Jump to content
Lancelot

Mafia 3

Recommended Posts

Posted

Aha... deci la tine e de razbunare, nu ca ai vrea sa faci dreptate... in regula!

Razbunatori sunt de altfel mafiotii si politistii corupti.

votez andix3

Nu e razbunare deloc , ce mi`a facut mie ca sa ma razbun ? Da , nu_ma_cunosti ne`a spus ca el ar fi vinovat ...prin replica mea legata de nu ma cunosti eu doar am incercat sa reamintesc lumii ce a zis nu ma cunosti , daca tu crezi ca asta ma face mafiot te inseli ....

Posted

Nu e razbunare deloc , ce mi`a facut mie ca sa ma razbun ? Da , nu_ma_cunosti ne`a spus ca el ar fi vinovat ...prin replica mea legata de nu ma cunosti eu doar am incercat sa reamintesc lumii ce a zis nu ma cunosti , daca tu crezi ca asta ma face mafiot te inseli ....

Daca nu erai mafiot judecai mai bine si nu te lasai prada instinctului de razbunare.

Posted

Instinct de razbunare zici ? Crezi ca ma iau de thd doar pentru al razbuna pe nu ma cunosti ? nu .

Prima data thd s`a luat la cearta cu nu ma cunosti , apoi intra celine si se cearta si ea cu nu ma cunosti , thd iese din cearta gasindu`si tapul ispasitor , apoi a 2 a zi moare nu ma cunosti ( care probabil ii investigase pe thd si renegade ) , surpriza ...pe cine s`a dat vina prima data ? pe celine , moare celine ...imediat s`a gasit tapul ispasitor , pitikoo ..care poarta pistol ....desi thd are si el pistol noi ar trebui sa il credem pe el dupa cate s`au intamplat nu ? Sa avem incredere in el pana or sa moara toti politistii nu ? Eu unul nu fac asta , daca pentru asta sunt catalogat ca si mafiot aveti o intuitie destul de slaba .

Posted

deget acuzator Lucian

ce relatie aveai cu Narcisa,dar cu Wanksta ?!

pai...cu narci doar am fost la cheful ala si nu prea ne-am bagat in seama. cu wanksta nu cred ca am schimbat o vorba vreodata

Posted

Si ar trebui sa te credem pe tine si nu pe el ? De ce ? Pentru ca el a acuzat`o primul pe celine ? ok .

votez thd

Daca esti din nou politist damn it , ne`ai dat motive destule...macar sa se simta nu_ma_cunosti razbunat :))

Cum e asa ma ? E pe rezbunare ?

Se vede clar ca nu esti unul din personajele care vrea bine satului . Esti bandit mare...

Posted

Instinct de razbunare zici ? Crezi ca ma iau de thd doar pentru al razbuna pe nu ma cunosti ? nu .

Prima data thd s`a luat la cearta cu nu ma cunosti , apoi intra celine si se cearta si ea cu nu ma cunosti , thd iese din cearta gasindu`si tapul ispasitor , apoi a 2 a zi moare nu ma cunosti ( care probabil ii investigase pe thd si renegade ) , surpriza ...pe cine s`a dat vina prima data ? pe celine , moare celine ...imediat s`a gasit tapul ispasitor , pitikoo ..care poarta pistol ....desi thd are si el pistol noi ar trebui sa il credem pe el dupa cate s`au intamplat nu ? Sa avem incredere in el pana or sa moara toti politistii nu ? Eu unul nu fac asta , daca pentru asta sunt catalogat ca si mafiot aveti o intuitie destul de slaba .

Aha, deci tu in loc sa faci investigatii mult mai amanuntite te iei de ala care are pistol nu? Fara sa gandesti nici macar un pic?

Ai o gandire foarte rea, esti o persoana rea care cauta razbunare acuma! Daca va mai muri un politist va fi din cauza ta!

Posted

pfff :|

<deget acuzator> pitikoo

care era relatia ta cu narcisa si cu ce scop porti arma?

in "domeniul" in care lucrez, mi se permite sa port arma, in scopuri bune.

Pe narcisa o stiam doar din vedere.

Halooo ! nu ma cunosti era politist incepator (nu asta reiese din politist tanar ? )

Posted

ma, tu bati prea aiurea, crede-ma.

nu ma cunosti a bagat vreo 2 fraze aiurea de mine, din care nu s-a inteles nimic, daca avea ceva concret trebuia sa spuna, ca acum ma baga pe mine in belea aiurea si n-am nicio treaba.

si tu parca PREA te arunci sa ma vezi pe mine scos din joc, la fel si tu si pitikoo si the_first, exact trio-ul mafiotilor acum sar pe mine.

pitikoo a bagat-o la inaintare pe fanaticaldoll si saraca a murit

the first s-a luat dupa nu ma cunosti si a inceput sa spuna ca-s eu vinovat

am fost investigat de mai multi si nu vi s-a spus ca eu sunt vinovat de ceva, pentru ca eu NU sunt, in caz contrat se spunea cred

cred ca pitikoo nu m-a investigat si mi-a pus intrebarea legata de arma mintind

andix3 eu cred ca ai destule motive sa ma scoti si din joc, care au legatura direct cu jocul sau legatura directa cu forumul

ochii pe andix3 ;)

thx V

Posted

Aha, deci tu in loc sa faci investigatii mult mai amanuntite te iei de ala care are pistol nu? Fara sa gandesti nici macar un pic?

Ai o gandire foarte rea, esti o persoana rea care cauta razbunare acuma! Daca va mai muri un politist va fi din cauza ta!

Ce zic eu si ce intelegi tu #-o , numai la razbnarea aia tie gandul . De unde stii ca e politist?

aa si , nu oblig pe nimeni sa voteze ...treaba lor ce fac , eu imi fac doar datoria .

cred ca pitikoo nu m-a investigat si mi-a pus intrebarea legata de arma mintind

Si la celine cum de a nimerit`o ?

pitikoo Jul 28 2009, 11:53 -Unde ai invatat sa folosesti arma si de unde o ai ?

aaa da , e mafiot ...el stie tot .

In legatura cu nu ma cunosti , el doar ti`a explicat ce facuse in noaptea aceia .

P.S Nu e legat de forum thd , its just a game , i`m trying to play as better as i can :)

Posted

eu un cred ca investigatiile lui pitikoo au fost adevarate, 90% din toti care joaca aici au arme, e destul de usor sa-i manevrezi ;)

eu cred ca tu, pitikoo si the_first sunteti mafioti si recunosc, pana acum ati jucat perfect, m-ati acuzat pe mine de atatea ori si ati omorat exact persoanele care n-aveau nicio treaba cu mine, good job bro's

votez andix3

te votez pe tine, apoi sper sa pice toata mafia si sper sa nu ma omoare pe mine la noapte, ca nu mai avem doctori, sau daca mai sunt doctori sa stea unul langa mine cand vine noaptea PLEASE!

Posted

hah ? Nu crezi in investigatiile altuia ? Pai si noi de ce trebuie sa te credem ?

aa da , pentru ca l`ai omorat pe nu ma cunosti si ai initiat uciderea lui celine

Da , te`am acuzat...si pe merit ,uitate si tu cum ai jucat ....prima data nu ma cunosti , apoi celine , acum il acuzi pe pitikoo ...pai uite ca eu nu te cred , au murit destule persoane .

" e destul de usor sa manevrezi " - de unde stim ca tu nu faci asta? Uitandu`ma in urma cu cateva pagini te vad acuzand in toate partile ...si renegade se ia dupa tine , ciudat ...cum se face ca nu ma cunosti ne`a zis ca ai fi mafiot ? Pentru ca te`a investigat asta e raspunsul , si eu am sa merg pe mana lui .

cate persoane mai trebuie sa moara pentru ca lumea sa vada adevaratii mafioti ? :-?

Posted

cum joc ce? =)) eu am initiat uciderea lui celine? pitikoo a facut asta pustiule, nu eu.

dintre toti care au murit:

1.n-au avut boala pe mine, doar nu ma cunosti a aruncat niste cuvinte, fara sa spuna nimic clar, cred ca a vrut sa vada daca ma dau de gol dar n-am cu ce sa ma dau de gol pentru ca-s curat si n-am omorat pe NIMENI.

2.au murit radu, narcisa, wanksta, persoane cu care eu n-am discutat, care nu m-au acuzat, pe care daca eu eram mafiot nu aveam de ce sa le omor

ce vreti voi (andix3, pitikoo, the_first) sa faceti sau ce ati facut deja:

1.ati bagat pe gat celorlalti acuzatii care nu-s fondate, pur si simplu gratuite, pline de minciuni, va bazati pe faptul ca port o arma cand eu sunt om al legii si mereu am incercat sa-i gasesc pe cei vinovati

2.incercati sa ma scoateti pe mine din joc pentru vot, nu m-ati omorat noaptea pentru a nu trezi suspiciuni si asa ma mir cum ati scapat pana acum, dar nu veti mai scapa, pentru ca se va face dreptate prin vot

eu zic ca andix3 e ceva "mare" in mafie, ai facut doar acuzatii nefondate de cand ai inceput sa joci, te bazezi pe ceea ce a spus nu_ma_cunosti despre mine cand el n-a spus niciodata "THADE E MAFIOT", plus de asta nu avea de unde sa stie.

toata lumea in jocul asta poarta arme (aproape toti), la fel cum porti si tu nasicule, la fel cum poarta si pitikoo, eu stiu ca tu porti pentru ca te-am investigat, deci, tu nu esti mafiot? eu zic ca esti ;) tu n-ai investigat pe nimeni, eu am investigat, cum sa fiu eu mafiot atat timp cat am dreptul de a investiga? votul meu ramane si se duce la tine si rog pe ceilalti sa citeasca ce-am scris, pentru ca e ultima oara cand or sa moara politistii ;)

Posted

uite mafioti !!!!!!! ce dovezi aveti de o votati ambii pe celine?

Votez thd !

ps : rene tu esti urmatorul

edit : usor thd ca faci riduri =))

1.nu ma cunosti a aruncat cuvinte petnru ca TU l`ai acuzat pe el de ceva ce nu facuse , banuiesc ca te`a investigat si ai iesit murdar . Avea de unde sa stie , era politist , poate te`a investigat .

ca sa iti reamintesc

<deget acuzator> nu_ma_cunosti

unde ai fost tu azi noapte cand Radu a fost omorat? din s-a auzit din camera ta zgomot, la distanta de o ora cam asa, se auzea cand umblai prin sertare si cand tranteai, te-ai intors dupa o ora, exact dupa ce s-a auzit un tipat (al lui radu cred)?

camera mea e intre a lu rene si a lu nu_ma_cunosti, iar de la rene nu s-a auzit nimic, doar de la nu_ma_cunosti, cum am spus mai sus

cine e suspectul number 1 acum ?

2. Tocmai , seara omori persoane importante din joc cu care nu ai avut nici o treaba si ziua te legi de altele

va bazati pe faptul ca port o arma cand eu sunt om al legii si mereu am incercat sa-i gasesc pe cei vinovati

Si eu sunt agent fbi . Aiureli din astea am mai auzit pana acum , un doctor a murit din cauza ta .

btw ai zis ca nu tu ai initiat atacul de linsare al lui celine ? Check again ,primul vot e dat de tine , apoi renegade , urmat de Equilibrium ...exact trioul care va luati de mine pentru ca incerc sa fac dreptate ...

ai facut doar acuzatii nefondate de cand ai inceput sa joci

wooo stai asa , tu esti primul pe care il acuz de cand am inceput jocul , si am motive intemeiate .

btw , daca ai arma asta nu te face mafiot , poti sa fii politist , doctor etc ...uitate la lista cu rolurile .

P.S cate persoane ai investigat pana acum ? :happy1:

Posted

cum joc ce? =)) eu am initiat uciderea lui celine? pitikoo a facut asta pustiule, nu eu.

dintre toti care au murit:

1.n-au avut boala pe mine, doar nu ma cunosti a aruncat niste cuvinte, fara sa spuna nimic clar, cred ca a vrut sa vada daca ma dau de gol dar n-am cu ce sa ma dau de gol pentru ca-s curat si n-am omorat pe NIMENI.

2.au murit radu, narcisa, wanksta, persoane cu care eu n-am discutat, care nu m-au acuzat, pe care daca eu eram mafiot nu aveam de ce sa le omor

ce vreti voi (andix3, pitikoo, the_first) sa faceti sau ce ati facut deja:

1.ati bagat pe gat celorlalti acuzatii care nu-s fondate, pur si simplu gratuite, pline de minciuni, va bazati pe faptul ca port o arma cand eu sunt om al legii si mereu am incercat sa-i gasesc pe cei vinovati

2.incercati sa ma scoateti pe mine din joc pentru vot, nu m-ati omorat noaptea pentru a nu trezi suspiciuni si asa ma mir cum ati scapat pana acum, dar nu veti mai scapa, pentru ca se va face dreptate prin vot

eu zic ca andix3 e ceva "mare" in mafie, ai facut doar acuzatii nefondate de cand ai inceput sa joci, te bazezi pe ceea ce a spus nu_ma_cunosti despre mine cand el n-a spus niciodata "THADE E MAFIOT", plus de asta nu avea de unde sa stie.

toata lumea in jocul asta poarta arme (aproape toti), la fel cum porti si tu nasicule, la fel cum poarta si pitikoo, eu stiu ca tu porti pentru ca te-am investigat, deci, tu nu esti mafiot? eu zic ca esti ;) tu n-ai investigat pe nimeni, eu am investigat, cum sa fiu eu mafiot atat timp cat am dreptul de a investiga? votul meu ramane si se duce la tine si rog pe ceilalti sa citeasca ce-am scris, pentru ca e ultima oara cand or sa moara politistii ;)

te-am.acuzat pe fapte....pe cand tu ma faci mafiot aiurea...

Posted

thd, eu am anchetat-o pe fanatical si am vazut ca are arma. Am intrebat-o cu ce scop o poarta, dar voi ati sarit rapid cu vot ( tu ai fost primul). V-am spus sa nu va grabiti, ci sa asteptam, dar nu m-ati ascultat. Eu nu am votat deloc pana acum. De ce ma acuzi ca sunt mafiot ? Ai vreo dovada concreta in afara faptului ca port arma ?

Guest Baclavistu
Posted

Inca astept un raspuns .

pai cate nopti au fost atatea am anchetat, tu ce crezi? oricum sper sa mai fie oameni care sa-si dea seama ca tu faci parte din mafie, dar np, daca tre' sa mor eu sa va dati seama intr-adevar cine e mafiotul, atunci e ok :|

sunt thade

@mihai: sigur gresesti ;)

Posted

pai cate nopti au fost atatea am anchetat, tu ce crezi? oricum sper sa mai fie oameni care sa-si dea seama ca tu faci parte din mafie, dar np, daca tre' sa mor eu sa va dati seama intr-adevar cine e mafiotul, atunci e ok :|

sunt thade

Cu minciuna asta sunt 100% ca esti mafiot , imi mentin votul asupra ta :) .

Guest Baclavistu
Posted

cand spui MINCIUNA pe ce te bazezi? duamneeeeee voi nu vedeti ce vrajeala are asta-n el? si eu imi mentin votul pentru tine pentru ca esti mafiot si i-ai omorat pe toti pana acum.

votati andix3, el este mafia, eu NU am avut legatura, n-am chef sa pierd iar jocul asta din cauza lui si a voturilor date fara cap.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...