Jump to content
The Wizard

Traian Băsescu şi-a anunţat astăzi, la Sânnicolau Mare, candidatura la preşedinţie

Recommended Posts

Posted

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat astăzi, la Sânnicolau Mare, că va candida la alegerile prezidenţiale.

"Îmi anunţ candidatura în mod neplanificat, aici, la Sânnicolau Mare. Cel mai bun lucru este să faci lucruri la care nu te aştepţi. Nu m-am aşteptat să-mi anunţ candidatura la Sânnicolau Mare", a precizat şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu se află astăzi la Timişoara unde s-a întâlnit cu primarii din judeţ, cu directorii de instituţii descentralizate şi cu directorii de şcoli, în timpul căreia a făcut lobby noii legi a educaţiei. Băsescu a avut o întâlnire, la Palatul Administrativ cu primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.

"Aici, la Sânnicolau, va doresc o după-amiază plăcută şi voi reveni la Sânnicolau Mare pentru ca de acum Sânnnicolau Mare pentru mine a devenit un loc important, locul în care preşedintele în funcţie anunţă ca va mai candida pentru un mandat", a spus Băsescu.

Traian Băsescu a declarat, că actualul Guvern poate funcţiona şi cu un număr înjumătăţit de miniştri pentru că nu miniştrii sunt cei care "duc toată munca", ci aparatul din minister. "Guvernul poate funcţiona şi cu un număr înjumătăţit de miniştri pentru că nu miniştrii sunt cei care duc toată munca, ci aparatul din minister.

Şeful statului a adăugat că aparatul birocratic este problema în sistemele bugetare, şi nu corupţia."Nu corupţia mănâncă cea mai mare parte din banii dintr-un sistem, ci aparatul biroctratic al sistemului. Sunt zone în care trebuie să spunem stop proastei înţelegeri a autonomiei locale. În acest moment multe administraţii locale cheltuiesc iraţional, de multe ori, şi apoi spun să dea Guvernul bani, " a spus Băsescu.

Şeful statului s-a referit şi la sistemul sanitar despre care a spus că în anul 2000 avea alocat un miliard de euro de la bugetul de stat, iar în 2008 acelaşi sistem primea cinci miliarde de euro de la buget, însă calitatea serviciilor medicale nu s-a înbunătăţit de cinci ori.

Portretul lui Traian Băsescu, făcut de analiştii politici

Despre Traian Băsescu analiştii spun că are avantajul politicianului aflat deja în funcţie, cu expunere mare în mass-media. Actualul preşedinte este văzut drept o persoană inteligentă care se adaptează repede situaţiilor neprevăzute. De asemenea, are o putere deosebită asupra Guvernului. Băsescu are şi un dezavantaj: criza şi efectele ei îl pot costa şi pe şeful statului la capitolul imagine. La asta se adaugă dezvăluirile legate de fiicele sale, dar şi limbajul uneori dur.

sursa + vid

Posted

?

eu il vreau pe Vadim. ala taie si spanzura. pacat ca nu-l vrea occidentul -_-

Face un cacat si Vadim . Daca era destept si cu adevarat patriot ajungea la putere in liniste si apoi taia si spanzura nu arunca cu rahat doar asa ca sa mai castige niste simpatizanti . Toti is niste caini in momentul de fata iar Base e doar cel mai putin rau dintre rele .

Posted

Toti is niste caini in momentul de fata iar Base e doar cel mai putin rau dintre rele .

cu sensul de rau sau de bine?

eu tot pe Vadim il vreau. arunca el cu cacat, dar da la tinta. pacat ca noua ne place sa avem la putere comunisti inapti sau betivi ordinari. destept e, patriot e. da' cum sa ajungi la putere cand puterea nu te lasa?

Posted

Udra era bucuroasa ca Base candideaza.

Base nu a planificat nimic dar unii oameni l-au rugat sa anunte daca candideaza sau nu.

El saracu obligat de presiunea populara nu a mai putut tine secretu in el si a facut anuntul.

Sa vorbim despre taranu roman.

Taranu are idei, nu despre cum sa-si eficientizeze activitatea, nu despre cum sa puna pe roate agricultura sau macar sa-si puna la punct un serviciu medical sau de salubritate decent in satul in care traieste, el are idei politice.

Simte ca votul lui e important domnule si atunci se gateste in camasa alba si pleaca spre primarie. Este dreptul lui si votul dureaza cat o basina. Nu te intreaba nimeni nimic. Te bagi dupa perdea si lipesti partea lipicioasa de hartie asa cum te invata la TV.

Pensionaru ce sa faca. Are nevoie de pensie, are 80 de ani si a auzit ca daca nu voteaza o sa ramana fara pensie. Tot nu are ce face in casa si atunci iese sa socializeze.

Proaspatul posesor al excelentei varste de 18 ani spre seara dupa ce a baut cu gasca, mai gaseste 3 lesinati sau lesinate si se duce sa voteze. Mai fac putin panarama, ii mai spun unei babe ca o cauta moartea acasa si intr-un final pleaca, dupa ce au terminat tusul de pe stampila pe chiloti, pe fund pe pereti si pe buletinul de vot.

Iar restul? Restul nu conteaza!

Posted

Nu cred ca a mirat pe nimeni anuntul Mascariciului Betiv ,era de asteptat ca o sa candideze, problema este ,daca se vor gasi atitia narozi ca sa il voteze incit sa mai pastoreasca acest popor inca 5 ani.Pe noi cei din afara tarii nu prea ne afecteaza la buzunar ,dar ne afecteaza ca imagine ,uitindu-ne ce caricatura de om conduce tarisoara noastra .O fi chiar atit de greu ca Romanii sa inteleaga ca sint dusi de nas si ca ceva trebuie schimbat in tara asta. Probabil sint unii care au bani si o duc bine de aceea comenteaza aici, in favoarea Mascariciului dar marea majoritate sint saraci si nemultumiti nu va intrebati ,de ce? Pentru ca asa se cistiga voturi inainte de alegeri dai cite 3 mici si o bere la prosti ,mai dai cite 1 kg de zahar si ceva faina la milogi si ai pus-o pentru inca 5 ani de huzureala fara sa poata sa te intrebe nimeni de sanatate , asta vrea Mascariciul si sper sa nu ai iasa

Posted

cum zice si Whiplash, turbomaxim daca tot zici sa nu votam pe marinar atunci pe cine?

oprescu nu a facut nimic in bucuresti.

prostanacu. mi-a ajuns psdul cat a facut pt romania

becali/vadim wtf?

nati meir e evreu + prof de mate care nu site ce e aia PI

duda s-a retras. pe el l-as fi votat

ar fi antonescu dar ma gandesc la cum a vandut tariceanu petrolul din marea neagra...

asa ca variante nu prea sunt

Posted

cum zice si Whiplash, turbomaxim daca tot zici sa nu votam pe marinar atunci pe cine?

oprescu nu a facut nimic in bucuresti.

prostanacu. mi-a ajuns psdul cat a facut pt romania

becali/vadim wtf?

nati meir e evreu + prof de mate care nu site ce e aia PI

duda s-a retras. pe el l-as fi votat

ar fi antonescu dar ma gandesc la cum a vandut tariceanu petrolul din marea neagra...

asa ca variante nu prea sunt

Nu prea stiu, dar basescu nu trebuie sa fie reales

Guest Xspeed
Posted

no shit

adevaru e ca NUUU ne asteptam

o sa iasa iar 100%

ca doar reprezinta prostimea romaneasca perfect

Posted

as prefera pe geoana sau pe antonescu...dar cum nica a fost demis si blaga e ministru de interne :> ne putem astepta la inca un mandat al lui basescu #-o daca s'ar interzice listele suplimentare ar fi o sansa sa fie corecte alegerile...dar nu se poate. pai cum s'au inchiriat mijloacele de transport in comun degeaba ?

Posted

Face un cacat si Vadim . Daca era destept si cu adevarat patriot ajungea la putere in liniste si apoi taia si spanzura nu arunca cu rahat doar asa ca sa mai castige niste simpatizanti . Toti is niste caini in momentul de fata iar Base e doar cel mai putin rau dintre rele .

De fiecare data cand ungurii au vorbit despre autonomie cine a iesit sa apere onoarea romanilor? La ultima miscare pro autonomie cand au scos ungurii harta, steagul si imnul tinutului secuiesc...Cine a iesit la rampa ? VADIM! Unde era Basescu?Unde era Boc?

Si chiar daca ar face un cacat, tot pe vadim il votez! Sa se oftice cacanarii. Prefer un nationalist de cat un comunist spurcat.

Posted

Si chiar daca ar face un cacat, tot pe vadim il votez! Sa se oftice cacanarii. Prefer un nationalist de cat un comunist spurcat.

Si eu prefer pe cineva cu capul pe umeri, de cat pe Vadim, care cred ca o să faca lucrurile mai rău decât sunt acuma.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...