MicKeY MouSe Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Da,in 100 de ani cam asa. Cand din populatia Romaniei o sa fie 50% rromi ca se inmultesc astia "fara numar".Totusi,ce or sa creada celelalte popoare despre noi cand or sa vada ca avem un presedinte tigan ? Nu e de ajuns ca ne-au facut de tot cacatul peste hotare? Nu meritam asta,si asa ca suntem un popoar vai de capul nostru. I-as impusca pe toti tiganii astia,mai da-i in mlor de ciori.
turbomaxim2 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Da,in 100 de ani cam asa. Cand din populatia Romaniei o sa fie 50% rromi ca se inmultesc astia "fara numar".Totusi,ce or sa creada celelalte popoare despre noi cand or sa vada ca avem un presedinte tigan ? Nu e de ajuns ca ne-au facut de tot cacatul peste hotare? Nu meritam asta,si asa ca suntem un popoar vai de capul nostru. I-as impusca pe toti tiganii astia,mai da-i in mlor de ciori. Dar cum sa faci asa ceva? Trebuie sa fim toleranti:)) intreaba-l pe blk porcarii gen "Rasa se numeste om"
acelasi_bandit Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 si chiar daca ar candida, cine dracu l-ar vota? exact,nimeni oricum nasoala treaba..sa candideze tiganii :blink:
zetulescu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 dc sa nu fie un presedinte tigan in romania? america are un negru, deci se poate. Negru nu e acelasi lucru cu tiganii nostri.
turbomaxim2 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Negru nu e acelasi lucru cu tiganii nostri.de ce?
RealityAl3x Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 l-am vazut si eu pe dl gipsy care vrea sa candideze la presedintie si culmea in jurui mesei in care se discuta 'importanta' lor pe aceste meleaguri erau si cateva pirande care isi haratau baticele
14ALEX14 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Da, numai asa putem vedea un BMW/Mercedes in fata Casii Poporului, in care urla manelele . Da-i dreacu de boraturi, eu nu-i suport, si pe strada, cand ii vad, ii evit, nu merita sa te iei cu ei in gura, ca se aduna o satra cu 30 de carute si tot "pierzi", si iti fura tot ce ai la tine + bataie . Vadim Presedinte, scapam si de tigani, si de unguri :bananadance2: . Zici ca o sa vezi Mercedes la casa poporului,vreau sa te anunt ca sunt de mult parlamentarii au M5 si Seria 5,3 de Mercedes S500 Brabus numai zic si AMG-uri fara numar ;)
Stargate Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ziceam de asemanarea intre un presedinte negru in america si un tigan in romania, pt k pe moment negrii sunt inca minoritari in SUA; sunt cetateni americani, deci nu este nici o problema. Si tiganii au pasapoarte romanesti, deci sunt romani; ca se folosesc de aceasta denumire doar cand sunt prinsi la furat, asta e alta poveste. Conform constitutiei, orice cetatean roman care intruneste un anumit numar de voturi, poate deveni presedinte, nu? Constitutie recunoscuta si respectata de toata suflarea romaneasca - inclusiv de politicieni. ( LooL ) Daca s-ar face un recensamant, cred k ati fi socati cati tigani sunt in romania + cei de peste hotare, deci nu va temeti prea tare daca o sa obtina un 21% din electorat; asta e doar inceputul. ;) :dance: Asa europa s-ar uita cu alti ochi la romani, unde democratia a invins si un tigan e presedinte. Vor primi ajutoare din toata lumea sa scoata romania din criza: lebede, rulote, corturi si tv cu plasma, care au la breloc BMX si mertane :whistle: Traiasca romania lu' Eminescu :right:
d3m3nTu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ei sunt multi dar nu au buletine sa intre la vot .
galklyfe Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Da... molima tiganeasca incepe sa ameninte romania.Ar fi o rusine ca noi sa fim condusi de un tigan.Tiganii sunt ca niste animale traiesc in triburi(unde este unu acolo sunt toti), sunt pusi cu ochii numai pe scandal, nu produc nimic doar paraziteaza.Nu exista compromisuri cand vine vorba de tigani.Ceea ce vrem noi este puterea.Si o avem, vom pastra-o.Nimeni nu va putea sa ne-o ia.
NoComment Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Daca au ajuns negrii sa conduca America ... nu m-ar mira sa ne conduca si pe noi un "negru"
ellysmark Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 avelo baftalo ,''e si ei oameni'' dar totusi nu vreau sa vad asa cv , mai bine condus de cei cu minti luninate cu lanterna decat de un RRoman
Razvan Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 nu-mi plac stirile sf, cu scopul de a-mi da palpitatii
mad_eye Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 macar negri stiu sa vorbeasca si totusi sunt de 200-300 de ani in america in timp ce tiganii sunt de mai bine de 500 de ani in Romania si sunt din ce in ce mai prosti cam asta ar fi diferenta intre tigan si negru.Sunt de acord cu faza Vadim presedinte ...chiar daca e enervant si etc...macar el ne-ar scapa de tigani care sunt o problema majora in tara asta...Uitati cateva legi ca sa scapam de tigani :1. Colectarea de fiare vechi fara echipament corespunzator(care consta in masini de colectare ci nu carute) si permis de colectare este interzisa si amendata corespunzator legii prin taxe de 1000-5000RON ,respectiv un an de arest2.Ascultare "muzicii"(manelelor) la un nivel de peste 100 dB este interzisa si amendat conform legii cu 100-500 ron3.Circulatul pe strada fara articole vestimentare corespunzatoare este amendata conform legii cu 500-800ronmai completati si voi si hai sa facem o petitie sa o trimitem la paralamentul Romaniei ,daca stragem destule semnaturi vor fi obligati sa aprobe aceste legi.http://recurs.wordpress.com/2009/08/20/leg...a-tiganismelor/
marius_truckerfan2 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Zici ca o sa vezi Mercedes la casa poporului,vreau sa te anunt ca sunt de mult parlamentarii au M5 si Seria 5,3 de Mercedes S500 Brabus numai zic si AMG-uri fara numar ;)Ma refeream la manele mai mult :P. Eh, nu stiu eu de masini au, ca nu-s din Bucuresti :).
d3m3nTu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Daca au ajuns negrii sa conduca America ... nu m-ar mira sa ne conduca si pe noi un "negru"Nu este vorba de asta, dar daca au ajuns ca tiganii sa nu isi faca buletin ca sa nu intre la belele, ca ei se dau drept minori, este grav.... cum sa vezi unu presedinte.
zonic Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asta nici in 2000 de ani nu va ajunge presedinte in Romania...
Dilut3D Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 "A obtinut succese foarte mari si în afaceri, fiind administrator si director general al mai multor societati comerciale." Afirmatia de mai sus este de ajuns pentru mine. Prefer pe Basescu decat pe asta, macar e circ. Off. Am un prieten in politie(care e pe bune) si a zis ca 95% din aia pe care ii prinde sunt tigani, multi sar la bataie, era sa moara 1 data.Este extrem de periculos sa fii politist in romania pe bune.Mai bine stai la spaga :nanana: decat sa ajugi prin spital s-au mai rau
RealityAl3x Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 macar negri stiu sa vorbeasca si totusi sunt de 200-300 de ani in america in timp ce tiganii sunt de mai bine de 500 de ani in Romania si sunt din ce in ce mai prosti cam asta ar fi diferenta intre tigan si negru. asta e cea mai tare pe ziua de azi :bananadance2:
King_Warlord Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 trb cateva semnaturi dar nu le poate lua 1 ca majoritatea romilor nu au buletin de identitate si ca semnaturile lor sa fie valide trb sa fie cu sreria si numarul buletinului si la vot acelasi lucru ... deci sa candideze no chance..
BlackHart Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 @brink_ba, inteligenta gandire...hai sa plecam toti si cum nu ne convine ceva sa ne dam la o parte, ca da, asa vom putea schimba ceva si da, asa romania nu va fi a tiganilor d-aia s-a ajuns aici