Jump to content
Cristian

LinkMania Mu Online Free Chat

Recommended Posts

Guest Sadi022002
Posted

Sadi se imbraca in roz :))?

si nu numai , mai pun si putin verde :>

Guest Sadi022002
Posted

Nu l-am cercetat. :P

@duminica ne-ai fentat , te tin minte

:pottytrain2: cum nu :-?

Posted

nu m-a anuntat nimeni precis unde se tine, daca nu dati si voi un telefon, pana mea. si oricum duminica am avut un proiect de facut, inca ma migalesc la el pana vineri.

Guest Sadi022002
Posted

nu m-a anuntat nimeni precis unde se tine, daca nu dati si voi un telefon, pana mea. si oricum duminica am avut un proiect de facut, inca ma migalesc la el pana vineri.

ok-s o sa te sun personal , brb trade mare mare :bananadance2: 2 banane pe un regat

Posted

Ia Nurofen, Narci. Iti ia raceala cu mana :) .

aspirina saracului , pana maine esti ca noua :crazy:

:))

Mi'a mai recomandat cineva sa beau tuica, vin fiert sau alexandrion

Guest Sadi022002
Posted

Cine joaca Chicken Invaders :-? ?

sa nu iei vrun ou in cap sau ciocanel dupa ceafa :))

Guest Sadi022002
Posted

Si tuica fiarta sau vinul fiert e bun dar dupa aia sa te bagi sub o patura groasa si sa lenevesti cateva ore.

daca e singura sub paturica nu face nimica :bananadance2: trebuie sa iasa aburi de acolo , adica trebuie putin efort , intelegi u :>

Posted

daca e singura sub paturica nu face nimica :bananadance2: trebuie sa iasa aburi de acolo , adica trebuie putin efort , intelegi u :>

e ceva legat de banane ? =))

Posted

Eh, daca e racita crezi ca ii mai arde de :).... o sa o incinga destul tuica sau vinul si o sa transpire de zici ca a facut toata ziua.

Guest Sadi022002
Posted

salutare u2 :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...