Jump to content
Lancelot

Mafia 3

Recommended Posts

Posted

deget acuzator thd

Din ce am citit pe aici , tu te`ai luat prima data de nu ma cunosti , apoi a inceput celine si tu te`ai lasat , mi se pare mie sau incerci sa arunci vina pe altcineva ?:)

yo , that's way too " i`m mafia , kill me " ....nu cred ca ar fi facut asta .

da, eu m=am luat de nu ma cunosti prima oara pentru ca am crezut initial ca el l-ar fi omorat pe Radu, apoi cand am vazut ca fanaticaldoll e atat de suparata pe faptul ca i-am pus deget acuzator si ca era fericita ca Radu e mort + ca l-a facut pe nu ma cunosti mafiot mi-a pus multe intrebi, asta e si motivul pentru care m-am "luat" de fanatic!

dar iti dau dreptate, e prea way too "i'm mafia, kill me", dar asa a pus ea problema din cate am vazut, tocmai asta a fost si motivul principal pentru care am spus ca e posibil sa faca psihologia inversa => exact asta te-a facut pe tine acum sa spui ca e "way too"

Posted

Pitiko,scumza-ma ca te intreb ,astepti sa intre fanatic,si ce crezi ca va zice ?

"Stai jos,copile,eu ? Eu sa il omor,chiar daca m-am certat,nu puteam sa fac asta"

Si tu vei zice,scuze celine ca m-am indoit de tine .

No really,sunteti asa de neatenti,e mura'n gura,ea l-a acuzat,nu ma cunosti a murit,chiar daca nu e ea de vina,alta persoana mai buna nu e . La cate mafia a jucat ea,cred'ca stia sa nu riste,a riscat...eu imi metin votu,daca am gresit,imi pare rau .

Posted

Sau poate mafiotul i-a intins o capcana. L-a omorat pe nu ma cunosti ca sa para ca fantacial l-a omorat.

in daca e asa cum zici tu pe cine votezi? daca, chiar fanaticall a facut crima ce faci?

trebuie sa riscam. You gotta risk it to get the biscuit!

Posted

Înlocul tău, drag mafioţel, aş fi ucis-o pe celine ca să scap de dureri de cap, dar nu e târziu! Care a fost raţionamentul? Nu o ucid, o las să trăiască şi o umilesc pe timp de zi prin linşare! mai cunosc astfel de zmei ;) Sfatul meu e ca un poliţist să mă investigheze la noapte ca să vă convingeţi că sunt ok (aş ieşi curată dacă aş fi naş sau cetăţean cinstit simplu, cum nu sunt nici una nici alta ar trebui să ies activă, depinde de moderator.)

un alt poliţist să investigheze pe unul din ăştia doi ca să ne convingem şi de ei!

Voi ce intelegeti din asta ?

Posted

Voi ce intelegeti din asta ?

ca n-o sa iasa curata fiindca nu e nici nas, nici cetatean simplu. o sa iasa activa, care inseamna ca ar putea fi mafiot.

Posted

nu prea inteleg inteleg multe, dar eu n-am incredere in ceea ce a spus ea, daca gresesc e vina mea si-mi asum responsabilitatea, promit sa investighez mai bine data viitoare tot ce s-a intamplat. DAR, mai cred ca ea vrea sa ne induca-n eroare! psihologia inversaaaa, d-aia eu nu ma las pacalit, in continuare eu sunt sigur ca celine este cea care l-a omorat pe Radu si pe nu_ma_cunosti, sau grupul din care face parte.

fiti atenti la detalii si la ce scrie ea exact

pitikoo, un politist nu se bucura c-a murit un veteran, se bucura c-a murit un mafiot, celine era fericita c-a murit radu, remember that bro.

Posted

da, eu m=am luat de nu ma cunosti prima oara pentru ca am crezut initial ca el l-ar fi omorat pe Radu, apoi cand am vazut ca fanaticaldoll e atat de suparata pe faptul ca i-am pus deget acuzator si ca era fericita ca Radu e mort + ca l-a facut pe nu ma cunosti mafiot mi-a pus multe intrebi, asta e si motivul pentru care m-am "luat" de fanatic!

dar iti dau dreptate, e prea way too "i'm mafia, kill me", dar asa a pus ea problema din cate am vazut, tocmai asta a fost si motivul principal pentru care am spus ca e posibil sa faca psihologia inversa => exact asta te-a facut pe tine acum sa spui ca e "way too"

yo , nu am citit undeva unde era chiar bucuroasa ca radu e mort , maybe era bucuroasa pentru ca facea spam pe aici . Cat intrebarile care ti le punea i`m sorry , dar tu ai fost primul .Si tot tu ai inceput cu insultele , doar pentru ca ea s`a legat de rene pentru ca te copia in tot ce faci si i`a zis ' stai jos copile ' nu o face mafioata .

Deci a murit radu, să-i fie de bine

ok , ce e asa mare bucurie in asta? si

Posted

Sau politist.

eu merg pe intuitie si avalansa de voturi din partea multora. unul trebuie sa stie ceva. imi mentin votul ca arbitrul. odata spus, asa ramane :D

Posted

yo , nu am citit undeva unde era chiar bucuroasa ca radu e mort , maybe era bucuroasa pentru ca facea spam pe aici . Cat intrebarile care ti le punea i`m sorry , dar tu ai fost primul .Si tot tu ai inceput cu insultele , doar pentru ca ea s`a legat de rene pentru ca te copia in tot ce faci si i`a zis ' stai jos copile ' nu o face mafioata .

ok , ce e asa mare bucurie in asta? si

citeste mai bine si cu mai multa atentie tot ce-a spus celine pustiule, a zis ca se bucura ca scapa de radu ca s-a saturat de aberatiile lui p-aici.

ding_dong

Posted

citeste mai bine si cu mai multa atentie tot ce-a spus celine pustiule, a zis ca se bucura ca scapa de radu ca s-a saturat de aberatiile lui p-aici.

ding_dong

this guy got a point... te poti bucura de moartea cuiva doar daca nu ai suflet si esti "patat" de snage

Posted

this guy got a point... te poti bucura de moartea cuiva doar daca nu ai suflet si esti "patat" de snage

Sau pentru ca acel tip posta noaptea :)

Posted

e joc de "imaginatie", ca postezi sau nu noaptea trebuia sa fie sanctionat de Lancelot, nu omorat de Fanatical

Posted

Nu o sa mai intre sa se apere ,i`m pretty sure of that :)

de ce, t-a tupalat aliciu? na, asa e cand vorbesti de sus...eu n-am vrut sa se ajunga aici

votez fanaticaldoll

Posted

trebuie sa riscam, asa ca decid .. Votez Fanaticaldoll

daca facem o gresala, si fanatical e nevinovata, stim pe cine vom vota, dar pana atunci ..

Posted

daca facem o gresala, si fanatical e nevinovata, stim pe cine vom vota, dar pana atunci ..

eu sper sa nu fie cazul sa facem greseli ca la jocul anterior, dar vedem

Posted

deja sunt 9 nu ?

Hai sa terminam circul asta odata , oricum dimineata veti sti pe cine sa votati :) ...Poate de data asta ii v`a da cineva dreptate lui nu_ma_cunosti .

Posted

Sunt 99% sigur ca nu e mafioata.

wtf? daca stiai sigur 99% ca nu e mafioata, de ce ai intrebat-o de unde are arma si unde a invatat s-o foloseasca? tu ii zici asta la inceput, ne faci pe toti s-o votam stiind de la tine ca are arma, acum o dai inapoi?

urmatorul votat de catre mine tu esti :blink:

daca celine chiar nu e mafioata, inseamna ca ne-ai mintit cand ai afirmat ca are arma, asta ar trebui sa ne dea la toti de gandit..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...