Guest MARIU5 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Super guildu asta, oameni de treaba care trag pentru guild. "Guildul primeaza" este deviza noastra.Vor vedea cei din anime cum fiecare va simti pe pielea lui ajutorul din partea celorlalti din guild, la inceput esti ajutat, dupa ajuti si tu, si tot asa.Nu asta e scopul unui guild? Noi suntem seriosi si ambitiosi, ingrediente foarte bune pentru un guild de calitate.go go anime
Guest Reload:) Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 good luck pokemon`s :tiphat:vodo te rog nu jignii pokemonii =))
The Fan Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Gud lac. :)danke schon mister biili :tiphat: gl si tie cu aaa.. cam pustiu pacolo.. nu te ocupi de loc de el :Pvodo te rog nu jignii pokemonii =))pokemon powah :kar:
The Fan Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ich weiss nicht wie du heisst..doch ich weiss dass es dich gibt..ich weiss dass irgendwann..irgendwer mich liebt..lupii baaaa... :dance:ps. hai cu spammu.. :yum:
Guest MARIU5 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 uitati-va cate muste sunt pe tavan! :nanana: :dance:
The Fan Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 uitati-va cate muste sunt pe tavan! :nanana: :dance:unde cand?mama lor de muste :sef:
Guest MARIU5 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 unde cand?mama lor de muste :sef:sunt chiar langa urmele de tractor!!! :-j
The Fan Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ce minte bolnava ai :lol: pff.. ce ploua afara.. iar fac 2 ore pana la munk maine
-john- Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 marius mai lasa mustele alea sa traiasca. :D
The Fan Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 ntz vio.. ce faci fata..? :Pmariusache.. pe unde umbli..? desfacem sampania? :>
johnutz21 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 se apropie sarbatorile de iarna, ce cadou imi faceti? :-??care stati pe la munte vreau si eu cazare:D
mocsu Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ziua Buna dragilor ...As dori sa adaug si eu niste cuvitele care o sa deranjeze pe multi ,dar nu ma intereseaza cum eu is in descompunere nu ma pot atinge vorbele lor ...- Multa lume intra in guild , ar trebui sa demonstreze ca merita sa intre in guild ,-Toti vor pt si iteme ,ar trebui sa demonstreze ca merita accest lucru ,-Cer care intra fac plinu si pleaca ,,iteme exe ,,aripi ptiuni bune ,, pt daca se poate in tarc sau pe spot ,,-Dar ei ofera ceva in aceest schimb ??? NUAs veni cu o propunere care poate pt uni ne chiar bine venita ....Cei care intra in guild ar trebui sa demonstreze ca merita sa fie in guild si dupa aia sa vine cu pretentzi ...Eu sunt de parere ca in primele 2 saptamani nu ar trebui sa aiba nici un favor ,si daca vor trece peste astea 2 saptamani cu calificativ bun sunt bine veniti in familie Cu drag al vostru CADAVRU
Guest violetta Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 lume mi-a cazut pe S2 din box of heaven un scrol of ES +1 :)
BAD_DMX Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 lume mi-a cazut pe S2 din box of heaven un scrol of ES +1 :)Wtf?o_OHi All! :D
-john- Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 sall allce mai faceti? :bananadance2:
-john- Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Acest guild este facut pentru cei care stiu cu adevarat sa joace MU ceea ce din care rezulta ca suntem un guild unit si loial fata unul de altul.In acest guild se respecta urmatoarele reguli:-nu se injura,-nu se fac misto de alti playeri,-in guild se da iteme de bunavoie,-se intreaba maxim de 3 ori daca are cineva party si pentru cel ce cauta, dar mai intai sa caute un spot liber.daca nu gaseste da-ti anunt global.-nu enervati jucatorii,-iar ca sa intrii la noi in guild trebuie sa ai minim level 200.-iar cei care pleaca din guild, macar sa aiba bunavointa de a anunta printr-un mesaj lasat la GM.Iar daca aveti vreo problema adresati-va Gm-ului yu-gi-oh! sau asistentului guildului Abis.Iar pentru cei care nu ne cunosc nu ne subestimati pentru ca suntem un guild nou.Iar cea mai importanta regula este sa va distrati cat mai mult si sa respectati jucatorii, pentru ca si voi o sa fiti respectati de ei. :D
Guest MARIU5 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cat nu merge MU pe S1, stau gamerii pe forum si tot nu ies la o plimbare undeva. :sef: :cool2: Mersi de felicitari. In 2 sapt mai dau un rr :beer: bft