Jump to content
Komisaru

Tiganii au candidat la presedintia Romaniei

Recommended Posts

Da,in 100 de ani cam asa. Cand din populatia Romaniei o sa fie 50% rromi ca se inmultesc astia "fara numar".

Totusi,ce or sa creada celelalte popoare despre noi cand or sa vada ca avem un presedinte tigan ? Nu e de ajuns ca ne-au facut de tot cacatul peste hotare? Nu meritam asta,si asa ca suntem un popoar vai de capul nostru. I-as impusca pe toti tiganii astia,mai da-i in mlor de ciori.

Link to comment

Da,in 100 de ani cam asa. Cand din populatia Romaniei o sa fie 50% rromi ca se inmultesc astia "fara numar".

Totusi,ce or sa creada celelalte popoare despre noi cand or sa vada ca avem un presedinte tigan ? Nu e de ajuns ca ne-au facut de tot cacatul peste hotare? Nu meritam asta,si asa ca suntem un popoar vai de capul nostru. I-as impusca pe toti tiganii astia,mai da-i in mlor de ciori.

Dar cum sa faci asa ceva? Trebuie sa fim toleranti:)) intreaba-l pe blk porcarii gen "Rasa se numeste om"

Link to comment

Da, numai asa putem vedea un BMW/Mercedes in fata Casii Poporului, in care urla manelele :)) . Da-i dreacu de boraturi, eu nu-i suport, si pe strada, cand ii vad, ii evit, nu merita sa te iei cu ei in gura, ca se aduna o satra cu 30 de carute si tot "pierzi", si iti fura tot ce ai la tine + bataie :)) . Vadim Presedinte, scapam si de tigani, si de unguri :bananadance2: .

Zici ca o sa vezi Mercedes la casa poporului,vreau sa te anunt ca sunt de mult parlamentarii au M5 si Seria 5,3 de Mercedes S500 Brabus numai zic si AMG-uri fara numar ;)

Link to comment

ziceam de asemanarea intre un presedinte negru in america si un tigan in romania, pt k pe moment negrii sunt inca minoritari in SUA; sunt cetateni americani, deci nu este nici o problema. Si tiganii au pasapoarte romanesti, deci sunt romani; ca se folosesc de aceasta denumire doar cand sunt prinsi la furat, asta e alta poveste.

Conform constitutiei, orice cetatean roman care intruneste un anumit numar de voturi, poate deveni presedinte, nu? Constitutie recunoscuta si respectata de toata suflarea romaneasca - inclusiv de politicieni. ( LooL =)) ) Daca s-ar face un recensamant, cred k ati fi socati cati tigani sunt in romania + cei de peste hotare, deci nu va temeti prea tare daca o sa obtina un 21% din electorat; asta e doar inceputul. ;) :dance:

Asa europa s-ar uita cu alti ochi la romani, unde democratia a invins si un tigan e presedinte. Vor primi ajutoare din toata lumea sa scoata romania din criza: lebede, rulote, corturi si tv cu plasma, care au la breloc BMX si mertane ;;) :whistle: Traiasca romania lu' Eminescu :right:

Link to comment

Da... molima tiganeasca incepe sa ameninte romania.Ar fi o rusine ca noi sa fim condusi de un tigan.Tiganii sunt ca niste animale traiesc in triburi(unde este unu acolo sunt toti), sunt pusi cu ochii numai pe scandal, nu produc nimic doar paraziteaza.Nu exista compromisuri cand vine vorba de tigani.

Ceea ce vrem noi este puterea.Si o avem, vom pastra-o.Nimeni nu va putea sa ne-o ia.

Link to comment

macar negri stiu sa vorbeasca si totusi sunt de 200-300 de ani in america in timp ce tiganii sunt de mai bine de 500 de ani in Romania si sunt din ce in ce mai prosti cam asta ar fi diferenta intre tigan si negru.

Sunt de acord cu faza Vadim presedinte ...chiar daca e enervant si etc...macar el ne-ar scapa de tigani care sunt o problema majora in tara asta...

Uitati cateva legi ca sa scapam de tigani :

1. Colectarea de fiare vechi fara echipament corespunzator(care consta in masini de colectare ci nu carute) si permis de colectare este interzisa si amendata corespunzator legii prin taxe de 1000-5000RON ,respectiv un an de arest

2.Ascultare "muzicii"(manelelor) la un nivel de peste 100 dB este interzisa si amendat conform legii cu 100-500 ron

3.Circulatul pe strada fara articole vestimentare corespunzatoare este amendata conform legii cu 500-800ron

mai completati si voi si hai sa facem o petitie sa o trimitem la paralamentul Romaniei ,daca stragem destule semnaturi vor fi obligati sa aprobe aceste legi.

http://recurs.wordpress.com/2009/08/20/leg...a-tiganismelor/

Link to comment

Daca au ajuns negrii sa conduca America ... nu m-ar mira sa ne conduca si pe noi un "negru"

Nu este vorba de asta, dar daca au ajuns ca tiganii sa nu isi faca buletin ca sa nu intre la belele, ca ei se dau drept minori, este grav.... cum sa vezi unu presedinte.

Link to comment

"A obtinut succese foarte mari si în afaceri, fiind administrator si director general al mai multor societati comerciale."

:coffee: Afirmatia de mai sus este de ajuns pentru mine.

Prefer pe Basescu decat pe asta, macar e circ.

Off.

Am un prieten in politie(care e pe bune) si a zis ca 95% din aia pe care ii prinde sunt tigani, multi sar la bataie, era sa moara 1 data.Este extrem de periculos sa fii politist in romania pe bune.Mai bine stai la spaga :nanana: decat sa ajugi prin spital s-au mai rau :hail:

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...