump to content
EquiNox

Un barbat somnambul si-a sugrumat nevasta in somn, visand ca se lupta cu un hot

Recommended Posts

Întâmplare bizară: somnambulismul poate ucide. Un britanic şi-a sugrumat în somn nevasta, care îi fusese alături timp de 40 de ani, în timp ce visa că se luptă cu un hoţ, potrivit Daily Mail. Totul s-a petrecut chiar în perioada în care cei doi soţi se aflau într-o călătorie luxoasă, dedicată aniversării relaţiei lor.

Brian Thomas, în vârstă de 59 de ani, a sugrumat-o pe nevasta sa, Christine, în mod involuntar, potrivit avocaţilor săi, care susţin că bărbatul este somnambul şi suferă de o boală cronică, ce determină acţiuni incontrolabile în timpul somnului. "Nu poate fi considerat responsabil pentru acţiunile sale", a declarat, în acest sens, avocatul Paul Thomas.

Link to comment

Grav, foarte grav. Am un prieten care tot asa sufera de somnambulism... si odata era sa se sinucida... el la apartament are geamuri foarte mari si seara cand s-a dus sa se puna sa doarma a uitat geamul deschis... afara fiind cald, el sa aerseasca casa.... a uitat... si era cat peaci... daca nu intervenea colegul lui de camera... se arunca in gol.. de la etajul 8...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...