Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ioanagym

Buna

Recommended Posts

Posted

vezi cum pui u punctul pe "i" precum boom si garrone cam asa merita si el :crazy:

@am luat si eu vreo 10k de la ei , vezi sa nu te sinucizi

atunci sa iei si u 99 ca si u ai profitat :comp2:

Posted

inverseaza`le :)

ala de sus cu omega e impartit in 3 si se strang mobii acolo 8-|

@sadi

si voi stiati de chestia aia la bk si o foloseati :-? nu e ilegala

Posted

pt non rr exista aida2 tarkan2 :) si noi acolo am crescut fara rr

voi ati crescut acolo dar voi jucati 24/24 sugestia era sal faca pentru non rr ca ceasa sta liber :yum:

Guest Sadi022002
Posted

@sadi

nu am stiut si daca stiam nu il foloseam , iti garantez , cum nici jwl nu am luat de la colegi ca tot veni vorba :crazy:

atunci sa iei si u 99 ca si u ai profitat :comp2:

asa e ai dreptate , da-mi 99 si gratiaza-ma apoi :bananadance2:

Posted

nu ?

http://www.imagebam.com/image/ee47ff46395209

@OnTopic

mai bine e asa decat inainte :)

acum dragosh ar trebui sa pui spoturile de pe margine cum erau pe 97d :)

adica ?

sa pun bali si golden warior peste tot ? crezi ca o sa le ocupe cineva ?

am modificat "tarcurile de bk":

- acum sunt compuse din mai multe spoturi lipite => nu mai apare problema cu mobii care se strang intr-un colt (daca nu ii duce cineva intr-un colt )

- am pus mobi cei mai slabi in primul tzarc : bali .

- am pus mobi putin mai slabi in tarcul 2 .

Guest R3W-SM
Posted

la ala cu bali 5k ce tark e ala ma e arena sa muncesti sa ajungi lvl 300 mai bine stai in t2-t3 si e exp 8k decat 5k ar fi trebuit exp mai mare la bali :| mai ales ca la aia mici omora 10 mobi in 50 secunde si 5k =))

Posted

adica ?

sa pun bali si golden warior peste tot ? crezi ca o sa le ocupe cineva ?

am modificat "tarcurile de bk":

- acum sunt compuse din mai multe spoturi lipite => nu mai apare problema cu mobii care se strang intr-un colt (daca nu ii duce cineva intr-un colt )

- am pus mobi cei mai slabi in primul tzarc : bali .

- am pus mobi putin mai slabi in tarcul 2 .

acum e bine :) deja sunt jucatori in tarku de bk, :beer:

doar exp de la ei e cam micut :)

Posted

in cel de jos gigas/fire golem ks permis

in cel de sus 2 puncte de poison golem / hero mutant in colturi

si in mijloc multi hero mutant / axl hero si ks permis doar in mijloc :D

ca sa poata creste si cei mai mici de 4 rr dar si cei mari :)

de ce sa se modifice tarcurile de bk in puncte cand se pot pune 4 puncte foarte frumos la fantana? tarcurile de bk sunt tarcuri de bk. cand or sa mai creasca, or sa vrea toti tarcuri de bk inapoi.

ma panaramele ca tn nu au ce cauta aici veziti draq de trb obsedatule

bv lui ca a profitata u cand primeai jwl de la garone boom nu ai profitat? #-o

da. toata alianta a primit jwls dupate de la mine. ti-e ciuda?

@sadi

stiam de chestia aia dar n-am folosit-o niciodata. dovada o ai pe status. la fel de mult am jucat toti 3. tu ai 23 de rr eu am 13. tu faceai lvl 300 in 20 de ore, eu faceam lvl 300 in 48 de ore. deci?

@@dragosh astia o sa te frece ca pe cristos cu "vrem tarc bk - nu mai vrem tarc de bk, vrem punctiforme"

tarcurile de bk trebuiau lasate asa ca lumea o sa mai creasca, si daca vroiau punctiforme mici puteai pune 2-4 la fantana, scotand 2-4 spoturi din kalima ca si asa sunt prea multe.

Posted

boom vino arena sa vezi ca acum e populat cu jucatori era mai bine cand statea gol?

macar dau acolo qqq decat sa stau ore sa prind un spot in tarkan si peurma sa vina titanu sa ma omoare.

Guest Rashta
Posted

bucurie......acum dam 6 bk la ks in mijlocul tarcului cu bali :hello: ....ca nu prea inteleg unde se strang si de ce...

Posted

pe 97 arena era pentru aia de la 5 rr-uri in sus (mg-ul facea exceptie) si voi vreti sa trageti singuri de la 2-3 rr. sunteti aiurea.

vor sa de-a rr singuri in arena la 0rr :))

Posted

pe 97 arena era pentru aia de la 5 rr-uri in sus (mg-ul facea exceptie) si voi vreti sa trageti singuri de la 2-3 rr. sunteti aiurea.

nu face si nu mai faceti comparatie dintre s1 si 97 de ce?

pe 97 era alt exp alti jucatori de valoare care acum nu joaca din cauza ca este exp prea mic ,

o sa vedeti cand incepe scolile cati jucatori o sa mai joace pentru ca nu vreti sa intelegeti ca asta e un joc

sa te distrezi nu sa stai ore in sir fara sa poti face un lvl.

sunteti cativa care jucati 12/24 si sunteti cu gandul numai la vanat sa nu cunva sa faca altu mai multe rr ca voi

nu intelegeti cuvantul comunitate.chear daca nu va intelegeti cu cineva asta nu inseamna ca trebe sal vanati sal stresati cu preluari din 5/5 minute.

ganditiva daca eu nu joc nu mai joaca nici aia pe care ii vanati sau alora care nu le dati party cu cine ramaneti .

respectati si adversari datile si party ajutati ca sa aveti cu cine juca.

Posted

nu mai deschid subiectul cu "bugul" la bk

cel de jos e bun tarcul pt cei mici dar cel de sus ar trebui pt cei mari :) gigas/fire golem :D

nu mai bine pun Kundun pe cel de sus ?

Posted

^_^ pai uite`te in cel de sus suntem acum 6 playeri in cel de jos e 1 afk in mijloc cred :))

cel de sus e pt 3-6 rr cel de jos sa fie pt peste 6-7 rr :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...