Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

clar m-am convins wanksta si nu_ma_cunosti au legatura cu moartea lui pitikoo... sunt niste oameni parsivi...

pentru ei doi nu conteaza dovezile ,doar acuza ... stiti voi bancu : "iepure iar nu ai basca"

Posted

Ciudat ca zici asta avand in vedere ca ieri te tot afundai tu din ce in ce mai mult cu trusa ta de prim ajutor. Acum deodata nu mai e important..

Sa stii totusi ca este posibil ca ucigasul sau ucigasa sa il fi omorat pe Pitikoo in fata usii sale iar apoi sa il care pana in cabina de comanda.

Nu pot sa ma afirm cu siguranta, inca nu am vazut scena crimei sa pot sa ma afirm daca intr-adevar cadavrul a fost mutat sau nu.

Am o durere groaznica de cap.. are cineva un ceai?

chiar am niste pliculete de ceai in geanta,in 5 minute vine si ceaiul !

Posted

Cand am vazut ca ai plecat m-am gandit ca s-a intamplat ceva cu tine si am plecat sa te caut sa nu cumva sa fi patit ceva si pana la urma am dat de tine pe coridorul de la cabina de control. Acolo iti tii tu pastilele?

Iarta-ma dar minti. Nu aveai cum sa ma "urmaresti" deoarece eu am cabina langa bar si VAD intrarea in bar de la usa mea. Am intrat in camera si m-am dus in baie unde am zabovit vreo ora dupa care am adormit.

Posted

hai sa iti demonstrez, ca nu e asa, nu incerca sa-ti aperi partenerii, te afunzi aiurea :)

<<Deget Acuzator liquidlove>>

zici ca esti nevinovat, arata-ne ca e asa !

de ce eqi si the first incearca sa-ti ia apararea? sunteti parteneri cumva ? hmm interesant

Posted

Neata ;) ce somn lung si bun am avut :)

hmm..ce e harmalaia asta..oh..pitikoo..a fost ucis in campul datoriei...cine a avut inima asta?..era doar un tanar dornic de afirmare..

<<deget acuzator thdd>> dupa toata povestea aia din noaptea cu crazy kid..mi-ai parut foarte suspect..urmaridnu-te aseara pe punte in timp ce susoteai cu aceeasi crazy_kid..in zona barcilor de salvare..am observat ca din pantaloni se vedea partial manerul unui pistol de calibru mare..aparent acelasi calibru cu glontele gasit pe vas in prima zi..De unde pana unde porti tu o arma..cine esti si ce faci pe acest vas printre noi atatia calatori nevinovati?

PS deget acuzator thdd..mi se pare ca de cand am ajuns pe vas el ne-a mintit in fata...nu m-as mira ca tot el sa-l fi omorat pe pitikoo :(

Posted

@ blk : Mai bine o bere.. Cica, cui pe cui se scoate!

Nu a mers niciodata la mine reteta asta.. Tot mai bun e un ceai cald.

Posted

Iarta-ma dar minti. Nu aveai cum sa ma "urmaresti" deoarece eu am cabina langa bar si VAD intrarea in bar de la usa mea. Am intrat in camera si m-am dus in baie unde am zabovit vreo ora dupa care am adormit.

Eu mint da? Dupa ce te-am vazut pe coridor am dat fuga repede la tine in camerasa vad daca esti bine, daca nu ai patit ceva si nu erai acolo, in plus am gasit in cosu tau cu haine o carpa plina cu sange.

Imi poti spune de unde e aceea carpa?

Posted

Ciudat ca zici asta avand in vedere ca ieri te tot afundai tu din ce in ce mai mult cu trusa ta de prim ajutor. Acum deodata nu mai e important..

Sa stii totusi ca este posibil ca ucigasul sau ucigasa sa il fi omorat pe Pitikoo in fata usii sale iar apoi sa il care pana in cabina de comanda.

Nu pot sa ma afirm cu siguranta, inca nu am vazut scena crimei sa pot sa ma afirm daca intr-adevar cadavrul a fost mutat sau nu.

Am o durere groaznica de cap.. are cineva un ceai?

ce importanta a avut pana la urma acea trusa medicala?... mie la momentul respectiv mi sa parut suspect , dar s-a dovedit a nu avea nici o legatura ...

Si totusi ce-am facut eu ieri...ia mai uitate odata peste replyuri...!

<< deget acuzator the first >>

tu ce ai mesterit in aceasta noapte? cu cine ai umbplat, pe unde?

raspuns

moama nu mai beau cat traiesc... toata noaptea am vomat.... noroc cu liquidlove , care mi-a adus ceva medicamente..si.a.avut.grija.de.mine

Da,ai dreptate,am fost pe punte dupa trusa de prim ajutor,lui the first i sa facut rau de la bautura si a trebuit sa-i acord putin ajutor . Eram singur,era o ceata foarte groasa azi noaptea,de'abia ai putut zarii pe cineva,cu toatea astea,mi s-a parut ca am vazut o umbra dinspre partea de est-vest a vasului,de acea in drump spre camera mea am fugit . Poate ca tu ai fost acela,cand ai mers la baie,nu stiu,dar m-am speriat ingrozitor si am fugit .

Cum poti sa spui ca hainele mele erau pline de sange,cand eu toata ziua nu am purtat decat slipul de plaja,in care am adormit impreuna cu the first ? Incerci sa ma bagi in ceva ?

Asta e noul mod in care mafia incearca sa ma elimine,nu prin kill,ci prin voturi,din pacate is toti odata,numai asa ne-am putut da seama cine-s mafiotii . Ce tare !!

Ti se pare probabil,sunt la fel de activ .

Nu stiu cand a disparut prietenul vostru,eu am fost camera mea dupa 9:30 impreuna cu the first ,cu care am jucat poker toata noaptea .

@Si nu in ultimul rand crazy kid,ti'am dat quote dar nu stiu de ce nu a aparut,ma rog iti raspund aici .

Jucam cu the first poker,si findca eram prea bun pentru el,i-a fost ciuda si a baut din ce in ce mai mult,stiti si voi ca el vorbeste foarte tare si urat . Amintiti-va discutia cu lancelot .

-------------

Dragilor mafioti,l-ati omorat pe pitiko,ati nimerit bine,un politist . Acum dintr-o data,toti ati sarit cu intrebari pe mine .

Posted

Nu a mers niciodata la mine reteta asta.. Tot mai bun e un ceai cald.

cum ti se pare ceaiul ? este ok?

@ wank,acelasi lucru i-am spus si eu..dar el batman batman :))

Posted

app liquid, pitikoo nu era numa prietenul nostru, din cate stiu era si al tau, ah dar din moment ce l-ai omorat, nu cred ca-l putem numi asa, se explica

p.s : e aiurea, cei rai ies la iveala dupa prima noapte, so naive !

Posted

Eu mint da? Dupa ce te-am vazut pe coridor am dat fuga repede la tine in camerasa vad daca esti bine, daca nu ai patit ceva si nu erai acolo, in plus am gasit in cosu tau cu haine o carpa plina cu sange.

Imi poti spune de unde e aceea carpa?

Deci eu am stat in bar cu tine de seara pana noaptea, dupa care am plecat, zici tu, spre camera de comanda. Fara sa intru in camera, ai intrat tu in urma mea si ai gasit o carpa plina cu sange.

Poti sa imi explici mai bine cum vine asta te rog? Ca eu nu inteleg..

Si ca fapt divers, eu tin incuiata usa mea mereu deoarece am documente confidentiale acolo despre pacientii mei. Nu stiu cum zici tu ca ai intrat in camera.

Posted

<<deget acuzator thdd>> dupa toata povestea aia din noaptea cu crazy kid..mi-ai parut foarte suspect..urmaridnu-te aseara pe punte in timp ce susoteai cu aceeasi crazy_kid..in zona barcilor de salvare..am observat ca din pantaloni se vedea partial manerul unui pistol de calibru mare..aparent acelasi calibru cu glontele gasit pe vas in prima zi..De unde pana unde porti tu o arma..cine esti si ce faci pe acest vas printre noi atatia calatori nevinovati?

PS deget acuzator thdd..mi se pare ca de cand am ajuns pe vas el ne-a mintit in fata...nu m-as mira ca tot el sa-l fi omorat pe pitikoo :(

ma esti nebun, mie mi-a disparut palaria, eu n-o gasesc, la fel si geaca pentru ca aseara a fost frig. ambele au disparut si nu stiu unde sunt :| eu aseara nu am fost pe punte!

Posted

ma esti nebun, mie mi-a disparut palaria, eu n-o gasesc, la fel si geaca pentru ca aseara a fost frig. ambele au disparut si nu stiu unde sunt :| eu aseara nu am fost pe punte!

aprob cele zile de thade,a stat langa mine si il tot vedeam tastand...

Este perfect, mersi frumos :hug:

cu placere :)

Posted

hm nu cred thdd..doar tu puteai sa fi pe punte cu crazy kid..:) ca doar esti salvatorul ei..iar pistolul ala se vedea clar acolo

Deci imi mentin votul si acuzatia..Esti inarmat..si incerci sa ne aburesti pe toti..tu probabil esti unul din responsabilii pentru situatia de aici..si esti periculos pentru noi..restul pasagerilor..

Nu-l lasati sa scape asa :(

Posted

Neata ;) ce somn lung si bun am avut :)

hmm..ce e harmalaia asta..oh..pitikoo..a fost ucis in campul datoriei...cine a avut inima asta?..era doar un tanar dornic de afirmare..

Thd e curat, as putea baga mana in foc pt el..

In plus, cum am mai zis, nu am dormit pt ca liquid si the_first au facut galagie si la orice zgomot auzit scoteam capul pe usa si ma uitam ce si ce.. Nici un sunet dinspre camera lui Thd!

Posted

si totusi..hai sa uitam PENTRU UN TIMP , de toate cele intamplate si hai sa jucam un rummy,ce ziceti ?!

Aprob, cel putin pana imi trece durerea de cap si pot analiza situatia un pic mai bine.

Posted

interesanta treaba. in acelasi timp in care voi 2 erati impreuna, a fost ucis si bietul pitkoo. imi metin votul.

app liquid, pitikoo nu era numa prietenul nostru, din cate stiu era si al tau, ah dar din moment ce l-ai omorat, nu cred ca-l putem numi asa, se explica

p.s : e aiurea, cei rai ies la iveala dupa prima noapte, so naive !

"dragii mei mafioti restrangeti aria"...

pentru wanksta , celmaislabaN si nu_ma_cunosti majoritatea persoanelor de pe vas sunt mafiot , lucru foarte interesant!

slabane chiar si crazy_kid ne-a auzit cum povesteam si ne jucam....

wanksta liquid a explicat cum a fost treaba cu pitikoo...

btw...eu zic ca ee bine sa tinem o anumita distanta de acesti 3 indivizi! chiar si la facultate erau ...niste ciudati...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...