Jump to content
Lancelot

Mafia 3

Recommended Posts

Guest poor_design
Posted

VOTEZ ANDIX3

renegade <

Posted

cand spui MINCIUNA pe ce te bazezi? duamneeeeee voi nu vedeti ce vrajeala are asta-n el? si eu imi mentin votul pentru tine pentru ca esti mafiot si i-ai omorat pe toti pana acum.

votati andix3, el este mafia, eu NU am avut legatura, n-am chef sa pierd iar jocul asta din cauza lui si a voturilor date fara cap.

Ma bazez pe meseria mea .Meseria mea care te`a oprit sa faci investigatii intr`o noapte .Nah , cu asta m`am aruncat in gura lupului ...

aveti 2 sanse

1. Ma omorati in noaptea asta si o sa vada toti cine sunt mafiotii ( thd , renegade si equilibrium -scz nu iti pot scrie numele corect :)) )

2.Ma lasati sa traiesc si ma omorati in alta noapte pentru a nu aparea suspiciuni , dar mai bine nu o alegeti pe asta ...va fac probleme :right: .

Eu i`am omorat pe toti pana acum ? Wow ...

Am inceput eu sa acuz pe cineva fara a fi sigur de ceea ce zic ? NU

Am initiat atacul impotriva lui celine? NU

Am mintit in legatura cu ceva ? NU

L`am omorat eu pe nu ma cunosti pentru ca stia prea multe si a dat unele indicii prea folositoare ? NU

camera mea e intre a lu rene si a lu nu_ma_cunosti, iar de la rene nu s-a auzit nimic, doar de la nu_ma_cunosti, cum am spus mai sus

Dupa ce a murit nu ma cunosti nu imi amintesc sa ne fi spus ce ai auzit in acea seara ... ai fost foarte tacut pentru un vecin care ar fi trebuit sa sara imediat sa il ajute pe vecinul sau .

Vrajeala ? Si nu ma cunosti tot vrajeala avea ? Toti avem vrajeala numai tu nu , asa`i ?

imi mentin votul :happy1: .

Posted

Ma bazez pe meseria mea .Meseria mea care te`a oprit sa faci investigatii intr`o noapte .Nah , cu asta m`am aruncat in gura lupului ...

aveti 2 sanse

1. Ma omorati in noaptea asta si o sa vada toti cine sunt mafiotii ( thd , renegade si equilibrium -scz nu iti pot scrie numele corect :)) )

2.Ma lasati sa traiesc si ma omorati in alta noapte pentru a nu aparea suspiciuni , dar mai bine nu o alegeti pe asta ...va fac probleme :right: .

Eu i`am omorat pe toti pana acum ? Wow ...

Am inceput eu sa acuz pe cineva fara a fi sigur de ceea ce zic ? NU

Am initiat atacul impotriva lui celine? NU

Am mintit in legatura cu ceva ? NU

L`am omorat eu pe nu ma cunosti pentru ca stia prea multe si a dat unele indicii prea folositoare ? NU

Dupa ce a murit nu ma cunosti nu imi amintesc sa ne fi spus ce ai auzit in acea seara ... ai fost foarte tacut pentru un vecin care ar fi trebuit sa sara imediat sa il ajute pe vecinul sau .

Vrajeala ? Si nu ma cunosti tot vrajeala avea ? Toti avem vrajeala numai tu nu , asa`i ?

imi mentin votul :happy1: .

Cred ca esti primul ca mi-a scris numele corect :|

Anyway... ce investigatii ai facut la adresa mea de zici ca sunt mafiot? Eu am votat impotriva ta datorita si prin faptu ca atunci mi-ai parut suspect, atata tot. Eu nu-mi retrag votu. Daca va fi ca lumea sa te voteze si tu sa fi politist imi pare rau, dar eu nu te-am votat sa scap de tine ci doar ca mi-ai parut suspect.

Guest Baclavistu
Posted

tu te folosesti de argumentele altora si dai vina pe mine, tu n-ai niciun argument propriu

atacul impotriva lui celine l-a dat colegul tau, pitikoo

de mintit, ai mintit, de ex ce-ai spus mai sus e garla minciuna

da, tu l-ai omorat pe nu_ma_cunosti, adica mafia din care faci parte

metine-ti votul, nu trebuie sa spui asta la fiecare post, dar o sa-si dea lumea seama ca tu esti adevaratul criminal ;)

Posted

Cred ca esti primul ca mi-a scris numele corect :|

Anyway... ce investigatii ai facut la adresa mea de zici ca sunt mafiot? Eu am votat impotriva ta datorita si prin faptu ca atunci mi-ai parut suspect, atata tot. Eu nu-mi retrag votu. Daca va fi ca lumea sa te voteze si tu sa fi politist imi pare rau, dar eu nu te-am votat sa scap de tine ci doar ca mi-ai parut suspect.

Deja mi`am divulgat rolul , citeste mai sus si ai sa vezi indicii , apoi lista cu rolurile si vezi pe acolo ce e :D

La adresa ta nu am decat ca

- de fiecare data cand thade si renegade votau , atunci apareai si tu si votai , c`am suspect ;) ....Oricum cu tine am sa mai vorbesc maine ( daca o sa mai fiu in viata)

Intradevar asta nu te face mafiot , insa felul in care ai sarit sa ma acuzi ca " merg pe razbunare si nu pe dreptate " mi s`a parut foarte suspect , de ce ? Pentru ca eu am vrut doar sa amintesc ceea ce ne`a zis politistul nostru ....Inca imi esti suspect , si chiar daca azi sunt putini care or sa ma creada ...cand voi muri vor fi mai multi .

le : reason -thd post

atacul impotriva lui celine l-a dat colegul tau, pitikoo

de mintit, ai mintit, de ex ce-ai spus mai sus e garla minciuna

da, tu l-ai omorat pe nu_ma_cunosti, adica mafia din care faci parte

TU , renegade si equilibrium a`ti dat primele 3 voturi , tu ai intrebat`o prima data de ce e asa de tacuta , ce vrei mai mult ?

Nu , nu am mintit , iar nu ma cunosti nu a fost omorat de mine .

Guest Baclavistu
Posted

e cuvantul tau impotriva cuvantului meu, iar tu n-ai avut argumente prea bune, n-ai spus nici macar daca ai interogat, n-ai facut NIMIC, pur si simplu tot ce-ai facut tu in jocul asta a fost sa OMORI si sa ma acuzi pe mine bazandu-te pe investigatiile altora =)) cum naiba sa faci asta si sa nu se prinda nimeni ca esti mafie? :))

si eu am spus ce rol am, doar ca tu esti orb si ma votezi tot pe mine, iar ceilalti care ma voteaza ori sunt si ei mafioti ori au boala pe politisti :|

Posted

e cuvantul tau impotriva cuvantului meu, iar tu n-ai avut argumente prea bune, n-ai spus nici macar daca ai interogat, n-ai facut NIMIC, pur si simplu tot ce-ai facut tu in jocul asta a fost sa OMORI si sa ma acuzi pe mine bazandu-te pe investigatiile altora =)) cum naiba sa faci asta si sa nu se prinda nimeni ca esti mafie? :))

si eu am spus ce rol am, doar ca tu esti orb si ma votezi tot pe mine, iar ceilalti care ma voteaza ori sunt si ei mafioti ori au boala pe politisti :|

N`am avut argumente prea bune ?

Primul vot impotriva lui celine a fost dat de tine

nu ma cunosti probabil te`a investigat , si el ne`a zis ca tu ai fi vinovatul

Imediat cum moare cineva iti cauti un tap ispasitor ( pitikoo )

Minti in legatura cu investigatiile

Incepi sa arunci cu acuzatii in stanga si in dreapta , cum ai facut cu nu ma cunosti si celine .

Ai dat`o in bara de c`am multe ori nu crezi ?

Tot ce am facut in jocul asta a fost sa iau indiciile si sa le pun cap la cap , si toate imi arata o singura persoana ...TU:) .

Nu , nu sunt orb ....nu , tu nu esti politist :happy1: .

Guest Baclavistu
Posted

bine hai o lasam pe alta data, ca deja mi s-a acrit, m-am invartit cu tine p-aici prea mult :)) vedem ce se voteaza si gata

lumea o sa stie pe cine sa voteze, tu ai pus lucrurile cap la cap, strangand informatii de la restul, incercand sa mai elimini acum un politist, sper sa nu-ti mearga.

Posted

bine hai o lasam pe alta data, ca deja mi s-a acrit, m-am invartit cu tine p-aici prea mult :)) vedem ce se voteaza si gata

lumea o sa stie pe cine sa voteze, tu ai pus lucrurile cap la cap, strangand informatii de la restul, incercand sa mai elimini acum un politist, sper sa nu-ti mearga.

Si eu m`am plictisit :))) , sper sa mai dea cineva pe aici sa voteze ..

Posted

votez AUDIX3

Faptul ca nu ma inghiti nu inseamna ca trebuie sa imi scri nick`ul in halul ala :(

Inante de a muri ( poate v`a citi cineva ultimele mele cuvinte )

Politistilor , va rog sa ii investigati pe thd , renegade si chiar si equilibrium :-? , multumesc :tiphat: .

Multa bafta cetateni !!

Nu am voie sa imi divulg rolul , insa veti vedea ce sunt eu de fapt , dupa ce voi fi linsat :P .

Posted

seriously, nu vreau sa critic pe nimeni, dar cei ce spuneau ca au dovezi incriminatorii chiar n-au stiut sa le sintetizeze aici intr-un mod cat mai convingator. ma refer la ambele "tabere". eu am fost nevoit sa dau cu banul ca sa vad pe cine votez :))

heads -> votez andi

that's life

Posted

pai acu ce facem ? votam intre andi si thd ? daca niciunu nu-i politist ce facem atunci ? eu zic sa deschidem ochii. mafia tace si ne lasa pe noi sa ne certam.

Guest poor_design
Posted

sunt thade (am celelalte conturi banate, stau pe asta acum chiar daca a postat si renegade dupa el)

eu am spus clar de la inceput ce-am facut si cum am judecat lucrurile, m-am bazat pe investigatiile mele si pe cum a murit lumea, cand andix3 nu s-a bazat decat pe investigatiile altora si pe ce-au spus alte persoane, wtf? si tot eu sunt votat, asta e aiurea, MACAR DACA VA OBOSEATI SA CITITI PE AICI, d-alde mihai, rapture, celmaislaban care nici n-ati dat p-aici tot jocul asta.

Posted

Heeelooo ?

Primul vot impotriva lui celine a fost dat de tine

nu ma cunosti probabil te`a investigat , si el ne`a zis ca tu ai fi vinovatul

Imediat cum moare cineva iti cauti un tap ispasitor ( pitikoo )

Minti in legatura cu investigatiile

Incepi sa arunci cu acuzatii in stanga si in dreapta , cum ai facut cu nu ma cunosti si celine

Dea , pe ce au zis alte persoane ...care au fost cetateni cinstiti , am dreptate?

Si de ce ai mintit in legatura cu investigatiile ? ai zis 3 nopti insa nu ai investigat decat in 2 ...de ce ?:-?

Posted

sunt thade (am celelalte conturi banate, stau pe asta acum chiar daca a postat si renegade dupa el)

eu am spus clar de la inceput ce-am facut si cum am judecat lucrurile, m-am bazat pe investigatiile mele si pe cum a murit lumea, cand andix3 nu s-a bazat decat pe investigatiile altora si pe ce-au spus alte persoane, wtf? si tot eu sunt votat, asta e aiurea, MACAR DACA VA OBOSEATI SA CITITI PE AICI, d-alde mihai, rapture, celmaislaban care nici n-ati dat p-aici tot jocul asta.

tu l-ai investigat pe andi sau nu ?

Guest poor_design
Posted

da, eu l-am investigat pe andi

ce crezi ca tot incerc sa spun aici de vreo 2 pagini? :| stiu 100% care-i treaba cu andix3 in jocul asta lol, doar ca n-am vrut sa spun direct si acum sunt votat eu aiurea, in fine

Posted

pai acu ce facem ? votam intre andi si thd ? daca niciunu nu-i politist ce facem atunci ? eu zic sa deschidem ochii. mafia tace si ne lasa pe noi sa ne certam.

doar despre ei s-a facut valva pe aici. daca mai primea vreunu asemenea acuzatii grave din partea poporului, mi-ar fi trebui moneda cu 3 fete :D

Guest poor_design
Posted

Thade , inca astept raspunsul , de ce ai mintit in legatura cu investigatiile?

prietene n-am mintit cu nicio investigatie, iar bagi strambe aiurea? CE DOVADA AI TU CA EU AM MINTTIT? wtf, vorbeste iar prostii?

am mai spus eu ca tu te bazezi pe spusele altora si n-ai nicio dovada, esti sigur mafiot si sper sa mori, pa.

Posted (edited)

in mod oficial incepe noaptea :) vorbim maine seara dupa ce primesc tinte and stuff

As a later edit..inainte de lasarea noptii ..multimea furioasa din hotel il linseaza pe andi..batranul gardian/paznic al stabilimentului..banuit de unii ca ar avea legaturi cu mafia..el moare nevinovat..

Edited by Lancelot
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...