Lancelot Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 well :) un mic topic pentru inscrieri :) deja se stie cine nu va fi acceptat aici :) cei despre care am primit feed back-uri negative de la celineincepem lista cu primele fete :D lucky shot fanaticaldoll irnkgo on :) apoi reglam problema cu mail-ul si alte alea
andix3 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 second" moderata de moderatorul Lancelot, moderator LinkMania si mare om " - says Albert Einsteinmail : andix3x good night
liquidlove Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 pick me pick me pick meeeeeeI beg you,please,pick meeeeeeeeee !!
Lucian Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 pick me pick me pick meeeeeeI beg you,please,pick meeeeeeeeee !!request denied
THuG-Radu Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 I`m in :D Am experienta mail`u ... il ai in lista de mess Spamalot :D ;x
Lancelot Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 AS vrea sa va anunt ca mai bine va asigurati ca puteti participa daca tot va inscrieti :) altfel cei eliminati pentru inactivitate vor primi si cateun warn up :)PS cel mai bun mafiot si cel mai bun politisit vor primi cate un warn down :D..sa vedem cine va scapa de warn dintre cei de la editia trecuta
fanaticaldoll Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 mulţi neiniţiaţi, sper să nu se lase cu dureri de cap :)
Narcisa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ok ok...se pare ca nu ne vreti...ma simt discriminata :(
LuckyShot Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 mulţi neiniţiaţi, sper să nu se lase cu dureri de cap :)asta a sunat chiar aiurea. imi piere tot cheful
fanaticaldoll Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 nu la asta mă refeream :) la ultimul joc am avut două personaje care au promis că se ţin de joc şi marea cu sarea şi delfinii în ea; guess what? păcăleală.... bag mâna în foc pentru luckyshot că se ţine de joc, în rest nu vă cunosc, dacă lancelot garantează pentru voi, eu sunt ok, oricum de data asta nu moderez eu. ps narcisa, din câte ştiu fetele sunt responsabile din fire so şi tu eşti pe lista celor ok ;) edit. ps: lucky, ce noroc pe mine că nu aştepţi să aflii toate detaliile
fanaticaldoll Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 evident, ca peste tot. detalii şi variabile, dar gata, nu mă mai bag, sir lancelot vă aibă în pază