Tsu_Xing Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 X, sa-ti fie rusine pt ca mie 1 mi-e scarba, nu mai joc, dar mi-e scarba, un topic ca acesta: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...03517&st=50 nu merita un raspuns asa de scurt, de simplu pe care orice CRETIN il putea da. Unde-s argumentele (poate nu meritam) spuneti-ne de ce continua sa exista o regula care asa cum am aratat, in topicul inchis, nu aduce nimic bun jocului sau inca sunteti la clasa 1 si pe langa "Ana are mere" ati reusit sa scoateti cu mari incercari "Contorul nu se scoate"? Eu va inteleg, pt asta traiesc GM-ii, sa intre in joc si sa-l prinda pe x sau y facand exp stand afk si nu vreti sa le luati painea de la gura, mai ales in perioada asta de criza, ca de eventuri canci (da x, stiu, nu trb sa vb despre asta, dar cu eventurile cum stati,e bine, e rau? ) Le place lor sa:In arena trageam in tarc ,... vine LukyShut sau cum ii zice mai exact ... dupa cum v-ati dat seama in razie..Vine la mine .. ma saluta ... ii raspund ... imi ureaza spor si pleaca .Ce nu a fost ok ..??Poi faptul ca nu l-a deranjat faptul ca un BK .. Dantik daca nu ma insel era in afara tarcului afk de ore bune .A trecut mai departe in cautarea lui de playeri care cresc afk ...Nu cred ca adminii pe acest server au rolul numai de a cauta caractere pasibile de suspend si aici ma refer strict la cei ce lasa afk pe plansele unde se contorizeaza afk-ul. Foarte corect zic eu.Ascundeti-va dupa ideea ca faceti un bine svrului, asa cum sustine dream:Avantajul este ca nu vrem sa avem un servar full de afk-isti.Sunt persoane care nu-si pemit sa joace non- stop si atunci mi se pare normal cand intra in game sa poata gasi un spot liber unde sa faca xp linistit.Dream, luptatorul luminii care:A dAAAAAAAAAAm sa nu uit, deci, faceti razii ca sa scapati lumea de jucatorii afk si sa-i lasati pe cei care sunt on sa ia spotul respectiv, dar ce se intampla daca in timpul raziei un jucator va urmareste ca sa ia un spot pe care adminul o sa-l elibereze, in eventualitatea ca o sa gaseasca un jucator afk? Ca parca ieri cineva ameninta pe cineva cu disconnect daca-l mai urmareste in timpul raziei (suna cunoscut Dream?)Pana la urma nu conteaza ce vrea jucatorul, conteaza cum vrea adminul sa-i faca viata un chin jucatorului. Ati reusit-o si pe asta, sa nu mai joci un joc, dar sa-ti fie scarba de el... e ceva.
Biggles Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 no bun si care e faza ca nu prea am inteles nimik din ce ai zis peaici... PS: Pro pentru contor :nanana: :beer:
Tsu_Xing Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 no bun si care e faza ca nu prea am inteles nimik din ce ai zis peaici... PS: Pro pentru contor :nanana: :beer: daca vrei, iti dau meditatii la materia:"ai creier, incearca sa-l folosesti" =)) Hai kp@ daca au nevoie adminii de cineva care sa-i pupe-n fund sunt sigur ca apeleaza la tine
Guest GarretWOGmaster Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 daca vrei, iti dau meditatii la materia:"ai creier, incearca sa-l folosesti" =)) Hai kp@ daca au nevoie adminii de cineva care sa-i pupe-n fund sunt sigur ca apeleaza la tine Salz all eu sunt mai nou pe serv asta adika am max 4 saptamani am citit topicul precedent sincer nu intzlege niste lucruri nu o luatzi in nume de rau Pot sa zic ca sunt jucator acum de placere pe vremuri inrait am catziva ani de mu buni pe global si pe dex majoritatea(si admin vreo 2) primul lucru cand joci pe un serv nou citesti regulile te familiarizezi cu forumul 1 regulile mi se par un pic aiurea un pic mai mult sa fiu sincer dar poate nu sunt in masura sa comentez cu toate ca intr-o tzara democratica fiecare isi poate exprima liber parerea atat timp cat are niste argumete cat de cat plauzibile (forum dex facetzi o comparetzie intre rules Ps nu FAC RECLAMA) 2 DE CE adminii au voie si caracter de joc ??? 3 Referitor la contor si razie nu sunt total reticent...ok se incearca ceva dar ideal ar fi pe scara larga adika intra 3-4 adminii si elibereaza serv de pers afk nu cred ca ar fi nevoie si de ban mi se pare un lucru care duce la scaderea nr de playeri. 4 Faza cu scriptul se pacaleste ushor sa se miste caracterul daca esti afk la fel existe si programe care sa faca lumea sa creada ca nu esti afk (depinde de cine pune botul aici) 5 Cred totusi ca jocul este unu de echipa (gilda/party) si din ce am vazut prin arena pana acum sunt nou totusi poate nu e o parere relevanta nu prea se practica asta o fi prin k5-7 Si daca va uitatzi un pic si pe clasament (top) o sa obs ca 70% sunt noobii iar diferentele nu sunt descrescatoare lin ci chiar abrut si totusi am intzeles ca serv e de prin martie on poate ma inshel Ps Pt cei care isi arata muschi la monitor si vb delasator "numai stima si respect"
CezarXanadu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Chiar mi pare rau, sincer. Dar asa cum ai scris. Raspunsul scurt arata cat de mult isi apara ei acest drept, in a ne scoate din joc . O regula la care tin sigur doar foarte putini . Te mai mira ca serverul nu este al jucatorilor? Eu unu vreau sa cred ca aceasta regula o sa pice in curand, simt o plecare in masa a player-lor. Dupa 6-7 contoare cine mai joaca ?? Macar daca se mai scoteau din ele dupa un anumit timp.....asa de buna purtare. AFK = away from keyboard = tot in joc online te aflii !! ...ca doar n-o fi OPG= offline playing games :comp1: :error: :-??
bunny Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 1 regulile mi se par un pic aiurea un pic mai mult sa fiu sincer dar poate nu sunt in masura sa comentezcu toate ca intr-o tzara democratica fiecare isi poate exprima liber parerea atat timp cat are niste argumetecat de cat plauzibile (forum dex facetzi o comparetzie intre rules Ps nu FAC RECLAMA)2 DE CE adminii au voie si caracter de joc ??? 3 Referitor la contor si razie nu sunt total reticent...ok se incearca ceva dar ideal ar fi pe scara largaadika intra 3-4 adminii si elibereaza serv de pers afk nu cred ca ar fi nevoie si de ban mi se pare un lucru care duce la scaderea nr de playeri.4 Faza cu scriptul se pacaleste ushor sa se miste caracterul daca esti afkla fel existe si programe care sa faca lumea sa creada ca nu esti afk (depinde de cine pune botul aici)5 Cred totusi ca jocul este unu de echipa (gilda/party) si din ce am vazutprin arena pana acum sunt nou totusi poate nu e o parere relevanta nu prea se practicaasta o fi prin k5-7 Si daca va uitatzi un pic si pe clasament (top) o sa obs ca 70% sunt noobii iar diferentele nu sunt descrescatoare lin ci chiar abrut si totusi am intzeles ca serv e de prin martie on poate ma inshelPs Pt cei care isi arata muschi la monitor si vb delasator "numai stima si respect"1. De ce anume ti se par aiurea? Argumenteaza ce anume te deranjeaza la regulament, ca de-asta suntem la sugestii.2. Eu unul, nu mai joc, dar de ce sa nu aibe voie un admin sa se joace jocul (ce aiurea suna), pe care-l admineaza? Probabil ca te gandesti la faptul ca-si face prieteni si astfel devine un admin corupt, or smth, la asta te referi?3. Nu duce la scaderea playerilor, sau poate da, pe perioada cat are suspend. :) Si-n plus, cate persoane s-or fi lasat de joc, din cauza ca au luat suspend pt contor, fii serios.4. Da, stiu, am mentionat asta, de ce trebuie sa-mi repete toata lumea? :)5. Asa a fost mereu si fiecare pt el mai nou.
blk Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 I-am zis si lui bunny.. oamenii vor juca oricat de stupide vor fi regulile.Ce, serverul nu a fost populat cand era regula aia stupida de party obligatoriu in arena? Normal ca jucau, se plangeau iar moderatorii luau apararea regulii. Pana in momentul in care a fost schimbata cand toti si-au schimbat parerea instant.Contorul afk = BS. Daca eu sunt afk, poti sa faci preluare, poti sa dai duel, poti sa faci PK.. nu incurc pe nimeni. Jocul este efectiv MULT PREA PLICTISITOR sa dai rr fara sa fi AFK cel putin 60% din timp, este parte din joc. Daca vreti sa fie lumea online, mariti xp-u sau ceva de genu.. sa dai rr repede, sa nu blochezi spoturile mult etc.Nu sunt pro sau contra sugestiei, pur si simlu nu-mi pasa. Nu sunt nici pro sau contra atitudinii moderatorilor.. nici lor nu le pasa. Tineti minte, ca sa se schimbe o regula, e nevoie de multa galagie. Si asta se intampla aici. Cred ca mai devreme sau mai tarziu va fi scoasa regula asta. Poate daca moderatorii / adminii nu ar intra in joc doar sa ne zica cu un ton superior "vezi doamne jucati prea mult, mai luati o gura de aer, copii lifeless ce sunteti" si ar incerca si ei sa dea un rr doua.. si-ar da seama ca e imposibil sa dai rr fara sa fi AFK.Mult spor in dezbateri. Daca am invatat ceva din ele de-a lungul anilor, un singur lucru te poate ajuta: sa mentii un ton civil si constructiv.
jeffry99 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 3. Nu duce la scaderea playerilor, sau poate da, pe perioada cat are suspend. :) Si-n plus, cate persoane s-or fi lasat de joc, din cauza ca au luat suspend pt contor, fii serios.ba da bny se va ajunge si la asta daca nu cumva sau si lasat cativa :) cand iei 12 zile ss ptr afk iti vine sa mai joci?
Biggles Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 daca vrei, iti dau meditatii la materia:"ai creier, incearca sa-l folosesti" =)) Hai kp@ daca au nevoie adminii de cineva care sa-i pupe-n fund sunt sigur ca apeleaza la tine sa inteleg ca iti este ciuda ca ai luat iar ss sau care e faza ??? de la o perioada cam tot nu iti mai convine. TE-AM PUS EU SA TE JOCI PE LINK ???? NU VA CONVINE DUCETIVA FRATE PE ALT SERV SI GATA.
bunny Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dar au fost altii cu zeci de zile suspend si tot au jucat. Cum a zis si black mai sus, se vor juca mu indiferent cat de stupide vor fi regulile. Poate ca unele trebuiesc modificate, retusate, argumentate, dar intr-un anume grup nu putem sa cadem toti de acord cu un singur lucru. Eu in 3 ani cat timp am jucat mu, am luat un singur contor, si-ala de la batosai parca, si eram si gm, nu am zis absolut nimic. Ar fi trebuit sa ma iau cu el la injuraturi? Omul si-a facut datoria, ar trebui sa intelegeti asta..Nu inteleg ce v-a venit odata pe contorul asta, pe 0.97d, n-a zis unul nimic, acum toata lumea vrea sa-l scoata. De ce? Care-i motivul pentru care acum si nu atunci?
CezarXanadu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Apropo de contor ramane.....ramane deoarece cred ca adminii au inceput sa se certe intre ei. Nu se regaseste aici si prima parere a lui Vdragosh care in principiu a fost de acord sa existe un timp , dupa care sa se stearga cate un contor. Ma insel??Culmea contoarelor este ca din cei 200 !!! de inscrisi la contor, tot cei activi il au !!!!Oricum intr-o zi ei vor acumula suficient de multe contoare incat sa nu mai fie atractiv jocul.Mai ganditi-va !!!Motivul dorintei de al scoate, acest contor afk, este simplu !!! A DEVENIT PROGRESIV !!!! Platesti si pentru ca ai cazier. Adica se ajunge de ex. la 1 afk poti sa iei 5 zile, 6 zile, s.a.m.d.
jeffry99 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dar au fost altii cu zeci de zile suspend si tot au jucat. Cum a zis si black mai sus, se vor juca mu indiferent cat de stupide vor fi regulile. Poate ca unele trebuiesc modificate, retusate, argumentate, dar intr-un anume grup nu putem sa cadem toti de acord cu un singur lucru. Eu in 3 ani cat timp am jucat mu, am luat un singur contor, si-ala de la batosai parca, si eram si gm, nu am zis absolut nimic. Ar fi trebuit sa ma iau cu el la injuraturi? Omul si-a facut datoria, ar trebui sa intelegeti asta..Nu inteleg ce v-a venit odata pe contorul asta, pe 0.97d, n-a zis unul nimic, acum toata lumea vrea sa-l scoata. De ce? Care-i motivul pentru care acum si nu atunci?ele se aduna cu timpulba ptr ks ba ptr nush cate contor si is doar cateva luni de cand sa dat drumul la srvalea 12 zile le-am zis asa dar pot fi si mai multe
bunny Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ele se aduna cu timpulba ptr ks ba ptr nush cate contor si is doar cateva luni de cand sa dat drumul la srvalea 12 zile le-am zis asa dar pot fi si mai multeSe aduna, corect, doar recidivezi. Eu am facut un bk full cu un singur contor. Voi cum de luati contor la nici 2-3 rr-uri adunate? Ca de stat on, cred ca eram cel mai afk din guilda, on eram cand faceam war-uri (chiar, voi nici un war calumea nu faceti, toata ziua numai la XP bateti campii) si reveneam din d/c. :lol: De ce v-a venit acum sa scoateti contorul? De ce toata lumea e chitit pe el sa dispara? :)Am zis-o in general, sa nu se simta vreunu. :DPe 0.97d contorul arata cam asa, acum inteleg de ce vreti sa-l scoateti, nu mai e la fel. :D Si putine persoane ajungeau la 5 contoare incat sa ia suspend.8.Regula AFK arenaOrice caracter prins afk de catre un Game Master in arena este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:- nu are Party- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar"(intrebare repetata de minim 3 ori)- ataca (pe spot / in tarc)La 5 abateri va primi 10 zile suspend.La inca 5 abateri va primi 20 de zile suspendLa inca 5 abateri va primi 30 de zile suspendLa inca 5 abateri va primi 40 de zile suspend etc ...In orice alta situatie, un caracter AFK, este pasibil de Disconnect.Pe S1 acum, a fost modificat astfel:8.Regula AFK Arena, Icarus, , KalimaOrice caracter prins afk de catre un Game Master in Arena, Icarus, Kalima este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in timp de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party )(intrebare repetata de minim 3 ori)- ataca (pe spot / in tarc)La 2 abateri va primi 2 zile suspend.La 3 abateri va primi 3 de zile suspendLa 4 abateri va primi 4 de zile suspendLa 5 abateri va primi 5 de zile suspendEu zic sa propuneti sa revina contorul ca pe 0.97d, deoarece se ajungea la suspend mai greu. :) Dezavantajul e ca devenea mai aspru.
Sirius Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Nu e chiar la fel bunny si asta se vede clar.. pe 97 contorul era limitat la o singura zona... ma stii bine 99% afk si nu am luat nici un contor tocmai pentru ca nu am lasat afk niciodatata in zone unde eram pasibil de asa cevaNu sunt nici pro nici contra sugestiilor dar acord dreptate celor care spun ca pe un server ca link, de durata, afk-ul este o parte din joc si multi dintre noi avem si masterul dat si un loc de munca de cam 7 ani... deci chiar mereu online nu putem fi. Parerea mea este ca acest contor nu isi are locul in zonele unde se pot face preluari, pk.. etc Viata lui a inceput in tarcul de bk.. o zona free exp.. acolo nu aveai ce preluare sa faci pk-ul te dadea tot acolo.. eu zic ca intr-adevar acolo era nesimtire sa lasi afk...P.S. In timp ce scriu aceste randuri in joc nu pot raspunde la intrebari.. se tine cont de acest lucru ? de fapt eu nu sunt afk (away from keyboard) deoarece activez chiar pe forumul linkmania sectiunea MU :beer:
lulu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 sa inteleg ca iti este ciuda ca ai luat iar ss sau care e faza ??? de la o perioada cam tot nu iti mai convine.TE-AM PUS EU SA TE JOCI PE LINK ???? NU VA CONVINE DUCETIVA FRATE PE ALT SERV SI GATA.Din cate am vazut tu postezi numai off topic..Eu zic sa iti vezi de treaba si sa iti reglezi problemele cu TsuXing pe privat .Legat de topic si de subiectul acestuia consider ca sunt argumente destule pentru modificarea regulii cu contorizarea AFK-ului .O mica ameliorare a pedepselor
CezarXanadu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Se aduna, corect, doar recidivezi. Eu am facut un bk full cu un singur contor. Voi cum de luati contor la nici 2-3 rr-uri adunate? Ca de stat on, cred ca eram cel mai afk din guilda, on eram cand faceam war-uri (chiar, voi nici un war calumea nu faceti, toata ziua numai la XP bateti campii) si reveneam din d/c. :lol: De ce v-a venit acum sa scoateti contorul? De ce toata lumea e chitit pe el sa dispara? :)Am zis-o in general, sa nu se simta vreunu. :DPe 0.97d contorul arata cam asa, acum inteleg de ce vreti sa-l scoateti, nu mai e la fel. :D Si putine persoane ajungeau la 5 contoare incat sa ia suspend.Pe S1 acum, a fost modificat astfel:Eu zic sa propuneti sa revina contorul ca pe 0.97d, deoarece se ajungea la suspend mai greu. :) Dezavantajul e ca devenea mai aspru.8.Regula AFK arena >>>>>>>de pe serverul 97dOrice caracter prins afk de catre un Game Master in arena este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:- nu are Party- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar"(intrebare repetata de minim 3 ori)- ataca (pe spot / in tarc)La 5 abateri va primi 10 zile suspend.La inca 5 abateri va primi 20 de zile suspendLa inca 5 abateri va primi 30 de zile suspendLa inca 5 abateri va primi 40 de zile suspend etc ...In orice alta situatie, un caracter AFK, este pasibil de Disconnect8.Regula AFK Arena, Icarus, , Kalima >>>regula afk server actual S1Orice caracter prins afk de catre un Game Master in Arena, Icarus, Kalima este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in timp de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party )(intrebare repetata de minim 3 ori)- ataca (pe spot / in tarc)La 2 abateri va primi 2 zile suspend.La 3 abateri va primi 3 de zile suspendLa 4 abateri va primi 4 de zile suspendLa 5 abateri va primi 5 de zile suspendetc...NU devenea mai aspru, acum este mai aspru: ...cred ca esti certat rau cu matematica !!inainte: ..... 5 afk..............=total 10zile.....>>>>>acum 5afk=2+3+4+5= 14 zileinainte:inca 5 afk=+20zile=total 30 zile....>>>>>acum10afk=2+3+4+5+6+7+8+9+10=54 zileinainte:inca 5 afk=+30zile=total 60 zile....>>>>>acum 15afk=2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13+14+15=119 zileDupa cum se observa, la regula actuala am pus mereu un AFK mai putin deoarece se incepe de la 2 contoare suspendul.Ahhhh si mai era ca acolo aveai intre suspenduri un respiro, aici esti direct macelarit...ca sa zic asa...din ss in ss....si tot asa :(Ps. Si mie mi se pare aberant calculul , dar este adevarat! Si de unde se trage? De la acel ""etc..."" care e pus dupa enumerarea celor 5 exemple de contor. Daca s-ar fi resetat la zero dupa 5 abateri , era mai bland.
bunny Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tu te mai certi mult singur? 8-|Btw, ce ziceai de avatarul meu? :lol:
CezarXanadu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tu te mai certi mult singur? 8-|Btw, ce ziceai de avatarul meu? :lol:Ahhhh? avatarul tau nu stiu ce reprezinta. Vad un cerc cu o stea in el, ceva fum negru si ceva neidentificabil. Poate ma luminezi. Eu unul ti-am spus ce este la avatarul meu. Fara manele pls.On: propun resetarea contorului dupa 5 abateri la zero. o sa fie intr-adevar mai bland:5 afk = 14 zile ..x3 = 42 zile ..asta daca urmam exemplul anterior cu 15 afk-uri. Fata de 119 zile pare mai realistic.Mai propun si scoaterea hartilor precum Kalima 1-5, si mai ales Ikarus. S-a ajuns la aceste nemultumiri datorita numarului mare de harti cu regula AFK. Mai bine adaugati si Tarkan+Atlans si gata afk-isti !!
bunny Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Bine, schimba-ti avatarul, mi se face scarba.Cum sa propui sa se scoata hartile respective? Doar pentru ca ai luat suspend pentru 5 contoare esti in stare sa modifici intreg jocul?Si in sfarsit ai venit si tu cu ceva bun, din toate porcariile spuse pe-aici. E o idee buna ca la 5 contoare sa se reseteze la 0, dar sa vedem ce zic si ceilalti.
CezarXanadu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Bine, schimba-ti avatarul, mi se face scarba.Sincer? esti prea nesimtit. Ataca-ma pe mine, nu pe sotia mea. Chiar ca esti lipsit de caracter.on: nu sa se scoata respectivele harti pentru ca am luat eu suspend. Aceste harti reprezinta noile harti de xp adaugate , fata de 97d, si poc pe ele cu contor. Mai multe harti cu regula afk= mai multi jucatori prinsi !!200 de jucatori deja enumerati la lista de contor, ti se pare putin? Cati or fi dupa 1 an??Si mai era ceva, poate se dadea mai putine suspenduri pentru afk, deoarece erati mai putini? pusi pe noi cu raziile. Diablo, quik, Dream, etc..acestia fac foarte des razii. Unu isi pune chiar ceasul sa sune la 3 :)...dimineata!!!Ce mai...serverul a devenit un vis, care mai de care, are la avatar ceva cu dream, vise, clouds,etc
jeffry99 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ati cam luato pe aratura am2aici e vb de scoaterea contorului nici vb de soaterea hartilor :tiphat:
CezarXanadu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ati cam luato pe aratura am2aici e vb de scoaterea contorului nici vb de soaterea hartilor :tiphat:Pai da despre asta scriu , despre scoaterea contorului si de pe acele harti, respectiv Ikarus si Kalima 1-5.Scuze daca nu s-a inteles !
Dream Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Eu observ ca nu aveti alta ocupatie decat sa stati pe forum si sa faceti sugesti in momentul in care luati un suspend.Am vazut toti ce sugestie ati facut si dupa ce vom analiza sugestia voastra veti avea un raspuns in acesta privinta
jeffry99 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Eu observ ca nu aveti alta ocupatie decat sa stati pe forum si sa faceti sugesti in momentul in care luati un suspend.Am vazut toti ce sugestie ati facut si dupa ce vom analiza sugestia voastra veti avea un raspuns in acesta privintadream nu poti sta on 24/24 ca sa faci n rrsi daca cineva nu are unde creste vine si x afk? si gatamulti sunt de acord cu scoaterea acestei reguli dc nu sar scoate?
Dream Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 dream nu poti sta on 24/24 ca sa faci n rrsi daca cineva nu are unde creste vine si x afk? si gatamulti sunt de acord cu scoaterea acestei reguli dc nu sar scoate?Nimeni nu va obliga stati on 24/24Este corect fata de alt player care nu poate joaca mai mult de 3 ore max din diverse motive si un player care poate sa lase calculatorul pornit cu saptamanile ca sa aiba xxx reseturi?Unde mai este competitia atunci in acest joc?