Lancelot Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Ziua isi arata iar coltii peste hotelul groazei..In parccarea hotelului este gasita crazy kid..un cetatean simplu si onest ..care se pare ca a calcat mafiotii pe bataturi..Iar acestia i-au intors favoarea calcand-o cu masina...oare cine urmeaza acum?Incepe o noua zi..Linşare instantă 8 voturiLinşare la termen 6Traiesc1.Lucian2.3.Equiilibrum4.5.Pitikoo6.7.Liquidlove8.9.Black dragon10.Thade11.Rapture12.13.Celmaisaban14.Luckyshot15.Trance16.The first17.18.Mihai19. Irina20.Linsare instanta 8Linsare la termen 6Game on
Lucian Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 ..care se pare ca a calcat mafiotii pe bataturi..Iar acestia i-au intors favoarea calcand-o cu masina... m-am pisat pe mine de ras la fraza asta
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 <<Deget acuzator pitiko>Permisul tau de conducere e doar pentru categoria B ?
Irina Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 deget acuzator Equilibrium ce relatie aveai cu , crazy_kid? cand ati vorbit ultima oara?!
LuckyShot Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 deget acuzator pitikooce faci cu pistolul ala ascuns in buzunar?
PENTAGRAMx Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 deget acuzator <<slaban>>stim cum ti-ai luat recent permisul si ca-ti place viteza . Nu ti-ai facut deloc de cap seara trecuta cu masina ? :-?
pitikoo Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 <<Deget acuzator pitiko>Permisul tau de conducere e doar pentru categoria B ?Da, doar B.deget acuzator pitikooce faci cu pistolul ala ascuns in buzunar?Am mai raspuns la intrebarea asta. Folosesc pistolul in scopuri bune. << Deget acuzator celmaislabaN >>De cand ne-am cazat la hotel, tu esti foarte tacut. Lumea se cearta, toti sunt ingrjioarati, dar tu stai si nu zici nimic. Unde erai azi noapte ? Ce relatie aveai cu nu ma cunosti ?
LuckyShot Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 si celmaislaban, tu in ce scopuri il folosesti?
Equilibrium Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 deget acuzator Equilibrium ce relatie aveai cu , crazy_kid? cand ati vorbit ultima oara?!o relatie de prietenie foarte frumoasa, ultima oara am vorbit cu ea aseara pe la ora 18
Irina Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 o relatie de prietenie foarte frumoasa, ultima oara am vorbit cu ea aseara pe la ora 18ciudat este faptul ca in jurul acelei ore a fost gasit cadavrul lui crazy_kid
pitikoo Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Eu cred c-ar trebui sa ne trezim odata la realitate.. Nu a murit niciun mafiot pana acum. Votez celmaislabaN Mergeti pe mana mea.. va asigur ca va fi bine ;).
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 L-ai investigat pe celmaislab si a iesit murdar?
LuckyShot Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 eu astept sa-mi raspunda la intrebarea de unde are arma. daca n-o face, voi sti pe cine sa votez.
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 In cazul asta ... pitikoo .. Votez celmaislabaN
Lucian Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 in sfarsit se ajunge undeva :rolleyes:votez celmaislaban
PENTAGRAMx Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 De unde stiti ca sigur pitikoo este politist , o zice asa pe fata . Poate vrea doar sa scape . Sper ca intelegeti ca vreau sa zic :)votez pitikooo .
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 De unde stiti ca sigur pitikoo este politist , o zice asa pe fata . Poate vrea doar sa scape . Sper ca intelegeti ca vreau sa zic :)votez pitikooo .Pentagram,asa ati facut cu mine in cealalta mafie,daca il votam toti pe celmaislab,si nu e mafiot,stim cine e urmatorul .Altfel nu ajungem nicaieri,eu unul am incredere .
pitikoo Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 deget acuzator fanticaldoll Unde ai invatat sa folosesti arma si de unde o ai ?Am ghicit ca are o arma ? PS : e doar unu din replyurile din care reiese rolul meu
Lucian Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 De unde stiti ca sigur pitikoo este politist , o zice asa pe fata . Poate vrea doar sa scape . Sper ca intelegeti ca vreau sa zic :)votez pitikooo .lasa ca stiu si eu cum e sa urli ca l-ai gasit pe unul vinovat si sa pici tocmai tu la banuiala. il avem in vizor daca iese urat, np.
pitikoo Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 lasa ca stiu si eu cum e sa urli ca l-ai gasit pe unul vinovat si sa pici tocmai tu la banuiala. il avem in vizor daca iese urat, np.ma sperii :S
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 De ce te sperii,daca ti-a iesit murdar la investigatii,inseamna ca e mafiot,si nu trebuie sa te sperii,doar daca nu cumva,ne mintesti .