Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-john-

Anime

Recommended Posts

Posted

Sal all,

Astazi pentru ca e srv off, am gasit timp sa citesc tot ce s-a scris pe acest topic. Recunosc ca ma doare putzin capul :banghead: , dar consider ca asa am reusit sa imi "formez" o idee despre cei care au fost si cei care inca sunt in guild.

Daca parerea mea conteaza, tin sa va spun ca mie personal mi se pare normal sa existe divergente si pareri diferite, mi de pare normal ca tot ce deranjeaza sa fie spus, cui ii convine bine cui nu...iarasi bine.

Suntem persoane cu caractere diferite, cu viziuni diferite (nu ne intelegem intotdeauna cu cei de la noi din casa) asa ca spune-ti dragilor de aveti pe suflet.

Asta inseamna ca avem personalitate si ca ne putem asuma anumite decizii/ pareri/ viziuni.

Nu am avut tangentze cu toti din guild, cu atat mai putzin cu totzi din ally, dar cu cei cu care am intract in contact mi-au lasat o impresie buna,dar va previn de pe acum ca , daca vreo-data nu imi va conveni ceva o sa tzip cat o sa ma tina tastatura.

Altfel.... o sa fiu cum ma stitzi, tot timpul pusa pe katerinka si gata oricand sa ajut pe oricine din guild, ally si din afara.

Daca va supar vre-o data cu ceva astept sa imi spunetzi; nu imi strica un dush rece time to time.

Cu drag a voastra Ody :nanana:

Guest violetta
Posted

asa asa , app sa stiti ca nu ma supar daca mai faceti cate o vizita pe topicul de la EMASS :P:D

P.S. spor la lvl :*:*:*:*

Posted

:nanana: Yu! ar trebui sa penalizezi totzi playerii care nu spam-uiesc!

cum se poate sa fim in josul paginii? :sef:

Trebuie sa fim mereu in primii 5 ca sa ne vada lumea!

ce noi suntem de trecut cu vederea? ;)

Ody

Posted

nimeni nu e obligat sa raspunda pe topic...numai ca astfel iti arati putin interesul fata de guilda...si de membrii sai..comunici..si faci spam...locul pe prima pagina nu cred ,ca are vreun rost..noi suntem noi..diferiti de altii.nu ne avantajeaza....si nici nu dezavantajeaza lucrul acesta.

Posted

nimeni nu e obligat sa raspunda pe topic...numai ca astfel iti arati putin interesul fata de guilda...si de membrii sai..comunici..si faci spam...locul pe prima pagina nu cred ,ca are vreun rost..noi suntem noi..diferiti de altii.nu ne avantajeaza....si nici nu dezavantajeaza lucrul acesta.

Era doar o gluma :( ; nu astept sa raspunda nimeni, nici nu cred ca este foarte important sa tinem prima pagina ca doar nu suntem vre-un VIP , doar ca......never mind

In fine sorry daca am deranjat AGM-ul :crybaby:

Guest violetta
Posted

felicitari abis pentru rr :)

Guest violetta
Posted

Neatza ally, ce mai faceti? spor la lvl

Posted

Salutare la toata lumea!

Yu, vreau sa reintru in guild, stiu ca de obicei cine iese nu mai intra, dar am fost inactiv cu MG-il pentru ca am "crescut" DL.

So , sunt dl , lvl 388 non rr si mi-ar face placere sa intru in guild.

astept "verdictul".

second

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...