-john- Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Acest guild este facut pentru cei care stiu cu adevarat sa joace MU ceea ce din care rezulta ca suntem un guild unit si loial fata unul de altul.In acest guild se respecta urmatoarele reguli:-nu se injura,-nu se fac misto de alti playeri,-in guild se da iteme de bunavoie,-se intreaba maxim de 3 ori daca are cineva party si pentru cel ce cauta, dar mai intai sa caute un spot liber.daca nu gaseste da-ti anunt global.-nu enervati jucatorii,-iar ca sa intrii la noi in guild trebuie sa ai minim level 200.-iar cei care pleaca din guild, macar sa aiba bunavointa de a anunta printr-un mesaj lasat la GM.Iar daca aveti vreo problema adresati-va Gm-ului yu-gi-oh! sau asistentului guildului Abis.Iar pentru cei care nu ne cunosc nu ne subestimati pentru ca suntem un guild nou.
Krycandy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 good luck pokemon`s :tiphat:Vom incerca sa facem in asa fel incat sa scapam de aceste specimene suferinde pe acest topic...daca se poate. :) Abis
mocsu Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Acest guild este facut pentru cei care stiu cu adevarat sa joace MU ceea ce din care rezulta ca suntem un guild unit si loial fata unul de altul. In acest guild se respecta urmatoarele reguli: -nu se injura, -nu se fac misto de alti playeri, -in guild se da iteme de bunavoie, -se intreaba maxim de 3 ori daca are cineva party si pentru cel ce cauta, dar mai intai sa caute un spot liber. daca nu gaseste da-ti anunt global. -nu enervati jucatorii, -iar ca sa intrii la noi in guild trebuie sa ai minim level 200. -iar cei care pleaca din guild, macar sa aiba bunavointa de a anunta printr-un mesaj lasat la GM. Iar daca aveti vreo problema adresati-va Gm-ului yu-gi-oh! sau asistentului guildului Abis. Iar pentru cei care nu ne cunosc nu ne subestimati pentru ca suntem un guild nou. cam bate vantu' pe aici,mai scrieti si voi ceva,laudati-va,plangeti ,orice...
Krycandy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 adormiti.. :blink:pot sa anunt eu ca voi lipsi din joc vreo cateva zile :Dprobleme cu rasnita de pc...se pare ca totul merge bine..dar jocul merge super in reluare..si in verde :))care a dat cu poison in el? :-w..ziceti rpd :)srry guys..sper sa repar repede problema..pana atunci...spor la lvl :Dapropo...sunt Abis :)
und3r Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Acest guild este facut pentru cei care stiu cu adevarat sa joace MU ceea ce din care rezulta ca suntem un guild unit si loial fata unul de altul.In acest guild se respecta urmatoarele reguli:-nu se injura,-nu se fac misto de alti playeri,-in guild se da iteme de bunavoie,-se intreaba maxim de 3 ori daca are cineva party si pentru cel ce cauta, dar mai intai sa caute un spot liber.daca nu gaseste da-ti anunt global.-nu enervati jucatorii,-iar ca sa intrii la noi in guild trebuie sa ai minim level 200.-iar cei care pleaca din guild, macar sa aiba bunavointa de a anunta printr-un mesaj lasat la GM.Iar daca aveti vreo problema adresati-va Gm-ului yu-gi-oh! sau asistentului guildului Abis.Iar pentru cei care nu ne cunosc nu ne subestimati pentru ca suntem un guild nou.neatzza asi vrea sa intru si io in guild daca se poatesunt SM lvl 340va rog frumosmultumesc :tiphat:
Krycandy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 neatzza asi vrea sa intru si io in guild daca se poatesunt SM lvl 340va rog frumosmultumesc :tiphat:ia legatura cu gm si vei intra..dar din cate te stiu...intri si iesi f des din guilduri..dar meriti o sansa.
The Fan Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 pot sa anunt eu ca voi lipsi din joc vreo cateva zile :Dprobleme cu rasnita de pc...se pare ca totul merge bine..dar jocul merge super in reluare..si in verde :))care a dat cu poison in el? :-w..ziceti rpd :)srry guys..sper sa repar repede problema..pana atunci...spor la lvl :Dapropo...sunt Abis :)Arunca-l pe geam :rofl1:
Krycandy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Arunca-l pe geam :rofl1:lam facut dudo..si urmez si eu cu rr..sa vezi ce iti dau in cap cu kundunul :P
Guest un_death_tm Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ziua Buna dragilor ...As dori sa adaug si eu niste cuvitele care o sa deranjeze pe multi ,dar nu ma intereseaza cum eu is in descompunere nu ma pot atinge vorbele lor ...- Multa lume intra in guild , ar trebui sa demonstreze ca merita sa intre in guild ,-Toti vor pt si iteme ,ar trebui sa demonstreze ca merita accest lucru ,-Cer care intra fac plinu si pleaca ,,iteme exe ,,aripi ptiuni bune ,, pt daca se poate in tarc sau pe spot ,,-Dar ei ofera ceva in aceest schimb ??? NUAs veni cu o propunere care poate pt uni ne chiar bine venita ....Cei care intra in guild ar trebui sa demonstreze ca merita sa fie in guild si dupa aia sa vine cu pretentzi ...Eu sunt de parere ca in primele 2 saptamani nu ar trebui sa aiba nici un favor ,si daca vor trece peste astea 2 saptamani cu calificativ bun sunt bine veniti in familie Cu drag al vostru CADAVRU
The Fan Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 oamenii de calitate is greu de gasit.. din nefericire..@abis: pana dai tu rr.. mai dau 1-2 :bananadance2:
Guest darkman Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Eu sunt de acord. Bafta colegi!!! :>PS Sunt nou in guild si nu am pretentii.Adica maxxxxx
The Fan Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 welcome maxxxxxxxxda ce e linistea asta.. hu died? :blink:
The Fan Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 damn.. inca pagina 1 #-o yu sa pui mana sa ii mobilizezi.. care nu da minim 2 posturi pe zi sa fie pedepsit :))
-john- Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 se apropie sarbatorile de iarna, ce cadou imi faceti? :-??