Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-john-

Anime

Recommended Posts

Posted

lasa ma ca am fost azi pe afara...

fata de 15 ani full options , picioare , sani , fata.... totul frate... din pacate 15 ani scrie pe mine daca imi var "coada"... si nu ma mai bag la sub 18 in viata mea... deh... cine se arde cu supa sufla si n iaurt :))

Posted

fata de 15 ani full options , picioare , sani , fata.... totul frate... din pacate 15 ani scrie pe mine daca imi var "coada"... si nu ma mai bag la sub 18 in viata mea... deh... cine se arde cu supa sufla si n iaurt :))

dar dak te porti frumos iti da cu 3 mai putin :P

Posted

Abis :starwars: Yo

:rofl1: :rofl2:

Guest violetta
Posted

neatza ally si spor la lvl :*:*:*

Guest vladutzu_anime
Posted

Faaaaa nenorocito(Abis) sa imi dai herasu ala:D:D..in fine trecem la ce e mai important..Sincer nu imi place cum incepeti cu certurile si cu toate astea..numai sunt in anime da cred k ma pot baga si eu asa in seama..sa caut anturaj cu japca..:P..sincer nu stiu dc a iesit un4..k sincer mi-a fost lene sa citesc toate romanele ce s-au scris mai sus..da in concluzie..mereu ai fost ciudat nie..dadeai singur de nebun in lt7.. Eu am iesit din guilda dintr-un sg motiv..si acel motiv este...personal:P:P...am intrat am vazut ..abis gone.. un4 gone..miha gone..marius gone..si am vb cu abis si mi-a zis k sunt sanse sa se sparga guilda..si nu am asteptat sa se intample asta..mi-a placut guilda..sincer chiar mi-a placut..numai nenorociti..mai alea abis.. care knd il prind are promise pk-uri..yu tata..te-ai descurcat bine k GM(mici greseli cu unele char care intrau cereau si ieseau , si cu ally..excclud pe vio si pe emass)da in rest a fost bine..chiar dak numai sunt in G asta nu inseamna k nu ne putem ajuta..mereu va caut noaptea pt party..sau altele..sper sa ramanem tov k totusi e un joc..Respect ANIME!(yu si tarfa nenorocita)

Guest violetta
Posted

Hello ce mai faceti? sper ca bine spor la lvl :*:*:*

Guest violetta
Posted

Neatza ally ce mai faceti? spor al lvl

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...