Jump to content
Alecswtzu

Ministerul Educatiei introduce in scoli teste semestriale de virginitate pentru elevi

Recommended Posts

Guest marius_truckerfan3
Posted

Lol. In clasa a 11, marea majoritate au deja 18 ani. Incep viata sexuala cand vor muschii lor, sunt majori, fac ce vor. Ecaterina asta Andronescu sau cum dracu o cheama, o intreb cat face 5x8 si sta sa se gandeasca. ROMANIAAAAAAAAA, TREZESTE-TEEEEEEE ! :))) Deocamdata sunt virgin :)

LE : Ma intreaba acolo : Cu cine te-ai dezvirginat ?

SI eu ..

Cu sotia ta ba :))

Posted

lol ce prostie =)) auzi daca nu mai esti virgin te exmatriculeaza =))

Posted

Daca mi'ar face controlu una de 18-20 ani,Da!,dar chestia cu exmatricularea nu'mi convine:))

Nu pot sa cred ce scot astia pt.reclama.....

Posted

Prima data am crezut ca este adevarat ca deh... Romania tara tuturor posibilitatilor, dar dupa ce am mai citit cateva replys pe aici, mi-am dat seama ca prostia e din ce in ce mai mare in Romania si nu are rost sa ne mai intoarcem.

Posted

astia is cu capu? ce o intereseaza pe Doamna Ministru care cand isi incepe viata sexuala? ce pe ea o intrabata mamicasa cand s`o f? prima data? auzi exmatriculare.. m-ai bine si-ar da demisia din guvern ca oricum de cand e dansa face numa porcarii cu legiile ei anormale.. :blink:

Guest smiley_real92
Posted

E o mare prostie ,daca nu sunt virgin fac puscarie(scoala de corectie) da-i in colo de tampiti :)) daca ar fi fost asa ,imi bagam picioru in ea de scoala, ma lasam -_-

Posted

daca tot se apuca sa caute prin pantalonii elevilor, ar trebui sa existe un control si pt cuplurile gay, care folosesc alte gauri, nu? :-? sa-i caute si p'acolo de ceva chestii neortodoxe :nanana: poate ca au ascuns vre-un joint in anus =))

Posted

daca tot se apuca sa caute prin pantalonii elevilor, ar trebui sa existe un control si pt cuplurile gay, care folosesc alte gauri, nu? :-? sa-i caute si p'acolo de ceva chestii neortodoxe :nanana: poate ca au ascuns vre-un joint in anus =))

si cand strange din b**i iese cate un fum nu? ... nu vor domnii din Ministerul Educatiei sa-mi numere si cate fire de par am la p*** ??

Posted

eu salut decizia ... asta ... :> poi de la 12 ani nu mai gasesti fete virgile ....

la 12 nu , la 14-15 cand intra in liceu ,da .

P.S this is so fuckin' fakeee.

Posted

Hmmmm...si ce fata o sa`si lase `pasarica` la control?

Posted

ai uitat ca vorbim de romania:)) o leaga de scaun si o obliga sa desfaca (virgula) cracii:))

e o porcarie.....vorba celor de mai sus: la liceu mai zici sa-ti faca dar in generala nu

e o stire de :shit: si e FAKE

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...