Jump to content
EquiNox

Un barbat somnambul si-a sugrumat nevasta in somn, visand ca se lupta cu un hot

Recommended Posts

Posted

Întâmplare bizară: somnambulismul poate ucide. Un britanic şi-a sugrumat în somn nevasta, care îi fusese alături timp de 40 de ani, în timp ce visa că se luptă cu un hoţ, potrivit Daily Mail. Totul s-a petrecut chiar în perioada în care cei doi soţi se aflau într-o călătorie luxoasă, dedicată aniversării relaţiei lor.

Brian Thomas, în vârstă de 59 de ani, a sugrumat-o pe nevasta sa, Christine, în mod involuntar, potrivit avocaţilor săi, care susţin că bărbatul este somnambul şi suferă de o boală cronică, ce determină acţiuni incontrolabile în timpul somnului. "Nu poate fi considerat responsabil pentru acţiunile sale", a declarat, în acest sens, avocatul Paul Thomas.

Posted

Brian Thomas / Paul Thomas . Fratele lui ?!

Nu m-ar mira sa fie o vrajeala toata chestia, ca sa scape cu crima, oamenii sunt inventivi, gasesc ei metode ca sa scape cu basma curata din orice.

Guest Wandering
Posted

cand eram somnambul dade-am cu televizorul pe jos,m-a trezit zgomotul,credeam ca am fost posedat

Posted

daca era sa fie facatura, gaseau alta modalitate sa scape de madama (zic eu)

daca e pe bune, e naspa

daca ar fi fost facatura, va fi facut film pe aceasta tema :P :P

Guest apasamsicastigam
Posted

Right! Pun pariu ca a planuit toata treaba asta cu calatoria de lux ca sa scape de gura ei. Foarte inventiv omul :D

Posted

cand eram somnambul dade-am cu televizorul pe jos,m-a trezit zgomotul,credeam ca am fost posedat

mai bine mai citesti gramatica limbii romane cand esti somnambul :D

dadeam

Posted

Grav, foarte grav. Am un prieten care tot asa sufera de somnambulism... si odata era sa se sinucida... el la apartament are geamuri foarte mari si seara cand s-a dus sa se puna sa doarma a uitat geamul deschis... afara fiind cald, el sa aerseasca casa.... a uitat... si era cat peaci... daca nu intervenea colegul lui de camera... se arunca in gol.. de la etajul 8...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...