Jump to content
Komisaru

Tiganii au candidat la presedintia Romaniei

Recommended Posts

Posted

Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything."

G.K. Chesterton

Tolerance and apathy are the first signs of a dying society.

Aristotle

Exista mai multe feluri de toleranta, si eu nu sunt tolerant la discriminare.

Citeam pe un alt forum de cineva din timisoara care e presat de tigani sa paraseasca locatia in care are o sala de sport
Din cate imi amintesc eu nu am zis ca infractorii nu trebuie pedepsiti (din contra ar trebui pedepsiti indiferent de cine sunt, Becali sau niste cetateni romani de etnie roma) , ci ca in parte si noi purtam vina pentru cea ce fac, prin discriminarea noastra fata de ei, si ca cea mai buna modalitate de a opri violenta (indiferent cine o provoaca) nu este o "revolta nationala", ci o educatie corespunzatoare.

PS eugen66 cred ca amandoi suntem la fel de incapatanati in a sustine cea ce credem, si indiferent ce zice (scrie) celalalt niciunul dintre noi nu isi va schimba parerea, asa ca sa nu consideri lipsa mea viitoare de reply-uri, semn ca ai castigat (ca ai dreptate), ci doar semn ca eu mi-am argumentat punctul de vedere cat de bine am putut si nu mai am nimic altceva de zis (scris) in aceasta problema.

Posted

in nici un caz nu am sa votez un tigan.Ar fi un viitor foarte rau pt Romania ca un rrom sa conduca TARA NOASTRA.(Din cauza ca o sa furam unu de la altul , daca nu ne fura "presedintele"(rrom) tot)

Guest smiley_real92
Posted

ma mut din ROMania

si eu :) dute ba...ca astia fura toata tara :)) periculus...ca-s multi..oricum ,fiecare cu drepturile lor :))

Posted

La asemenea aberatii inca putem rade si sta linistiti pentru ca sansele bat spre zero.Ce ar trebui insa cu adevarat sa ne revolte este stadiul avansat al degradarii “oamenilor politici”.

Posted

si eu :) dute ba...ca astia fura toata tara :)) periculus...ca-s multi..oricum ,fiecare cu drepturile lor :))

Intrebarea e,mai are ce sa fure?Ce a fost de furat s-a furat in Romania,asa ca din partea mea la Cotroceni poate sa vina orice natie de presedinte,ca romanii au furat toata Romania,sunt mai tigani ca tiganii!

P.S.:Si Iliescu,si Nastase sunt la origine rromi si au condus Romania,in caz de ar mai veni la putere si un al 3`lea nu m-ar mira deloc

Posted

De furat se gaseste mereu cate ceva de furat...nu asta e o problema,mai ales cand e de furat...dar sanse ca tiganu' sa iasa presedinte nu sunt prea multe...asa ca nu-mi fac griji

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...