Jump to content
Lancelot

Mafia 3

Recommended Posts

Posted

daca celine chiar nu e mafioata, inseamna ca ne-ai mintit cand ai afirmat ca are arma, asta ar trebui sa ne dea la toti de gandit..

wtf dude , tu ai citit vreodata lista cu rolurile ? nu doar mafiotii si doctorii au pistol .

Posted

wtf dude wtf crezi ca el s-a gandit ca celine ar fi doctorita? a influentat pe toti s-o voteze pe celine wtf dude, nu trebuia sa faca asta daca stia ca celine nu e 99% mafie, dar a facut-o, o sa aiba el legatura cu moartea lui celine si probabil ma va ataca la noapte

rog un doctor sa stea langa mine pls la noapte, posibil sa fiu atacat de mafie (pitikoo) si sa nu faceti ca data trecuta cand m-am rugat iar 2 pagini sa stea langa mine doctorul si totusi nimeni nu m-a ajutat

Posted

wtf dude wtf crezi ca el s-a gandit ca celine ar fi doctorita? a influentat pe toti s-o voteze pe celine wtf dude, nu trebuia sa faca asta daca stia ca celine nu e 99% mafie, dar a facut-o, o sa aiba el legatura cu moartea lui celine si probabil ma va ataca la noapte

rog un doctor sa stea langa mine pls la noapte, posibil sa fiu atacat de mafie (pitikoo) si sa nu faceti ca data trecuta cand m-am rugat iar 2 pagini sa stea langa mine doctorul si totusi nimeni nu m-a ajutat

Dupa ce o sa ne dea Lance rezultatul , reciteste ce ai scris aici :right: .

Posted

si tu la fel, reciteste ce-am scris si-o sa-ti dai seama ca am dreptate

mafiotul tre' sa fie pervers, cum face pitikoo e bine pentru rolul lui, arunca vina si influenteaza oamenii s-o voteze pe celine apoi se retrage, genial, crezand ca scapa cu basca curata, din partea mea sigur nu. deja stiu cine ne omoara si voi lua atitudine fara sa ma mai las influentat ;)

in fine, i'm out

Posted

Thade tu vorbesti pe intuitie si o eventuala investigatie :D .

Eu merg pe increderea pe care o am in celine .

Let's see who's gonna win :) ....

out too , have fun ^_^

Posted

Thade tu vorbesti pe intuitie si o eventuala investigatie :D .

Eu merg pe increderea pe care o am in celine .

Let's see who's gonna win :) ....

out too , have fun ^_^

ba da jucator mai esti ma, crezi ca celine iti spunea tie ca e mafioata a? iti dadea incredere mai mare daca-ti spunea "eu sunt mafie!"? ce fel gandesti jocul omg..

si btw, cum adica mergi pe incredere? eu nu inteleg faza asta, tu vrei sa spui ca ai vorbit cu celine in afara jocului despre rolurile voastre? baiat ce incredere sa ai aici cand in acest joc noi nu ne bazam pe fapte reale? :| las-o dracu..

Posted

wtf? daca stiai sigur 99% ca nu e mafioata, de ce ai intrebat-o de unde are arma si unde a invatat s-o foloseasca? tu ii zici asta la inceput, ne faci pe toti s-o votam stiind de la tine ca are arma, acum o dai inapoi?

urmatorul votat de catre mine tu esti :blink:

daca celine chiar nu e mafioata, inseamna ca ne-ai mintit cand ai afirmat ca are arma, asta ar trebui sa ne dea la toti de gandit..

Eu am intrebat-o de unde are arma, nu am zis ca e mafioata. Nu doar mafotii au arme. Daca te uiti, eu din prima am spus sa nu incepem sa votam, ci sa asteptam explicatiile ei, dar tu citesti doar ce vrei.

Posted

aha si tu nu te-ai lasat influentat de faptul ca a parut putin impotriva lui Radu ci tu ai votat-o pentru ca asa a zis pitikoo

-=te.incurci.in.propriile.tale.sfori=-

ba da jucator mai esti ma, crezi ca celine iti spunea tie ca e mafioata a? iti dadea incredere mai mare daca-ti spunea "eu sunt mafie!"? ce fel gandesti jocul omg..

si btw, cum adica mergi pe incredere? eu nu inteleg faza asta, tu vrei sa spui ca ai vorbit cu celine in afara jocului despre rolurile voastre? baiat ce incredere sa ai aici cand in acest joc noi nu ne bazam pe fapte reale? :| las-o dracu..

el ee posibil sa aive incredere in ea (adica personajul ei , isi pot imagina ca sunt iubiti)

ftw!

eu pana la urma merg pe mana singurului politist,si anume nu_ma_cunosti!

Posted

Ook :)

Moare prin linsare publica si de furia gloatei fanaticaldoll. doctorul nebun al orasului....Locatarii ingroziti ai hotelului au decis sa-si faca singuri dreptate..intr-un fel sau altul..

Incepe noaptea..astept tintele si formalitatile aferente fiecaruia

Posted

Incepe o noua zi pentru comunitatea ingrozita de seria de crime fara rezolvare care s-a abatut asupra orasului..o data atat de linistit..

Inca de la prima ora politia navaleste in spital..in holul acestuia zace injunghiat Wanksta..doctorul orasului...unul din cere putea sa-i ajute pe inocenti sa ramana in viata..De asemenea in centrul oraslui este gasit cadavrul Narcisei..uni civil nevinovat..care se pare ca si-a luat viata intr-un moment de panica...

Incepe o noua zi..

Linşare instantă 9 voturi

Linşare la termen 7

Traiesc

1.Lucian

2.Andix

3.Equiilibrum

4.

5.Pitikoo

6.

7.Liquidlove

8.Crazy kid

9.Black dragon

10.Thade

11.Rapture

12.

13.Celmaisaban

14.Luckyshot

15.Trance

16.The first

17.

18.Mihai

19. Irina

20.Fanaticaldoll

Linsare instanta 8

Linsare la termen 6

Game on

PS trance si celmaislaban avertisment de inactivitate :)

Posted

poi eu urmaresc, are rost sa postez aiurea?:)

@ btw revin luni acasa :)

Mai stim pe cineva care doar urmarea,si la sfarsit am ramas toti masca ce rol avea .

Ma rog,sa nu dai de banuit [-(

Posted

probabil ca unii vor spune ca sunt paranoic sau altele ...dar ee deajuns cat am stat cu mainile in san....

singurul politist de care putem sa tinem cont ee nu_ma_cunosti (RIP) care ne-a avertizat in legatura cu thd ,despre care ulterior s-a aflat ca are o arma!

votez thd

Posted

da, nu ma cunosti avea si el o arma si a murit, asa si eu port o arma si o sa mor, nice, faceti aceeasi greseala ;)

si pitikoo poarte o arma si el a fost primul care a acuzat-o pe celine, eu am avut disputa cu el atunci, la momentul ala, apoi tu the_first m-ai acuzat din nou si tu NU ai murit, ce te face pe tine sa crezi ca as avea legatura cu moartea celorlalti nu stiu =)) alegerea ta, dar o sa pierzi :)

Posted

ma, wanksta nu avea nimic cu mine, daca eram mafiot tu erai mort acum, pentru ca ma atacasei dinainte. wanksta poate nu-mi spunea nimic acum si scapam. nu-s deloc incompetent sa fac astfel de faze, colegu'

Posted

si pitikoo poarte o arma si el a fost primul care a acuzat-o pe celine, eu am avut disputa cu el

Si ar trebui sa te credem pe tine si nu pe el ? De ce ? Pentru ca el a acuzat`o primul pe celine ? ok .

votez thd

Daca esti din nou politist damn it , ne`ai dat motive destule...macar sa se simta nu_ma_cunosti razbunat :))

Posted

Si ar trebui sa te credem pe tine si nu pe el ? De ce ? Pentru ca el a acuzat`o primul pe celine ? ok .

votez thd

Daca esti din nou politist damn it , ne`ai dat motive destule...macar sa se simta nu_ma_cunosti razbunat :))

Aha... deci la tine e de razbunare, nu ca ai vrea sa faci dreptate... in regula!

Razbunatori sunt de altfel mafiotii si politistii corupti.

votez andix3

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...