Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

Modificarea preluarii

Recommended Posts

Posted

Trebuie sa ai rabdare, kinul. :) Stiu pe pielea mea, altfel ma jur ca nu as fi vorbit din necunostinta de cauza. Stiu cum e sa alergi dupa mobi, sau nu mai tine minte in ce hal facea bk-ul 200 pe 0.97d? :) Nu fiti rai, e mai mult decat convenabila situatia actuala. Asa este facut jocul, asa ar trebui jucat, chiar daca noi am folosit tot timpul clickere, dar macar sa le folosim doar p-alea, nu sa ne cream alte avantaje cu ele, ajungand sa avem toate avantajele tuturor raselor din joc.

Posted

Trebuie sa ai rabdare. :) Stiu pe pielea mea, altfel ma jur ca nu as fi vorbit din necunostinta de cauza. Stiu cum e sa alergi dupa mobi, sau nu mai tine minte in ce hal facea bk-ul 200 pe 0.97d? :) Nu fiti rai, e mai mult decat convenabila situatia actuala. Asa este facut jocul, asa ar trebui jucat, chiar noi am folosit tot timpul clickere, dar macar sa le folosim doar p-alea, nu sa ne cream alte avantaje cu ele, ajungand sa avem toate avantajele tuturor raselor din joc.

ce rabdare buny?ca de la ora 8 si pana acuma am facut 4 bare pe acest tarc?la lv 390 cand faceam 1 lv in 1h si asta la 9rr si acu la 11rr fac in 5h?

ps:am jucat pe escape pe 97d de la 20rr l-am facut full da nu era asa iti luai 1 mg cu es si era perfect dar aici?daca iau 1 mg la ks numai iau nici cat iau :))

Posted

Mai exact, vrei introdusa regula si pentru DL? :) Caci cea cu coordonatele nu se va scoate oricum.

6.2.Nu se accepta caractere ce-si schimba coordonatele cu ajutorul unui clicker, facand experienta afk. Suspendul duce pana la 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM.

Am inteles ca nu se doreste ca un caracter sa-si schimbe coordonatele fiind afk, insa cred ca s-ar putea modificat durata in functie de abateri. Sa fie clara pedeapsa pentru care esti pasibil sa o primesti sa zicem:

Prima abatare : X zile.

A doua : Y zile

etc.

E usor sa fii on sa ai o urgenta si sa lipsesti de la pc 3-4 minute in timp ce-ti schimb coordonatele si adminul apare langa tine, te trezesti cu un ss de 40 de zile ss, mi se pare putin cam drastic.

Posted

Am inteles ca nu se doreste ca un caracter sa-si schimbe coordonatele fiind afk, insa cred ca s-ar putea modificat durata in functie de abateri. Sa fie clara pedeapsa pentru care esti pasibil sa o primesti sa zicem:

Prima abatare : X zile.

A doua : Y zile

etc.

Nu, daca recidiveaza tot 40 de zile primeste. Asa cum se facea si cu w7 pe old bd. Primeai 30 de zile de fiecare data cand un GM te prindea.

E usor sa fii on sa ai o urgenta si sa lipsesti de la pc 2 minute

Dar atunci nu mai esti on, esti afk.

Drastic pentru ca acest clicker, are o nuanta de bot, face miscarile fiind afk ca a unei persoane fiind on.

Posted

Eh, ma rog, am vrut sa fie formulata la fel ca celelalte reguli, ca de exemplu cu atitudinea gm, o sa modific, ca sa nu exista interpretari de genul, mersi. :)

LE: done

"Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi."

Posted

Ah, ce misto arata poza. :wub: Eu nici n-am vazut arena prea bine. :lol:

Pentru asta se fac raziile G, se ocupa GM's pentru cei afk si nu se opresc. :)

LE: ai dat edit. <_< Nu, nu pare on, eu te-am intrebat, vrei sa fie introdusa si regula pentru DL? Ca cea pentru schimbarea coordonatelor nu se va scoate. :)

Posted

hai ca esti culmea

fix tu ti-ai gasit sa arati cu degetul? take a look in the mirror

macar de ai fi stat on cat am stat eu

trebuia sa va faceti dl daca tot ii enumerati avantajele :)

u on? :))

ai uitat de cate ori te-a preluat gunit eros tsu eu intre orele 4-9dim?asta inseamna la tn on?

Posted

G, regula e aprobata deja, mai trebuie doar modificata, nu se va scoate. Eu am propus topicul asta daca aveti alte adaugiri/modificari nu stergere din eventuala regula.

Propui regula pt DL? a treia oara cand intreb...si ultima. (apoi fac print cu F4 :)))

Posted

G, regula e aprobata deja, mai trebuie doar modificata, nu se va scoate. Eu am propus topicul asta daca aveti alte adaugiri/modificari nu stergere din eventuala regula.

Propui regula pt DL? a treia oara cand intreb...si ultima. (apoi fac print cu F4 :)))

cum am si mai sus faptul ca mobii stau rasfirati prin tarc ne face sa cautam solutii sa nu alergam click cu click dupa ei ca doar nu stau 12h on nonstop sa alerg cu mouse-ul dupa ei ;)

Posted

cum am si mai sus faptul mobii stau rasfirati prin tarc ne face sa cautam solutii sa nu alergam click cu click dupa ei ;)

Dar eu cum crezi ca stateam saracu de mine in tarc bk cu 10 rr si altii cu 30+ pe langa mine de luam numai 5-6k xp? :D Eu cui sa ma mai plang atunci? :P Si lag infernal, plus ca prindeam 2-3 mobi. :)

Nu tine de mine, o sa va raspunda alti colegi, probabil cel mai bine dragosh. Cred ca solutia voastra ar fi alta, reintroducerea punctiformelor, astfel nu mai aveti nevoie de niciun gui, clicker, script.

Posted

Dar eu cum crezi ca stateam saracu de mine in tarc bk cu 10 rr si altii cu 30+ pe langa mine de luam numai 5-6k xp? :D Eu cui sa ma mai plang atunci? :P Si lag infernal, plus ca prindeam 2-3 mobi. :)

Nu tine de mine, o sa va raspunda alti colegi, probabil cel mai bine dragosh.

buny numai zi u ca nu e chiar asa pe 97d erai printe primii :> aici e vb ca se interzic orice clicher orice numai ca sa ai viata un infern cu bk-ul

poi mg-sm stau in k7 la 50k xp iar bk-ii in general luam 27-30k arena si mai trb sa si alergam dupa mobi ti se pare corect?

nu ne trb punctiforme (ma refer la mn) eu 1 is multumit daca face dragosh in asa fel in cat sa nu se mai blocheze mobii sa vina dupa noi si e k

Posted

jeffry19, 10 zile pentru offtopic

1. citeste macar subiectul topicului daca iti este lene sa citesti continutul .

2. corecteaza macar dupa ce postezi daca te grabesti ... si dupa spusele lui dragosh "mobi au devenit sinucigasi" cum sa nu foloseste acel clicher?

Guest My_albanezu
Posted

de cand se aplica regulamentul??

eu acum vreau sa fac o preluare in ce styl o fac?

Posted

nu ma refeream dc sa nu il folosesc

ci dc ati interzis asta :P

cu ce deranjez eu pe cineva daca ma mai misc din cand in cand ca sa omor monstrii blocati?

cum adica sa te misti? tu nu te-ai miscat decat cand ai dat move. scriptul iti facea treaba pe spoturi.

pai si dl e corect sa poata ataca tot tarcul chiar daca e afk ?

http://www.imagebam.com/image/31303a46740638 use next

dl are cel mai mare dmg (nush daca bk cu combo are mai mare DAR pana da un bk un combo dl da de 100 ori cu lantul) intra la lvl 200 arena si poate creste linistit fiind afk cu mu GUI si restul lumii crede ca e on si saracu da click pe fiecare monstru

fair ?

ala nu-si misca coordonatele. este range-ul lui de asa natura sa omoare tot. mouse-ul doar se invarte in cerc.

Nu, daca recidiveaza tot 40 de zile primeste. Asa cum se facea si cu w7 pe old bd. Primeai 30 de zile de fiecare data cand un GM te prindea.

Dar atunci nu mai esti on, esti afk.

Drastic pentru ca acest clicker, are o nuanta de bot, face miscarile fiind afk ca a unei persoane fiind on.

nu este clicker, este script. pe mine ma intereseaza de ce unii au fost pedepsiti retroactiv pentru "programe ajutatoare" si altii scapa basma curata?

@cred ca a degenerat discutia in alta sectiune a regulamentului. aici e vorba de preluare.

Posted

de cand se aplica regulamentul??

eu acum vreau sa fac o preluare in ce styl o fac?

daca te uitat la al 3-lea post din acest topic gaseai raspunsul

Deocamdata inca o discutam, poate mai vine cineva cu o sugestie. Vedem cum decurg lucururile, iti dai seama ca se va anunta din timp pentru mai tarziu. :)

Guest galateanu19
Posted

te contrazic alex

daca te uiti la plangerea facuta chiar de mn cu acel ks vei observa in ultemele printuri alte coord :) faptul ca el asa ma vede nu e problema mea :tiphat:

dupa parere mea nu isi are rostu faza cu print pe diferite coord :tiphat:

Posted

te contrazic alex

daca te uiti la plangerea facuta chiar de mn cu acel ks vei observa in ultemele printuri alte coord :) faptul ca el asa ma vede nu e problema mea :tiphat:

dupa parere mea nu isi are rostu faza cu print pe diferite coord :tiphat:

alea sunt dupa ce ai terminat preluarea

eu zic ca isi are rostul

Guest galateanu19
Posted

alea sunt dupa ce ai terminat preluarea

eu zic ca isi are rostul

dupa inainte nu conteaza el acolo ma vedea si inainte si dupa

problema e alta el a fost afk daca era on rsp

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...