Jump to content
Lancelot

Mafia 3

Recommended Posts

Posted

Eu l`am auzit :-? ....canta o manea ceva, nu mi`am putut da bine seama ca incercam sa dorm ..

pai canta si manea si populara si soul si de toate... zici ca era tonomat cu fise :o

Posted

pai canta si manea si populara si soul si de toate... zici ca era tonomat cu fise :o

nu stiu , eu am adormit la " o viata mea " :lol: ....

pai da, canta pe doua voci biggrin.gif

sau mai era cineva cu el :-s , oh shit !!

Posted

Am ajuns şi eu :) frumoasă povestea, mi-a plăcut....

deja aţi început discuţiile observ, sper totuşi ca invenţiile să nu depăşască iar limitele, nu de alta dar o face în detrminetul celor buni....

e prima zi, so have fun! eu aş bea o limonadă... cine vine cu mine?

Posted

m-am răzgândit, merg singură că apoi sunt acuzată de complicitate :)) deşi aş ieşi cu andix, admit :P doar că nu la mafia, iubitul în timpul liber, nu la mafia :))

:blush2::blush2:

@narcisa Atunci , cum ar zice teid...te`ai dus cu el la un cico in oras =)))

ai adormit la loc , ciudat...fiindca ambroze e inca mahmur ...a terminat abia pe la 8 dimineata ...

Posted

:blush2::blush2:

@narcisa Atunci , cum ar zice teid...te`ai dus cu el la un cico in oras =)) )

ai adormit la loc , ciudat...fiindca ambroze e inca mahmur ...a terminat abia pe la 8 dimineata ...

Eu nu l'am mai auzit dupa un timp, am adormit.

Dar tu ce'ai facut aseara? Ai fost cu el de stii toate aceste detalii? Ce faceai de erai treaz la 8 dimineata?

Ne'ai zis ca ai adormit dupa "o viata mea.." ;;)

Posted

yeap , l`am auzit pe ambrozee cantand , apoi mi`am pus perna peste cap si m`am culcat...m`am trezit la 7:30 dimineata si el inca canta....dar era c`am obosit :P

Posted

ooook, vă plictisiţi?

ziua ţine destul de mult, personal nu sunt de acord să votăm, nu se va linşa, deci până vineri avem deschis la discuţii; probe nu sunt, e irelevant să spui ceva (încă), poate vi se pare obsesiv din partea mea dar, explicaţi-mi şi mie vă rog, care e rolul acestei discuţii?

Guest AMBROZEE
Posted

Cantam de fericire !

Posted

Nu ti se pare suspect ca trAANCe vrea sa se furiseze la locul crimei iar the_first doreste sa fure sau sa distruga dovezile?

Nu, chiar nu mi se pare suspect deloc. Singurul lucru suspect este că toţi postaţi 'fantezisme' şi vă legaţi la cap fără să vă doară. Comportamentul e specific mafioţilor, dar e imposibil să fiţi toţi, aşa că unii de aici ori nu ştiu să joace (trance ş.a. ) ori şi-au uitat experienţele nereuşite (andix ş.a.).. sau da, sunt mafioţi... Dacă facem toţi acelaşi joc haotic, miştocăresc, nu ne vom mai diferenţia unii de alţii. Atenţie!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...