Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-john-

Anime

Recommended Posts

Guest violetta
Posted

meyyyyyyyyy eu am gripa....fata de facultate noroc ca nu facem zilele astea :))

Posted

Salut all,

Nu vreau sa dau explicatii complexe pentru motivul pentru care am parasit guildul. A fost o alegere de moment, nu mi-a placut ce s-a intamplat, nu-mi plac certurile. Eu am incercat sa aplanez conflictele fiind avocatul ambelor parti dar vad ca nu am avut sorti de izbanda.

Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat, eu am incercat sa fac tot posibilul sa o ducem bine. Sper sa ramanem prieteni si sa priviti dincolo de caracterele cu care jucam. Suntem oameni, ce naiba.

Un4 m-a ajutat foarte mult in ultimul timp, m-am simtit dator sa-l ajut si eu la randul meu, asa ca atunci cand m-a chemat la el in guild am acceptat.

Nu stiu cat am sa mai joc, ma bate gandul sa ma retrag. Incep sa-mi dau seama de valorile vietii, unii dintre voi ma intelegeti altii ma veti intelege mai tarziu.

Va doresc bafta la toti si spor la lvl.

MARIU5 (aka tradatorul prins la mijloc)

Posted

Buna dimineata in primul rand.

S-a facut zarva mare in legatura cu iesirea unora din guilda printre care m-am numarat si eu. Sa va spun care a fost motivul pt ca asa se obisnuieste. Este unul foarte simplu: prea mare aglomeratie ... persoane care eu le consider in plus si pe dinafara. Nu stiu cum ma considerati voi dar eu spun k am fost destul de activa si de cate ori mi s-a dat un pt am stat acolo pironita fara sa comentez de xp ... bun-slab cum a fost am fost alaturi de cei din pt;altii fug dupa xp. Nu spun k ar fi un lucru rau, dar "guilda primeaza" asa se spunea mereu. Nu imi aduc aminte macar o data sa se fi spus...uite nene sunt catziva care se pregatesc sa dea rr-ul ... hai sa-i ajutam sa le fim alaturi ... "IN PARTY". S-a preferat alergatul prin arena, icarus si alte locuri si in cel mai bun caz daca se gasea vreun loc liber in acel pt se facea o chemare. Nu spun de cersit ... n-am nik cu aia care cu asta se ocupa, dar consider ca totul se face cu o limita. Nu sunt o dezertoare deoarece aceste lucruri s-au discutat dar fara folos...guilda a inceput sa creasca exact asa cum a si scazut (atunci cand s-au dat afara multi jucatori inactivi). Eu sunt de parere ca este cel mai bine sa stau intr-o guilda mica, unde este liniste, nu ma streseaza nimeni si ne cunoastem. Sincera sa fiu din vre`o 30 cati eram nu stiu daca am avut tangenta cu jumatate (si aici ma refer macar la salut cand ne intalneam).

Mai am de mentionat un singur lucru. Am auzit ca atunci cand s-a vazut ca am plecat(si aici ma refer la mai multi nu doar la mine) s-a spus in felul urmator: daca au procedat asa eu ies si raman singur ...sau ... ma gandesc serios sa desfiintez aceasta guilda ... nu sunt de acord cu afirmatiile astea, si de ce va spun lucrul acesta: eu consider totusi ca stai intr-un loc atata timp cat te simti bine cu persoanele din jurul tau (sau gresesc) ... deci, voua v-a convenit situatia aceasta, va placea, deci prin urmare cred ca nu e un capat de tara faptul ca am iesit si nu ar trebuii sa va strice buna dispozitie. Nu 3 persoane care au iesit faceau guilda asta (din 30) ... sau poate ar trebuii sa va puneti un semn de intrebare ... pt 3 persoane se desfiinteaza guilda? Eu spun totusi sa va ganditi mai bine si sa analizati cine intra si cu ce motiv intra in guilda.

Atat am avut de spus in legatura cu motivul plecarii.

Acum urmeaza partea cea mai putin placuta .... Abis.

Deci,

M-am hotarat sa ies si sa nu iti spun nimic deoarece stiam k vei reactiona urat ... cand auzi de Un4 parca auzi de dracu ... ma scuzi de expresie ... dar exact asa te comporti. Baiatul asta nu are nici o vina ca tu esti super incapatanat. Mie imi pare rau ca nu sti sa vezi peste jocul asta ... la urma urmei e doar un joc, dar tzi-am mai spus ... dupa tastatura suntem oameni. Daca nu sti sa pastrezi o prietenie eu am sa iti respect punctul de vedere si nu te voi mai deranja, dar iti spun din nou k urasc lasitatea si tu asta esti ...un las. Am facut un lucru si mi-l asum, dar nu cred totusi k am omorat un om incat sa iei sa reactionezi asa de aiurea. Eu am spus k esti diferit de ceilalti dar se pare k respingi si tu orice persoana care te apreciaza, eu sincera sa fiu dupa lungul sir de conversatii purtate cu tine te-am apreciat.

Asta e parerea mea si eu atat am avut de spus. Cui nu-i place sa nu citeasca ...

am ceva de adaugat la ce ai spus tu..la o singura chestie..faza cu cei care sunt aproape de rr..si sa ii ajutam...cred ca ai uitat cand am ajuns in k7 cu vraciul si l-am chemat pe un4..marius..si yu..si un4 a dat atunci rr..altfel statea in lt7 si dadea rr in 2 luni cu 2k exp..si apoi te chemam la pt mai bun decat cum stateai tu in lt7 cu un4..si luati 1-2k impreuna..2 mg..si ce raspuns primeam? " stau impreuna cu un4 aici "..imi respingeai orice oferta..te-am chemat si kalime..nik..asa ca regret sa spun..dar esti o mincinoasa la faza asta..

unii fug dupa exp? pt ce dracu sa vin sa iau 1k exp cu altii..dupa ce am dat rr.si sa nu cresc mai rpd..

stii care era planul? sa devenim cativa holderi..adik 3-4-5 rr..sa putem tine orice spot..si apoi nu cred ca ma mai interesa ce exp luam..si cresteam cu voi odata..dar..tu nu ai avut rabdare...conteaza mai mult pt tine sa iti dea lumea atentie..sa te bage in seama..eu cum sunt bagat in seama de toti?toata lumea ma striga pe guild...ma intreaba...raspund..ma bag in seama..daca nu stii sa traiesti intr-o societate mare...si preferi sa te inchizi in 3-4 persoane..e problema ta...cu o guilda formata din 10 membri..nu o sa faceti nik..la un moment dat va trebui sa fiti peste 20..si atunci vei face la fel.

las? nu am ce vb cu persoanele care ies din guilde.pe motive atat de prostesti " fug unii de exp " " nu ma mai simteam dorit " " nu ne ajuta cu pt " sunt niste prostii..voi ati fost lasi..ca nu ati stiut cum sa va comportati..sa stati in guild..sa asteptati...sa comunicati..si sa va faceti apreciati..

yu...cred ca avrut sa dizolve guilda ca am iesit eu...si din cauza ca am iesit eu...asta din cauza ta..si a lui un4..a iesit si marius...si vladutzu...care marius a intrat la voi..si asta m-a dezamagit..dar pana la urma e decizia lui,..si vlad..s-a dus in griffins...

sa nu mai zic ca toata lumea intreba de mine..si nu de voi...de ce? pt ca nu ati fost apreciati..si nici nu ati incercat sa fiti

la fiecare chestie care se discuta pe guild..sau ally...MARELE un4..comenta..si isi dadea aere de mare profesionist de mu.pe cand e un mg amarat cu un rr...care trage doar in lt7..

iar tu mihaela mea draga..ii canti in struna..si esti de acord cu el intotdeauna...

in final..guilda merge mai departe :) iar noi rupem orice legatura..singurii care merita respect sunt marius si vlad...

Posted

Asa e dar pana la urma..Dc sunteti asa buti?:| #-o #-o

Auzi motiv sa iesi din guild Am iesit ca nu dati party

DevillMan iara a iesit pt ca n a vrut nustiu cine sa ii dea un item leg+9 sau alte chestii :-j :-j :-j

Pana la urma nu va convine n va tine nimeni asa ca...

Posted

Salutare la toata lumea.

Pentru cei care nu stiu eu am charul Un4gIvEn.

Vreau sa anunt ca m-am retras din guild pentru ca simt ca nu ma mai reprezinta. Nu am facut asta de dragul de a imi face guild, am lucruri mai bune de facut. Pur si simplu m-am saturat de anumite lucruri gen cersit si concurenta aiurea intre membri, adica in loc sa ne ajutam intre noi ne luam la intrecere care e mai egoist si da rr-ul mai repede. Ei bine cu asta nu sunt de acord. Oricum incepusem sa ma simt nedorit asa ca.. nu cred ca o sa planga cineva dupa mine :)

Va doresc multa bafta in continuare si sa auzim numai de bine. :tiphat:

Abis o sa iti dau pm sa iti dau itemele inapoi.

1.nu mai vreau nici un item de la tine chiar daca nu am dubluri..pastreaza-le..lauda-te cu ele..fa ce vrei..imi provoci sila.

2.nu te mai reprezinta? atunci de ce ai stat atat de mult? stai sa ghicesc...sa dai rr..altceva nu poate fi

3.de ce ai revenit daca nu te mai reprezinta cand te-am chemat inapoi?

4.cersit?concurenta? toata lumea cauta pt..nu sunt ca tine sa stea doar lt7 si sa iau minim pe economie..toti cauta sa ia cat mai mare exp..si mai buna..sa creasca mai rpd..daca tu faci asa...si nu ceri pt..asta nu inseamna ca toti tre sa fie la fel ca tine..sau ca mine..concurenta?ce mare lucru sa fie concurenta intre noi?te supara adevarul ca iti spune cineva ca are lvl mai mare decat tine? sau ene? sau agi? nu imi raspunde..ca raspund tot eu pt tine : DA ! .te supara adevarul..preferi sa fii independent..si nu esti deloc sociabil..

si inca ceva..ce dracu tot ai cu germana? esti nazist? comunist? care a faza? esti ciudat tipule..poate ca gresesc..dar iti dau cateva sfaturi:

1.mai iesi prin lume

2.mergi la un psiholog

3.invata sa te comporti cu persoanele straine...mai exact..respecta.

THE END

Posted

1.nu mai vreau nici un item de la tine chiar daca nu am dubluri..pastreaza-le..lauda-te cu ele..fa ce vrei..imi provoci sila.

2.nu te mai reprezinta? atunci de ce ai stat atat de mult? stai sa ghicesc...sa dai rr..altceva nu poate fi

3.de ce ai revenit daca nu te mai reprezinta cand te-am chemat inapoi?

4.cersit?concurenta? toata lumea cauta pt..nu sunt ca tine sa stea doar lt7 si sa iau minim pe economie..toti cauta sa ia cat mai mare exp..si mai buna..sa creasca mai rpd..daca tu faci asa...si nu ceri pt..asta nu inseamna ca toti tre sa fie la fel ca tine..sau ca mine..concurenta?ce mare lucru sa fie concurenta intre noi?te supara adevarul ca iti spune cineva ca are lvl mai mare decat tine? sau ene? sau agi? nu imi raspunde..ca raspund tot eu pt tine : DA ! .te supara adevarul..preferi sa fii independent..si nu esti deloc sociabil..

si inca ceva..ce dracu tot ai cu germana? esti nazist? comunist? care a faza? esti ciudat tipule..poate ca gresesc..dar iti dau cateva sfaturi:

1.mai iesi prin lume

2.mergi la un psiholog

3.invata sa te comporti cu persoanele straine...mai exact..respecta.

THE END

II dau dreptate..

Posted

Vad ca certurile si injuriile continua pe forum. Ma simt naspa din cauza asta.

Acum ne putem da seama ca nu stim ce inseamna de fapt un joc online. Altfel spus, nu stim sa jucam MU; si aici nu ma refer la facut experienta sau iteme sofisticate. Nu mai puneti atata suflet, ca avem doar unul si nu se merita.

Ca sa nu existe dubii, eu nu sunt suparat pe nici unul dintre voi, va respect pe toti si mi-a parut bine ca am petrecut nopti impreuna, discutii interesante, ne-am ajutat unii pe altii cum am putut.

N-am ce sa reprosez nimanui nimic. Dar, viata e construita din decizii, iar o decizie luata nu are cum sa multumeasca pe toata lumea.

Va multumesc pentru tot si va sunt recunoscator. Daca aveti nevoie de ajutor nu exitati sa ma contactati in orice fel.

Numai bine.

Posted

Vad ca certurile si injuriile continua pe forum. Ma simt naspa din cauza asta.

Acum ne putem da seama ca nu stim ce inseamna de fapt un joc online. Altfel spus, nu stim sa jucam MU; si aici nu ma refer la facut experienta sau iteme sofisticate. Nu mai puneti atata suflet, ca avem doar unul si nu se merita.

Ca sa nu existe dubii, eu nu sunt suparat pe nici unul dintre voi, va respect pe toti si mi-a parut bine ca am petrecut nopti impreuna, discutii interesante, ne-am ajutat unii pe altii cum am putut.

N-am ce sa reprosez nimanui nimic. Dar, viata e construita din decizii, iar o decizie luata nu are cum sa multumeasca pe toata lumea.

Va multumesc pentru tot si va sunt recunoscator. Daca aveti nevoie de ajutor nu exitati sa ma contactati in orice fel.

Numai bine.

toate cele bune marius :) ai grija de tine si familia ta..sper sa ne mai auzim pe forum...sau in joc.

Posted

va rog frumos nu va mai certati pe topicul guildei

si ink ceva

marius ai grija de tine si de familia ta.

P.S. cei care vor sa stea intr-o guilda sta pana cand se dizolva, care stie ca nu poate sta intr-o guilda mai bine ar fi sa nu intre deloc in aceea guilda.

Posted

1. abis.. grow a brain.. #-o

2. ai vre-o problema cu faptul ca imi place rammstein..? e foarte usor sa cataloghezi oamenii.. mai greu sa incerci sa ii intelegi.. dar persoanele de nivelul tau nu se complica cu chestii dinastea.. e mai usor sa marginalizezi oamenii doar pentru ca sunt diferiti..

3.tu m-ai ajutat cu rr..? am facut doar ultimele 7 bare cu vraciul in k7.. care altfel le faceam in ~7-8 ore in lt7.. asa ca lasa-ma cu alea 2 luni ale tale.. si nu uita faptul ca atunci cand am inceput eu pe charul asta tu aveai lvl 320.. si tot am dat rr inaintea ta..

4. am stat in guild ca sa dau rr..? in afara de 3-4 lvl cu care m-a ajutat vraciul restul de 396 le-am facut singur.. asa ca mai lasa-ma cu comentariile ieftine..

5.yoyochitzu nu ma cunosti, nu te cunosc, nu cunosti situatia asa ca nu te mai baga in necunostinta de cauza..

6.faza cu iti provoc sila.. sincer.. venita de la un om cu iq de 2 cifre.. nu prea ma afecteaza.. nu am facut niciodata nimic care sa afecteze in mod negativ pe ceilalti.. e clar ca asta vine din incapacitatea ta de a intelege..

7. cand m-am laudat eu cu ceva vre-odata? in afara de cateva iteme tot ce am am obtinut singur.. asa ca mai taci..

8.era vorba de un caz concret.. nu am cerut nimanui sa stea in lt7.. era vorba de yu care in loc sa stea cu mine si cu marius in icarus sa il ajutam sa dea rr a plecat un arena si ne-a lasat sa ne chinuim singuri.. pentru 1k xp in plus.. pe mine nu m-a deranjat sa iau 2k pe un spot pe care m-am trezit de la 5 dimineata sa il procur..

9.dupa ce reusesti ce ti-am propus la pct 1, atunci sa imi dai mie lectii de viata..

10. mihaela a facut asta pentru ca gandea pe termen lung, spre deosebire de voi care nu sunteti in stare de acest lucru..

11. nu te-a obligat nimeni sa faci 400 lvl la 1k xp.. aici era vorba de primele 300 lvl care oricum se fac foarte repede si cu xp mic si poti sa si ajuti pe cineva crescandu-i xp-ul..

12. interesant ce zici despre cersit.. tocmai tu care le zici tuturor sa caute spoturi si sa nu mai cerseasca pt.. acum dintr-o data nu te mai deranjeaza..

13. nu am zis ca sunt doctor docent in mu.. dar joc totusi de 2 ani si stiu mai multe despre mu decat cei care s-au apucat acum 2 luni..

14. am revenit tocmai pentru ca toata lumea a insistat si imi parea totusi rau sa va las asa.. dar dupa ceva timp cand am vazut cum se poarta unii oameni mi-a trecut..

15. da.. nu m-am facut apreciat dar cand am iesit prima oara jumatate de guild a cerut sa fiu chemat inapoi.. da.. asta se pare ca nu mai conteaza..

16. imi pare rau ca s-a ajuns aici dar ma asteptam la asta de la tine..

17. pe deasupra mai esti si porc.. :|

18. ma astept sa incepi sa faci pk pe mine cu toate ocaziile pe care le prinzi.. stiu ca doar atat te duce capul.. nu zic mintea k se pare k nu ai asa ceva..

19. "un mg amarat cu un rr" cu asta m-ai lovit direct la corazon.. newsflash: numarul de rr nu inseamna nimic.. nu e kiar asa greu sa te asezi in fund la party prin kalime 7-8 rr-uri.. asta nu inseamna ca stii ceva despre mu..

mi-ati lasat un gust amar si tu si yu.. pentru ca s-a lasat influentat de tine.. sper sa nu mai aud de voi niciodata..

multa bafta..

Posted

o.t. nu am nimic cu nimeni.. numai ca nu suport sa vad cum mi se face publicitate negativa gratuita..

si s-a gasit si cine sa imi faca..

trist..

interesant...totusi...o intrebare..de ce nu a mai incercat nimeni sa te aduca inapoi? vb lu mihaela...nu meriti guilda asta..si inca ceva..termen lung? chiar sunt curios ce o sa realizati voi.

pk? da..iti voi face cu fiecare ocazie..deci poti sa nu mai lasi afk in lt7..

Guest violetta
Posted

Neatza ally si spor la lvl :*:*:*

Posted

interesant...totusi...o intrebare..de ce nu a mai incercat nimeni sa te aduca inapoi? vb lu mihaela...nu meriti guilda asta..si inca ceva..termen lung? chiar sunt curios ce o sa realizati voi.

pk? da..iti voi face cu fiecare ocazie..deci poti sa nu mai lasi afk in lt7..

chiar nu mai imi pasa de ce nu a mai incercat nimeni sa ma aduca inapoi.. daca imi pasa nu mai ieseam din guild :)))

realizari.. ? grow up kid.. e doar 1 joc.. maine-poimaine se da rr db si tot ce ai facut este egal cu 0.. :duh:

luati jocul asta mult prea in serios..

cat despre pk.. nu degeaba se zice k razbunarea e arma prostului.. :)) mai ales ca eu nu am facut nimic nimanui.. doar am iesit dintr-un guild.. si asta tot din cauza comportamentului vostru prostesc si egoist.. mai arborati si motto-ul "guildul primeaza" dar se vede clar ca primeaza numai persoana voastra..

:ceuameni:

Posted

un4 ar fi bine sa stai in banca ta.

dak nu sti cum mai evolueaza lucrurile prin guild, ar fi bine sa taci.

te credeam un baiat de treaba, dar cand colo sa presupus sa fi total invers.

Posted

un4 ar fi bine sa stai in banca ta.

dak nu sti cum mai evolueaza lucrurile prin guild, ar fi bine sa taci.

te credeam un baiat de treaba, dar cand colo sa presupus sa fi total invers.

si nu vb despre mottoul nostru...pt ca : Tu nu ai stat in party cu noi sa vezi ce se intampla..tu ai fost un singuratic...in lt7..

Tu nu ai avut nici o tangenta cu guilda.asa ca nu poti comenta nik in legatura cu asta.

Cand o sa stai sa vezi ce fel dam jucatori afara..sa bagam altii de la noi din guilda..sau ally..atunci sa vb.

pana atunci..shhhhh....ms..

cat despre pk..cum spun si cei mari din joc...e de FUN !! ^^

si nush care e " kid " aici..eu...ca am revenit..si ca imi pasa de guilda...sau tu..."nu ma mai joc..imi iau jucariile si plec.."

oricine ai spune despre mine nu poti sa ma pui in lumina rea..si nici tu sa te scoti din ea..

Posted

si nu vb despre mottoul nostru...pt ca : Tu nu ai stat in party cu noi sa vezi ce se intampla..tu ai fost un singuratic...in lt7..

Tu nu ai avut nici o tangenta cu guilda.asa ca nu poti comenta nik in legatura cu asta.

Cand o sa stai sa vezi ce fel dam jucatori afara..sa bagam altii de la noi din guilda..sau ally..atunci sa vb.

pana atunci..shhhhh....ms..

cat despre pk..cum spun si cei mari din joc...e de FUN !! ^^

si nush care e " kid " aici..eu...ca am revenit..si ca imi pasa de guilda...sau tu..."nu ma mai joc..imi iau jucariile si plec.."

oricine ai spune despre mine nu poti sa ma pui in lumina rea..si nici tu sa te scoti din ea..

=))

no comment

@yu.. pot spune acelas lucru despre tine.. oricum o sa tac pentru ca nu are rost sa ma cobor la nivelul vostru pentru ca orice as face/zice parerea voastra despre mine nu o sa se schimbe din cauza mintilor voastre inguste..

Guest Coruptie
Posted

Picachu te aleg pe tn!!! Gooo #-o :pumn:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...