Jump to content
Komisaru

Tiganii au candidat la presedintia Romaniei

Recommended Posts

Posted

nu sunt rasist , dar nu sunt de acord sa avem tzigan ca presedinte

ma voi vorbiti numai prosti in general,

1tigan traieste in romania ei sunt si fac parte din romania

comparand 1tigan cu 1moldovean va spun eu ca este mai demn cinstit patriot 1tigan de 99ori

pe voi nu va deranjat sa aveti ministru justitiei ungur

in america dupa atata timp in farsit are 1presedinte negru ce scofala e.

voi traiti in romania insa vad ca nu prea o cunoasteti un slogan pentru voi>cu banii in romania faci ce vrei<

nus tigan dar cand vad atata ura din partea unora inpotriva tiganilor ma enerveaza din cauza ca in viata asta am umblat foarte mult am cunoscut o multime de oamenii insa pana la momentu de fata mai ""nam cuvint""ca romani nam vazut.

oricum nu are sansa sa castige dar este un pas mare in viitorul etniei rome :tiphat:

Posted

Ia sa vad ca cineva din familia ta face o crima/viol si dupaia toata lumea te considera pe tine un fel de criminal si te ignora, desi tu nu ai nici o legatura cu asta, cum te-ai simti?Cam la fel faci si tu acum, caracterizezi o intreaga etnie dupa actele unei minoritati.

si noi cum ne simtim ma cand un criminal tigan smintit se duce in Italia si violeaza si face crime. si dupa statul Italian ne impune noua interdictii ? (intelegi tu , am dat ca exemplu ) Si dupa se uita toti urat la Romania

Posted

si noi cum ne simtim ma cand un criminal tigan (cetatean roman) smintit se duce in Italia si violeaza si face crime. si dupa statul Italian ne impune noua interdictii ? (intelegi tu , am dat ca exemplu ) Si dupa se uita toti urat la Romania

Daca noi ca tara nu am putut sa ne educam cetateni, sa ii sprijinim, sa le dam un loc de munca, meritam acele interdictii.

Posted

ma iau de cap cand vad ce prosti vorbiti. voi stiati ca rromi, care mai nou sunt o natie, au cele mai multe drepturi in Romania? mai multe decat restul. va dau un exemplu : acum cativa ani am dat si eu admitere la facultate ( nu pe baza de dosar cum se face acum, chiar aveai de invatat , examen ). pana aici toate bune si frumoase . 16 locuri, 150 de candidati. ca sa ne trezim 17 in an, evident ultimul loc rezervat cetatenilor de etnie rroma. Stai putin ca aici nu e ok. Eu invat, imi dau toata silinta si vine lautarul intra lejer, ca are loc rezervat, pe deasupra primeste bursa + loc in camin. Fratilor sunt 2 variante: ori v-ati prostit de tot, ori ati mancat de pe jos. Cum adica ? ei cer drepturi egale, dar de aia au tot felul de avantaje oferite de statul roman . Poi ma duc eu in orice tara vreti voi sa fac o chestie de genul si nu ma ajuta nimeni. nici macar statul Roman.

Hai sa ii incurajam si sa ii ajutam ca ei sa poata in continuare sa isi bata joc de noi.

Still waiting for Hitler 2...

Posted

primii tigani au fost indienii,ar fi super dak tara asta ar scapa de toti tiganii astia,nu ii protejati pt ca ei ne fac de ras,ne distrug masinile(majoritatii),isi educa copii sa fumeze la 11 ani,fura,fura mult,fura extrem de mult,suntem o rusine in fata europei ,recunosc ca sunt rasist in fata lor,dar astai viata,ne fura si ne duc jos,romania desert,europa paradis

Posted

primii tigani au fost indienii,ar fi super dak tara asta ar scapa de toti tiganii astia,nu ii protejati pt ca ei ne fac de ras,ne distrug masinile(majoritatii),isi educa copii sa fumeze la 11 ani,fura,fura mult,fura extrem de mult,suntem o rusine in fata europei ,recunosc ca sunt rasist in fata lor,dar astai viata,ne fura si ne duc jos,romania desert,europa paradis

nu suntem noi prostii Europei! Europa occidentala e invadata de rasele inferioare de negri si musulmani, dar nimeni nu face nimic! Italia si Franta se umplu de moschei! Ii pasa cuiva de acolo? In Franta imnul national e huiduit la meciuri de maimutele pe care ei le-au primit cu bratele deschise! Asa ca de ce nu si-ar face si la noi numarul Cioaba si adunatura lui de ciori cu spume la gura?

Posted

nu suntem noi prostii Europei! Europa occidentala e invadata de rasele inferioare de negri si musulmani, dar nimeni nu face nimic! Italia si Franta se umplu de moschei! Ii pasa cuiva de acolo? In Franta imnul national e huiduit la meciuri de maimutele pe care ei le-au primit cu bratele deschise! Asa ca de ce nu si-ar face si la noi numarul Cioaba si adunatura lui de ciori cu spume la gura?

ma intreb daca si america are tigani(nu ma refer la negri ca este o mare diferenta)

Posted

isi educa copii

Problema adevarata este educatia, una este sa devi infractor pentru ca asa ai tu chef, ca te crezi mai smecher decat restul, si alta e ca nu ai educatia necesara ca sa ai un serviciu, ca nu te-a invatat nimeni ca nu este bine sa furi.

rasele inferioare de negri si musulmani

Si mai exact de ce ar fi inferioare? (Hitler credea ca rusii sunt inferiori, si i-au aratat rusii lui Hitler)

Nu exista mai multe rase de oameni, exista una singura, indiferent de dorinta unora care se cred mai buni decat restul oamenilor.

Posted

Si mai exact de ce ar fi inferioare? (Hitler credea ca rusii sunt inferiori, si i-au aratat rusii lui Hitler)

Nu exista mai multe rase de oameni, exista una singura, indiferent de dorinta unora care se cred mai buni decat restul oamenilor.

Pentru ca sunt idioti si urati. E bine acum? Pui niste intrebari de tot kktul la care ti-am mai raspuns

Care sun cele mai dezvoltate state din lume? Cele care au fost conduse si intemeiate de albi.Care sunt cele imputite state din lume? Aici raspunzi tu

Posted

Pentru ca sunt idioti

Daca ar fi asa, nu ar fi vina noastra, ca le oferim educatia necesara?Iar generalizezi.

Pui niste intrebari de tot kktul la care ti-am mai raspuns

Poate pentru ca toate raspunsurile pe care le-ai oferit, nu sunt chiar asa de edificatoare.

Care sun cele mai dezvoltate state din lume? Cele care au fost conduse si intemeiate de albi.Care sunt cele imputite state din lume? Aici raspunzi tu

Cele mai bune:

S.U.A - tara emigrantilor, unde nu conteaza daca esti roman, chinez, congolez, eschimos, atata timp cat dovedesti ca poti contribui la dezvoltarea tarii (unde repet intervine educatia). (Obama)

Si tarile din Europa de Vest, care sunt la fel ca S.U.A, Japonia, Dubai.

Mai putin bune:

Sudan, unde nordul (musulman) se lupta cu sudul (crestin).

Fosta Iugoslavie.

Posted

Daca ar fi asa, nu ar fi vina noastra, ca le oferim educatia necesara?Iar generalizezi.

Poate pentru ca toate raspunsurile pe care le-ai oferit, nu sunt chiar asa de edificatoare.

Cele mai bune:

S.U.A - tara emigrantilor, unde nu conteaza daca esti roman, chinez, congolez, eschimos, atata timp cat dovedesti ca poti contribui la dezvoltarea tarii (unde repet intervine educatia). (Obama)

Si tarile din Europa de Vest, care sunt la fel ca S.U.A, Japonia, Dubai.

Mai putin bune:

Sudan, unde nordul (musulman) se lupta cu sudul (crestin).

Fosta Iugoslavie.

S.U.A tara emigrantilor? Cine a pus bazele actualei SUA? Europenii albi si prosperi care au ridicat america.Imediat ce america a fost populata cu cioroi,evrei totul a luat o alta intorsatura. Orasele unde populatia neagra este majoritara sunt cele mai imputite.. Bataile, violurile,crimele sunt la ordinea zilei.

Cei mai mari teroristi sunt musulmanii care ucid si se arunca in cap pentru un profet fals .Puscariile sunt pline de cioroi cu spume la gura si lista este lunga.

Posted

Daca noi ca tara nu am putut sa ne educam cetateni, sa ii sprijinim, sa le dam un loc de munca, meritam acele interdictii.

hai ca esti tare , e datoria lu' ma'sa si lu tac'su sa il educe, nu noi !! + duff are dreptate , se aplica si la liceu .... eu ma chinui sa tocesc sa fiu admis si vine un rrom lejer , "nene sunt rrom , intra unde vrea scula mea indiferent de medie"

Posted

S.U.A tara emigrantilor? Cine a pus bazele actualei SUA? Europenii albi si prosperi care au ridicat america. Imediat ce america a fost populata cu cioroi,evrei totul a luat o alta intorsatura.

Acesti oameni (europeni care au emigrat) care au fondat SUA si urmasii lor au fost pionierii egalitatii si dreptatii pentru toti oamenii indiferent de religie, culoarea pielii sau nationalitate. Emigrantii care au urmat, oameni din toate regiunile si religiile lumii au facut SUA o putere mondiala.

Orasele unde populatia neagra este majoritara sunt cele mai imputite.. Bataile, violurile,crimele sunt la ordinea zilei.

Educatia, nu nationalitatea, nu culoare pielii, nu religia este cauza acestui lucru.

Cei mai mari teroristi sunt musulmanii care ucid si se arunca in cap pentru un profet fals .

Cruciadele, cati oameni au fost omorat doar pentru a "apara" un asa zis "Taram sfant" de pagani? Inchizitia? Fiecare poate sa creada in ce vrea. Problema apare atunci cand apar conflicte din cauza unor credinte, mai ales interpretarii acestora.

Si acum sa revin ontopic:

Daca as avea varsta legala de vot, as vota un candidat ale carui convingeri, propuneri si ideii ar fi cele mai apropiate de ale mele, indiferent ca ar fi maghiar, tigan, martian sau roman. As vrea sa vad un maghiar sau rrom presedinte, poate atunci se va reforma si clasa noastra politica.

Democratia inseamna, libertate, egalitate si dreptate pentru toti, si asta inseamna ca fiecare e liber sa-si acorde votul dupa ce criterii vrea.

Posted

Acesti oameni (europeni care au emigrat) care au fondat SUA si urmasii lor au fost pionierii egalitatii si dreptatii pentru toti oamenii indiferent de religie, culoarea pielii sau nationalitate. Emigrantii care au urmat, oameni din toate regiunile si religiile lumii au facut SUA o putere mondiala.

Educatia, nu nationalitatea, nu culoare pielii, nu religia este cauza acestui lucru.

Cruciadele, cati oameni au fost omorat doar pentru a "apara" un asa zis "Taram sfant" de pagani? Inchizitia? Fiecare poate sa creada in ce vrea. Problema apare atunci cand apar conflicte din cauza unor credinte, mai ales interpretarii acestora.

Si acum sa revin ontopic:

Daca as avea varsta legala de vot, as vota un candidat ale carui convingeri, propuneri si ideii ar fi cele mai apropiate de ale mele, indiferent ca ar fi maghiar, tigan, martian sau roman. As vrea sa vad un maghiar sau rrom presedinte, poate atunci se va reforma si clasa noastra politica.

Democratia inseamna, libertate, egalitate si dreptate pentru toti, si asta inseamna ca fiecare e liber sa-si acorde votul dupa ce criterii vrea.

Ma lasi cu inchizitia?Iti amintesc de genocidele arabe din persia, siria, palestina, spania, genocidele lui timur lenk, uciderea in masa a hindusilor in nordul indiei, sclavagismul care era practicat de arabi cu 1000 de ani inaintea europenilor si care e practicat si astazi, decapitarea femeilor pe stadioane in afganistan, exterminarea civililor in sudan in zilele nostre, atacurile teroriste din spania, anglia, sua, cecenia, israel, atacurile teroriste din irak, terorismul la nivel de stat practicat in libia si altele contrasteaza puternic cu predicile ipocrite pe care le fac imamii care de ochii lumii se jura ca nu fura dar au minile pina la coate in singe

asa ca daca muslimii/tiganii/cioroii o sa fie din ce in ce mai multi va creste gradul de violenta (ceea ce cred ca se va intimpla dat fiind nivelul lor de dezvoltare psihica de nivel medieval) atunci oamenii vor recurge la aceleasi metode care sunt utilizate in israel: un terorist arunca in aer un autobuz cu copii din ierusalim, toti palestinienii se bucura ca timpitii si a doua zi armata palestiniana darima casa sau orasul in care traia familia teroristulu..

Posted

Chiar daca candideaza,oricum nu o sa obtina decat 1-2%.

Tiganii sa isi faca un steag si sa puna pe el o cioara si o vioara, cioara sa le reprezinte natia si vioara, ocupatia

Prostii mai mari ca astea N-AM CITIT PE TOT FORUMUL! =)))))

Posted

S.U.A tara emigrantilor? Cine a pus bazele actualei SUA? Europenii albi si prosperi care au ridicat america.Imediat ce america a fost populata cu cioroi,evrei totul a luat o alta intorsatura. Orasele unde populatia neagra este majoritara sunt cele mai imputite.. Bataile, violurile,crimele sunt la ordinea zilei.

Cei mai mari teroristi sunt musulmanii care ucid si se arunca in cap pentru un profet fals .Puscariile sunt pline de cioroi cu spume la gura si lista este lunga.

foarte adevarat :D oricum ala nu va obtine el mare lucru..e vina noastra ca tot ii toleram..Noi suntem aproape cei mai toleranti si tot de noi se zice ca nu respectam drepturile omului si alte cacaturi

Posted

De o simpla scanteie e nevoie ptr a incita o adevarata revolta nationala. Lumea incepe sa se destepte, acesti tigani au prins prea mult curaj si deja incep sa ne dea afara din casele noastre. Ceva o sa se intample pana la urma si va spun sigur ca nimeni nu-i va mai putea apara pe acesti indivizi. Rabdare!

Posted

Iti amintesc de genocidele arabe din persia, siria, palestina, spania, genocidele lui timur lenk, uciderea in masa a hindusilor in nordul indiei, sclavagismul care era practicat de arabi cu 1000 de ani inaintea europenilor si care e practicat si astazi, decapitarea femeilor pe stadioane in afganistan, exterminarea civililor in sudan in zilele nostre, atacurile teroriste din spania, anglia, sua, cecenia, israel, atacurile teroriste din irak, terorismul la nivel de stat practicat in libia si altele contrasteaza puternic cu predicile ipocrite pe care le fac imamii care de ochii lumii se jura ca nu fura dar au minile pina la coate in singe
Indiferent de nationalitate si etnie, toti suntem oameni si toti facem aceleasi greseli, si din pacate se pare ca nu invatam din ele, nu invatam ca diferit nu inseamna rau si ca toti oameni ar trebui tratati la fel.

asa ca daca muslimii/tiganii/cioroii o sa fie din ce in ce mai multi va creste gradul de violenta (ceea ce cred ca se va intimpla dat fiind nivelul lor de dezvoltare psihica de nivel medieval)
Oricine poate deveni absolut orice vrea, daca are ambitia si educatia necesara. Educarea si sprijinirea oamenilor duce la scaderea violentei si furturilor.

atunci oamenii vor recurge la aceleasi metode care sunt utilizate in israel: un terorist arunca in aer un autobuz cu copii din ierusalim, toti palestinienii se bucura ca timpitii si a doua zi armata palestiniana darima casa sau orasul in care traia familia teroristulu..
Si sa-ti aduc aminte ca Holocaustul ( declansat de Hitler care considera ca el e superior celorlalti ) si nepasarea celorlati, sunt cam vinovati de situatia actuala din Orientul Mijlociu (cel putin probema Israel-Palestina) .

De o simpla scanteie e nevoie ptr a incita o adevarata revolta nationala.

:ceuameni:

Posted

Indiferent de nationalitate si etnie, toti suntem oameni si toti facem aceleasi greseli, si din pacate se pare ca nu invatam din ele, nu invatam ca diferit nu inseamna rau si ca toti oameni ar trebui tratati la fel.

Oricine poate deveni absolut orice vrea, daca are ambitia si educatia necesara. Educarea si sprijinirea oamenilor duce la scaderea violentei si furturilor.

Si sa-ti aduc aminte ca Holocaustul ( declansat de Hitler care considera ca el e superior celorlalti ) si nepasarea celorlati, sunt cam vinovati de situatia actuala din Orientul Mijlociu (cel putin probema Israel-Palestina) .

:ceuameni:

Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything."

G.K. Chesterton

Tolerance and apathy are the first signs of a dying society.

Aristotle

Citeam pe un alt forum de cineva din timisoara care e presat de tigani sa paraseasca locatia in care are o sala de sport.

http://www.nusuntcarnat.com

Tu esti carnat tavi?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...