Guest The_KniveS Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Am si eu o intrebare pt vdragosh.Nu se poate face arena cum era pe 97d? Sau macar sa se faca spoturi cu bali/soldieri sa vina lumea sa faca xp in arena pe spot nu in kalima.
Dumnezeu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 e ideie buna insa nu pentru cei ce joaca 2--3 ore pe zi bc e scurt napuci sa faci un sfert din bara.asa intra omu stie ca se duce arena si sta acolo 2,3ore face 1 lvl2,3
vdragosh Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Am si eu o intrebare pt vdragosh.Nu se poate face arena cum era pe 97d? Sau macar sa se faca spoturi cu bali/soldieri sa vina lumea sa faca xp in arena pe spot nu in kalima.poti sa fi mai explicit ?exista deja 2 spoturi cu bali/soldieri .. nu prea se inghesuie lumea la ele ... exp prea mic .
Guest The_KniveS Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 poti sa fi mai explicit ?exista deja 2 spoturi cu bali/soldieri .. nu prea se inghesuie lumea la ele ... exp prea mic .ma refer ca toate spoturile sa fie formate din bali/soldieri dar sa fie xp mai mare ceva in genu la golemii verzi sau la golemii de foc sa fie si xp in pt convenabil
vdragosh Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ma refer ca toate spoturile sa fie formate din bali/soldieri dar sa fie xp mai mare ceva in genu la golemii verzi sau la golemii de foc sa fie si xp in pt convenabil adica mai usor . vrei mobi mai prosti care sa dea exp mai mare . am inteles bine ?
Dumnezeu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 vdragosh iar ne indepartam de la subiect.era vorba de tarku de bk .sta gol si cei fara rr nau unde da rr
vdragosh Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 vdragosh iar ne indepartam de la subiect.era vorba de tarku de bk .sta gol si cei fara rr nau unde da rrnu mi-ai raspuns la intrebare .parca vroiai mobi mai slabi in tarcurile de bk. am inteles bine ?erau unii care cereau mobi mai tari in tarcurile de bk :blink:
Dumnezeu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 nu mi-ai raspuns la intrebare .parca vroiai mobi mai slabi in tarcurile de bk. am inteles bine ?erau unii care cereau mobi mai tari in tarcurile de bk :blink:pai fiecare cere cei convine daca au rr vor exp mare daca nau rr vor mobi non rr dar situatia cred ca ai vazuto.tarkan,icarus,kalima,e ful mai mereu si party ff greu pentru bk peste 300arena e mai goala si tarku de bk lai facut bun dar el nu serveste pe nimeni pentru ca sunt 12 mobi si aia doar cei cu rr poate sai omoare,acum sugestia noastra e asa daca tot ai facut tarku de bk macar fal o perioada pentru nonrr pentru acei oameni care joaca 2-4ore pe zi sa facem si noi in orele aste 1-3lvl
vdragosh Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 pai fiecare cere cei convine daca au rr vor exp mare daca nau rr vor mobi non rr dar situatia cred ca ai vazuto.tarkan,icarus,kalima,e ful mai mereu si party ff greu pentru bk peste 300arena e mai goala si tarku de bk lai facut bun dar el nu serveste pe nimeni pentru ca sunt 12 mobi si aia doar cei cu rr poate sai omoare,acum sugestia noastra e asa daca tot ai facut tarku de bk macar fal o perioada pentru nonrr pentru acei oameni care joaca 2-4ore pe zi sa facem si noi in orele aste 1-3lvlvedem ...
Guest Rashta Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Dragosh,vad ca deja incepi sa te enervezi iar,nu ne`o lua in nume de rau,dar avem drepatate la faza cu tarcul de bk.Nu zic ca a fost o idee proasta,e ok tarcul,dar nu in momentul de fatza cand doar cativa bk pot sta in el si aceia prefera sa stea in tarc mare si e de inteles.oricum bk`ii mari o sa ramana tot in tarc mare de acum incolo,astfel,noi astia mai prichindei putem sta si noi pe punctele unde odinioara stateau ei.Totul ramane la latitudinea ta/voastra ,parerea mea e ca ne`ati da 1 mana de ajutor totusi cu punctele de au fost inainte.Oricum noi am facut 1 sugestie,ideea e ca deocamdata tarcurile sunt "useless" ,mai departe depinde de tine ce si cum.E ultimul meu post in acest topic,nu vreau sa fiu pisalog,doar sa ma fac inteles.Iti doresc o seara frumoasa :tiphat:
Guest The_KniveS Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 adica mai usor . vrei mobi mai prosti care sa dea exp mai mare . am inteles bine ?nu am zis asta , ma refeream la faptul ca vreau sa fie mobii ca pe 97d balii/soldieri cu acelasi defens si dmg de pe 97d si dak se poate si aceiasi xp cat se lua si pe 97d, stiu ca astia nu erau mobi prosti care sa dea xp mai mare
boomeey Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Hm...never mind.Era doar o propunere.Arena avantajeaza doar playerii de la 3 rr in sus...Ar fi fost frumos ca si cei mici,1 rr,sa aibe un loc unde sa creasca in arena...Sa vezi party-uri de non rr cum se chinuie sa tina un spot,cu mobi din BC de exempu,orci si chestii deasteaaoleooooo ba tata eu pana la 4 rr-uri am crescut in icarus. al 4-lea rr am tras in arena la hero mutant cu buff de la rosy si tu vrei mobi in arena sa poti creste la 1-2 rr? sunteti nebuni la cap. arena este pentru playerii care au dat rr-uri multe. asa a fost din totdeauna. arena erau mobii cei mai puternici de pe toate hartile. kalima mie acum mi se pare o prostie sa dea un xp asa mare. ar trebui pus un xp de icarus2 si bagati toti boss-ii la loc. arena trebuie sa fie locul de crescut in masa, xp-ul cel mai mare, mobii cei mai multi.
Dumnezeu Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 boom nu ne incurca treaba da asa e cum zici tu dar tinand cont ca pe aici mai sunt oameni care nu joaca 12/24 mu un timp de vreme nar strica.@tu de ce nu stai in tarku de bk acum?
boomeey Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 boom nu ne incurca treaba da asa e cum zici tu dar tinand cont ca pe aici mai sunt oameni care nu joaca 12/24 mu un timp de vreme nar strica.@tu de ce nu stai in tarku de bk acum?cine joaca 2-3 ore sa stea in icarus/tarkan/atlans sau lorencia.@nu stau in tarcu de bk acum ca am suspend
Dumnezeu Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 icarus tarkan e mereu ocupat omu intra 2-4ore sa joace sa se relaxseze nare unde sa faca 2lvl daca are peste lvl 300,tu teai rr ca ai prieteni care sunteti nonstop in mu asta nu inseamna ca restu nu trebe sa joace in fine ramane la aprecierea lui vdragosh.oricum tarku de bk e gol tot timpul si cand naveai ss erai in tark normal.@si daca iei iar ss ceti trebe tie tark :P raulee
al3xandru Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 fa un tark de rr cel de la axl hero si celalalt fa-i mai slabi mobi sa cresca si non rr :) sau 1-2 rr
Ioanagym Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 e greu sa ne multumeasca pe toti fiecare vrem altceva
Guest Mi-e Frica Sa Merg La Gather Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 cred ca o sa le transform in tzarcuri normale .poate ati observat ca toti mobii din arena au devenit sinucigasi : se baga in sufletul vostru :P :clap: ideea ideala
-GUNIT- Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 in cel de jos gigas/fire golem ks permisin cel de sus 2 puncte de poison golem / hero mutant in colturi si in mijloc multi hero mutant / axl hero si ks permis doar in mijloc :Dca sa poata creste si cei mai mici de 4 rr dar si cei mari :)
macheda Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 lasa cum e acuma dragos nicodata nu o sa multumesti pe toti sa vrut tarc bk sa creasca in ele cn le-a vruteventual cum zicea gunit dar e k si cum e acumain tarcu de sus daca stai on si alergi dupa mobi faci lv mai rpd fata de orice tarc din arena
Guest Sadi022002 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 in cel de jos gigas/fire golem ks permisin cel de sus 2 puncte de poison golem / hero mutant in colturi si in mijloc multi hero mutant / axl hero si ks permis doar in mijloc :Dca sa poata creste si cei mai mici de 4 rr dar si cei mari :)cam multe vrei u , in locul tot miar fi rusine sa mai vb , ai profitat atata timp de un bug si acum te ridici cu pretentii :crazy:
macheda Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 cam multe vrei u , in locul tot miar fi rusine sa mai vb , ai profitat atata timp de un bug si acum te ridici cu pretentii :crazy:ma panaramele ca tn nu au ce cauta aici veziti draq de trb obsedatulebv lui ca a profitata u cand primeai jwl de la garone boom nu ai profitat? #-o
Guest Sadi022002 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ma panaramele ca tn nu au ce cauta aici veziti draq de trb obsedatulebv lui ca a profitata u cand primeai jwl de la garone boom nu ai profitat? #-ovezi cum pui u punctul pe "i" precum boom si garrone cam asa merita si el :crazy: @am luat si eu vreo 10k de la ei , vezi sa nu te sinucizi
Guest Rashta Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 aoleooooo ba tata eu pana la 4 rr-uri am crescut in icarus. al 4-lea rr am tras in arena la hero mutant cu buff de la rosy si tu vrei mobi in arena sa poti creste la 1-2 rr? sunteti nebuni la cap. arena este pentru playerii care au dat rr-uri multe. asa a fost din totdeauna. arena erau mobii cei mai puternici de pe toate hartile. kalima mie acum mi se pare o prostie sa dea un xp asa mare. ar trebui pus un xp de icarus2 si bagati toti boss-ii la loc. arena trebuie sa fie locul de crescut in masa, xp-ul cel mai mare, mobii cei mai multi.sa se schimbe arena dupa doleantzele celor din top nu?iti garantez eu ca la 2 rr tin punct cu elf,chestie care o faceai si tu pe la 3 rr...dar acum cereti decat mobi mari ca`i puteti tine :crybaby: . PS: nu uitati ca mai jucam si noi restu..chiar daca nu dam 60k dmg :blink: