octavian_tavi_3 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." G.K. ChestertonTolerance and apathy are the first signs of a dying society.AristotleExista mai multe feluri de toleranta, si eu nu sunt tolerant la discriminare.Citeam pe un alt forum de cineva din timisoara care e presat de tigani sa paraseasca locatia in care are o sala de sportDin cate imi amintesc eu nu am zis ca infractorii nu trebuie pedepsiti (din contra ar trebui pedepsiti indiferent de cine sunt, Becali sau niste cetateni romani de etnie roma) , ci ca in parte si noi purtam vina pentru cea ce fac, prin discriminarea noastra fata de ei, si ca cea mai buna modalitate de a opri violenta (indiferent cine o provoaca) nu este o "revolta nationala", ci o educatie corespunzatoare.PS eugen66 cred ca amandoi suntem la fel de incapatanati in a sustine cea ce credem, si indiferent ce zice (scrie) celalalt niciunul dintre noi nu isi va schimba parerea, asa ca sa nu consideri lipsa mea viitoare de reply-uri, semn ca ai castigat (ca ai dreptate), ci doar semn ca eu mi-am argumentat punctul de vedere cat de bine am putut si nu mai am nimic altceva de zis (scris) in aceasta problema.
snicker4us Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 in nici un caz nu am sa votez un tigan.Ar fi un viitor foarte rau pt Romania ca un rrom sa conduca TARA NOASTRA.(Din cauza ca o sa furam unu de la altul , daca nu ne fura "presedintele"(rrom) tot)
Guest smiley_real92 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ma mut din ROMania si eu :) dute ba...ca astia fura toata tara periculus...ca-s multi..oricum ,fiecare cu drepturile lor
GaBytZu97 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 hai sa ne rezervam bilete pt avion ca daca asteptam sa ajunga tiganu presedinte nu mai avem de unde sa cumparam bilete ca le fura
eugen66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 La asemenea aberatii inca putem rade si sta linistiti pentru ca sansele bat spre zero.Ce ar trebui insa cu adevarat sa ne revolte este stadiul avansat al degradarii “oamenilor politici”.
vLaur Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 si eu :) dute ba...ca astia fura toata tara periculus...ca-s multi..oricum ,fiecare cu drepturile lor Intrebarea e,mai are ce sa fure?Ce a fost de furat s-a furat in Romania,asa ca din partea mea la Cotroceni poate sa vina orice natie de presedinte,ca romanii au furat toata Romania,sunt mai tigani ca tiganii! P.S.:Si Iliescu,si Nastase sunt la origine rromi si au condus Romania,in caz de ar mai veni la putere si un al 3`lea nu m-ar mira deloc
armani114 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 De furat se gaseste mereu cate ceva de furat...nu asta e o problema,mai ales cand e de furat...dar sanse ca tiganu' sa iasa presedinte nu sunt prea multe...asa ca nu-mi fac griji