The Fan Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 mai mai dar toata lumea voteaza :Peu am decis sa boicotez evenimentul :))
-john- Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Buna seara vioce mai faci?Buna seara all
Krycandy Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Buna seara vioce mai faci?Buna seara allbah !!!am dat si eu rr...da-ma dracu..si am de gand sa rup serveru in 2...care ma ajuta sa il impart in 4? :))un4..tot nu ai dat al doilea rr inaintea mea..si stai ca te ajung din urma..
The Fan Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 bah !!!am dat si eu rr...da-ma dracu..si am de gand sa rup serveru in 2...care ma ajuta sa il impart in 4? :))un4..tot nu ai dat al doilea rr inaintea mea..si stai ca te ajung din urma..bla... bla... bla.. :duh:conteaza cine cand si inaintea cui da rr..? mai mult da atat nu stiti?
Guest violetta Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Buna yu ce mai faci ? Eu incerc sa inteleg un curs de mi-l trimisa o profa azi dar cred ca mai dureaza pana reusesc....pana la sesiune mai e :)
7g_tronic Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 mein herz brennt.. ja ja violeta , fa cum facea eu in faculta. Ia cursul , arunca l si iesi pe afara :))
The Fan Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 sau cum fac eu acum.. ignor cursurile cu desavarsire :))da voi sa nu faceti asa k nu e bine :naughty:
Guest MARIU5 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 In curand s-ar putea sa nu mai pot intra foarte des pe MU, pt cine nu stie maine voi fi tata. :dance: :cool2: Chestia asta e cu 2 taisuri, daca va trebui sa stau noptile sa-mi supraveghez fetitza as putea tine si un spot pe undeva si sa fiu on :right: , dar s-ar putea si sa nu-mi dezlipesc ochii de copila :blink: si atunci :error: :hair: . Nu de alta dar sotia :sef: , ca azi e ultima mea zi in care mai pot sa fiu copil. Oricum voi putea sta AFK, daca are careva nevoie de ajutorul meu da-ti bip si vin a.s.a.p. Asa ca Doamene ajuta, sa ne fie bine la toti. :hail: P.S: 1. Cu aceasta ocazie il felicit oficial si pe Abis care a dat rr si baga tare la lvl. :clap: 2. Ca si Un4 sunt de parere ca tre sa urce nivelul general al guildului nu nivelul concurentei intre noi
Guest violetta Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Felicitari sa creasca mare si sanatoasa si frumoasa :*:*:*:*
7g_tronic Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 1. trabucuri sa fumam2. dai de baut la greu3. dupa ce iesim din coma iar la baut Felicitatarile mele!
Guest D4nl.[b0t] Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 putin spam si pe aici :PO Zi Buna!upup
Guest MARIU5 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Gata! Am o fetitza frumoasa si sanatoasa. Sotia e bine, asa ca sunt foarte fericit.Hai ca nu mai pierd vremea, ma duc sa-i fac un cont cu o elfa. :P
7g_tronic Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Gata! Am o fetitza frumoasa si sanatoasa. Sotia e bine, asa ca sunt foarte fericit.Hai ca nu mai pierd vremea, ma duc sa-i fac un cont cu o elfa. :PSa ti traiasca!
-john- Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Sa-ti traiasca fetiza! Si sa se faca mare si frumoasa! Sall toata lumea. Ce mai faceti?
Guest SudituMed Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 sall looome :crazy: sa iti traiasca fetitza marius si sa mai faci si altii :bananadance2:
The Fan Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Gata! Am o fetitza frumoasa si sanatoasa. Sotia e bine, asa ca sunt foarte fericit.Hai ca nu mai pierd vremea, ma duc sa-i fac un cont cu o elfa. :Pspor la lvl/rr :P