Jump to content
Snuffulino

2012 nu va aduce sfarsitul lumii

Recommended Posts

Guest trancetastik
Posted

Cainele moare de drum lung si prostul de grija ca vine sfarsitul lumii.

Posted

al 13 baktun se încheie în jurul datei de 21 decembrie 2012.
Daca mai traim dupa petrecerea de ziua mea. Si mai e o chestie. De pe 12 dec pana pe 21 aveti timp sa va rugati la sufletul meu sa va iaert all / toate pacatele !

Momentan balanta se inclina spre comanda lui Soulseeker de distrugere in masa [ /nuke in consola ]

Guest Bogdan.
Posted
:(( Naspa...In rai puteam juca MW2 pe maxim :(((((
Posted

serios? m-au convins, atat vroiam sa aud. /s

de parca trebuie sa crezi orice prostie, mai ales de 2 ori.

esti paranoic, e treaba ta.

oamenii prea receptivi ...

Posted

Sfarsitul lumii nu vine asa dintr-o data, mai intai trebuie sa vina Anticristul... ... sa se treaca de numai stiu ce religie... cand o sa pice crestinismul o sa vina sfarsitul lumii... ceea ce nu prea cred ca se v-a intampla vreodata...sunt numai aberatii cu 2012... ba mai mult cred ca in anul 2012 se v-a sfarsi criza mondiala, si intradevar atunci vom "trai bine" dupa cum spunea si Traian Basescu.

Posted

Criza in sus criza in jos 8-| ... de asta in vara discoteciile / terasele / barurile erau pline .... si lumea arunca cu bani si in sus si in jos ... aia nu simteau criza ? ca nu stau intr-un oras de bani gata dar asta e adevarul .. atunci cand am intrat in RO ma opream la un bar undeva sa beau o cafea era plin nustiu ce criza vedeti voi ... locuri de munca se gasesc trebuie doar sa te interesezi daca stia degeaba nu o sa vina ala acasa la tine sa te angajeze ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...