Equilibrium Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Eu l`am auzit :-? ....canta o manea ceva, nu mi`am putut da bine seama ca incercam sa dorm ..pai canta si manea si populara si soul si de toate... zici ca era tonomat cu fise :o
Life Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 si mie narcisa, pe langa vocea lui, s-a auzit inca o voce
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 pai canta si manea si populara si soul si de toate... zici ca era tonomat cu fise :onu stiu , eu am adormit la " o viata mea " :lol: .... pai da, canta pe doua voci biggrin.gifsau mai era cineva cu el :-s , oh shit !!
Narcisa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Asa m'am gandit si eu :-? si parca era o voce de fata
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Asa m'am gandit si eu :-? si parca era o voce de fata Deci , ce ai facut azi noapte ?:lol:
Narcisa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Deci , ce ai facut azi noapte ? :lol: Dormeam, dar m'am trezit din cauza zgomotului :)
trAANCe Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dormeam, dar m'am trezit din cauza zgomotului :)si pe urma ?
fanaticaldoll Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Am ajuns şi eu :) frumoasă povestea, mi-a plăcut....deja aţi început discuţiile observ, sper totuşi ca invenţiile să nu depăşască iar limitele, nu de alta dar o face în detrminetul celor buni....e prima zi, so have fun! eu aş bea o limonadă... cine vine cu mine?
fanaticaldoll Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 m-am răzgândit, merg singură că apoi sunt acuzată de complicitate deşi aş ieşi cu andix, admit :P doar că nu la mafia, iubitul în timpul liber, nu la mafia
Narcisa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 si pe urma ? Am adormit la loc dupa ce s'a calmat ambrozee. :) S`a dus cu ambroze la o vodka :lol: Nu consum alcool.
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 m-am răzgândit, merg singură că apoi sunt acuzată de complicitate deşi aş ieşi cu andix, admit :P doar că nu la mafia, iubitul în timpul liber, nu la mafia @narcisa Atunci , cum ar zice teid...te`ai dus cu el la un cico in oras ) ai adormit la loc , ciudat...fiindca ambroze e inca mahmur ...a terminat abia pe la 8 dimineata ...
afroMAN Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 defapt lucky a zis prima ca l`a auzit pe ambrozee.. o fi fost ea cu el?
Narcisa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 @narcisa Atunci , cum ar zice teid...te`ai dus cu el la un cico in oras ) ai adormit la loc , ciudat...fiindca ambroze e inca mahmur ...a terminat abia pe la 8 dimineata ... Eu nu l'am mai auzit dupa un timp, am adormit. Dar tu ce'ai facut aseara? Ai fost cu el de stii toate aceste detalii? Ce faceai de erai treaz la 8 dimineata? Ne'ai zis ca ai adormit dupa "o viata mea.."
Irina Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 si eu azi noapte n-am putut dormi din cauza unui betzivan care canta de nebun!ce vreme frumoasa tocmai buna de un picnic!
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 yeap , l`am auzit pe ambrozee cantand , apoi mi`am pus perna peste cap si m`am culcat...m`am trezit la 7:30 dimineata si el inca canta....dar era c`am obosit :P
fanaticaldoll Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ooook, vă plictisiţi?ziua ţine destul de mult, personal nu sunt de acord să votăm, nu se va linşa, deci până vineri avem deschis la discuţii; probe nu sunt, e irelevant să spui ceva (încă), poate vi se pare obsesiv din partea mea dar, explicaţi-mi şi mie vă rog, care e rolul acestei discuţii?
Narcisa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nu ti se pare suspect ca trAANCe vrea sa se furiseze la locul crimei iar the_first doreste sa fure sau sa distruga dovezile?
fanaticaldoll Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nu ti se pare suspect ca trAANCe vrea sa se furiseze la locul crimei iar the_first doreste sa fure sau sa distruga dovezile?Nu, chiar nu mi se pare suspect deloc. Singurul lucru suspect este că toţi postaţi 'fantezisme' şi vă legaţi la cap fără să vă doară. Comportamentul e specific mafioţilor, dar e imposibil să fiţi toţi, aşa că unii de aici ori nu ştiu să joace (trance ş.a. ) ori şi-au uitat experienţele nereuşite (andix ş.a.).. sau da, sunt mafioţi... Dacă facem toţi acelaşi joc haotic, miştocăresc, nu ne vom mai diferenţia unii de alţii. Atenţie!