smash922 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 "Un motociclist care parcurge distanta Craiova - Bals (25 km) in sase minute, in trafic foarte aglomerat. Peste 290 km/h, depasiri extreme, senzational pentru Romania. Este cea mai mare viteza inregistrata in Romania". Asa suna mesajul care insoteste imaginile trimise de un utilizator www.stirileprotv.ro. In acestea se vede cum tanarul zboara pe doua roti cu viteza unui elicopter si face slalom printre masinile care trec razant pe langa el.294 de kilometri pe ora e viteza maxima care apare pe vitezometrul motocicletei. Asa-zisa performanta i-a ingrozit chiar si pe politisti. Aparatele radar n-au inregistrat pana acum pe sosele de la noi o asemenea viteza. Iar multi se indoiesc ca s-a intamplat cu adevarat. Cursa a fost filmata si de un prieten al motociclistului. Pare ca el a mers in fata si si-a anuntat amicul unde sunt amplasate echipaje de politie. Lasand la o parte viteza, cand a avut cale libera, tanarul a uitat orice regula. A mers aproape tot timpul pe mijlocul soselei, chiar si printre TIR-uri. La un moment dat, aproape loveste un microbuz in timp ce se fereste de altul.Imaginile nu pot fi folosite ca probe, spun politistii. Iar viteza care apare acolo ar trebui sa fie inregistrata cu un aparat omologat. Cu alte cuvinte, nu e clar daca este sau nu adevarata si nu-i pot face nimic motociclistului. Sigur va fi insa pe lista celor monitorizati in trafic.VIDEOSursa:ProTV
14ALEX14 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Mare scofalaE un prietenDJ 11 RUN are la numar :D
-clao- Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Si eu sunt motociclist ... Ok , sunt deacord cu viteza ( masina / motor ) dar doar atunci cand ai linie dreapta si liber in fata , dar la cum a mers baiatu asta si ce depasiri a facut ... Norocul lui ca a scapat cu viata ...Asfalt uscat .--- EDIT ---BLK tin sa te corectez , a avut viteza precizata de cei de la ProTV ... fara exagerare !
14ALEX14 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 bullshit, n-are mai mult de 220. 294 atat avea la ora,nu 220 cum zici tu,nu este facatura nu este nimic,am fost de fata cand s-a filmat,am fost in masina aceea
Phyxyon Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Iti trebuie cohones tari pentru astfel de viteze , cel putin eu nu m-as juca cu viata mea asa de usor ca doar 1 am . Ce pot sa zic bravo lui .
Stalk3r Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 @enrg bine ma am inteles, amu ne lasi ? fain ii sa te dai mare ha ? .. @on: .. dead man driving .. ps: enrg, daca ti-e asa bun prieten eu as pune bani de-oparte pentru coroana si asa mai departe.
The Wizard Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Mare scofala E un prieten DJ 11 RUN are la numar :D poate ii vine politia la usa marfa filmul :)
THuG-Radu Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 De l`ash cunoaste, l`ash bate tot cu casca in cap.Om nebun, donator de organe cu acte in regula.
Shadow * ClimaCool Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Doamne da sa mai mearga odata si sa moara! ... decat sa moara altii din cauza luiDumnezeu sa-l odihneasca. Amin.
RAPTURE- Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 poate ii vine politia la usa Nu vrei sa stii cine e tasu` :P nebun omu ...
Cyantifc Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Gizaz am mers pe autostrada in depasire cu 250 si am murit de frica da la viteza aia si pe motor fereasca domnu.
MariuS™ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 De l`ash cunoaste, l`ash bate tot cu casca in cap. Om nebun, donator de organe cu acte in regula. Exact, ce s-ar face spitalele fara unu ca el ? NOT, n-a patit nimic, nu stiu ce comentezi atat. Si nu, nu cred ca-l bati cu casca in cap, vreau sa vad care e mai tare, pumnul tau sau casca lui ? :) Cat despre viteza ,bravo lui , o sa dau un edit cu un porsche 911 parca, a lui ONO daca il stie cineva, din bucuresti, 284 km/h :). edit :
Nach3 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Foarte frumos :> Bravo lui daca a avut , acest curaj :). Mai am pana ajung acolo , pana una alta 80KM/h imi ajung la un scuter
snicker4us Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 mda.. ce se intampla daca cadea de pe motor ....?
MariuS™ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 mda.. ce se intampla daca cadea de pe motor ....?Murea, simplu :). Dar intrebarea este, cum sa cada ? Nu orice incepator face asta.
Shtef14 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Nu vrei sa stii cine e tasu` :Pnebun omu ...Si daca el cadea de pe motor sau se izbea in alt autoturism ...si murea si el si mureau si cei din masina...il putea ajuta tacsu cu ceva ?
Gandalf Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 moama cum s-a bagat printre tirurile alea 2...nebun baiatu,i s-a clatinat putin motoru cand a trecut printre ele
Radu21 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Valentino Rossi 2 :) Mergea fara pic de grija omul. Oricum, conducea destul de bine :P
Aldguth Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pro playing GG. Dar tot il fac ^_^Casca bate pumnu.
Lancelot Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 hmm well am o saptamana de cand mi-am luat A..am mers deja pe o Honda cu vreo 80-90 km pe ora..va asigur ca nu e deloc usor sa ti motorul stabil nici la viteze de astea..Cat despre cel din film..ar fi fost bine sa fie doar el in pericol dar putea oricand sa provoace un accident cu mai multe victime nevinovate...Si cred ca nici tatal sau nici prietenul sau ENRG lol nu l-ar fi salvat de la a sudden death.PS nu e cea mai mare viteza atinsa la noi..cunosc oameni in Bucuresti care sar lejer de 300 pe Bucuresti Pitesti cu motoarele..cat despre mine ..cea mai mare viteza la care am rulat a fost 250 de km/ ora cu masina..moment in care am si facut-o praf de altfel. Nu e de lauda..