Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

lqdlove, nu`mi place cum vorbesti, sigur ai pus ceva la mijloc, vrei sa pari "curat" dar te afunzi mai rau :)

Votez LiquidLove

p.s : Lol thade =)))))), gg :D

Posted

Doar findca te-ai pus tu impotriva mea,si nu vad motivul,nu inseamna ca o sa ma duc la fund,restul pasagerilor care nu-s mafioti vor vedea asta . Si vor gandii la rece,deci fi atent .

Stie toata lumea pasiunea mea pentru bronzat,in fiecare zi sunt in slip si pe punte,impreuna cu lotiunea de corp antisolara,cu un factor de protectie 35 .

Eu nu sunt un om bogat,am facut eforturi sa pot platii croaziera asta,ca sa te conving ca probabil ma confuzi am sa te chem la mine in camera,poti venii chiar acum sa vezi,ca nu sunt urme de sange .

Uite garderoba mea .

Tricou galben - pe care scrie ORIGINAL

Tricoul alb - i-am purtat in primele 3 zile

Pantalonii scurti - cei albastri cu care am fost in prima zi .

Slapii - am 2 perechii,cei albi,si cei negrii .

Slipul - pe care il port de 3 zile incoace

Deoarece tricoul alb,miroasea a transpiratie dupa 3 zile,si nu am avut cum sa-l spal,nu l-am mai purtat,tricoul galben care am varsat vin acu 2 zile la bar,e patat,si l-am aruncat . Iar decat sa port pantalonii scurti,mai bine port slipul care de 3 zile a fost singura mea piesa de imbracaminte .

Sper ca te-am convins ca nu am fost eu ala,si ca m-ai confundat,iti zic ca v-ati ales persoana gresita ...nu eu l-am omorat pe pitikoo,imi era chiar drag ..

EDIT : THD ,CUM DREQ SA AFLI PRAF DE PUSCA IN GEACA MEA,NICI N-AM GEACA . TU VI PE VAS LA 30-35 GRADE CU GEACA?

toate vorbele si urmele duc spre tine. in plus de asta sustii intruna cum ca altii sunt mafioti si nu stiu ce. tin sa cred ca esti cel mai murdar dintre noi.

votez liquidlove

Posted

Doar findca te-ai pus tu impotriva mea,si nu vad motivul,nu inseamna ca o sa ma duc la fund,restul pasagerilor care nu-s mafioti vor vedea asta . Si vor gandii la rece,deci fi atent .

Stie toata lumea pasiunea mea pentru bronzat,in fiecare zi sunt in slip si pe punte,impreuna cu lotiunea de corp antisolara,cu un factor de protectie 35 .

Eu nu sunt un om bogat,am facut eforturi sa pot platii croaziera asta,ca sa te conving ca probabil ma confuzi am sa te chem la mine in camera,poti venii chiar acum sa vezi,ca nu sunt urme de sange .

Uite garderoba mea .

Tricou galben - pe care scrie ORIGINAL

Tricoul alb - i-am purtat in primele 3 zile

Pantalonii scurti - cei albastri cu care am fost in prima zi .

Slapii - am 2 perechii,cei albi,si cei negrii .

Slipul - pe care il port de 3 zile incoace

Deoarece tricoul alb,miroasea a transpiratie dupa 3 zile,si nu am avut cum sa-l spal,nu l-am mai purtat,tricoul galben care am varsat vin acu 2 zile la bar,e patat,si l-am aruncat . Iar decat sa port pantalonii scurti,mai bine port slipul care de 3 zile a fost singura mea piesa de imbracaminte .

Sper ca te-am convins ca nu am fost eu ala,si ca m-ai confundat,iti zic ca v-ati ales persoana gresita ...nu eu l-am omorat pe pitikoo,imi era chiar drag ..

EDIT : THD ,CUM DREQ SA AFLI PRAF DE PUSCA IN GEACA MEA,NICI N-AM GEACA . TU VI PE VAS LA 30-35 GRADE CU GEACA?

hey,dar de ce ai aruncat tricoul ? ce daca miroasea a traspiratie sau l-ai patat? il spalai cand ajungeai acasa, suspecccct

Posted

da, si eu l`am observat pe the_first stergand urmele de sange de pe usa lui Pitikoo, oricum eu tind sa cred ca el nu a fost singur, sigur a mai fost ajutat de cineva...

prin urmare :

Votez the_first

opa ca te-am prins cu mata in sac.... ce faceam eu la usa lui pitiko? cand crima a fost facut in cabina de control?

tu pana acuma tot acuzi in stanga si in drepta ,dar tu ce faceai in noptea precedenta?

votez nu_ma_cunosti

Posted

Voi nu observati ca toate astea i s-au inscenat lui liquid de catre adevaratul mafiot? Ganditi oameni buni inainte sa acuzati. Am fost intr-o scurta vizita in camera la el si am luat la puricat aproape fiecare coltisor si nu am gasit nimic ce l-ar putea incrimina.

Eu zic ca adevaratul mafiot a vazut ca multi au pata pe el si a incercat sa ii insceneze crima, sa o arunce in carca lui. Lasati deoparte ura si haideti sa cautam mai bine!

Posted

opa ca te-am prins cu mata in sac.... ce faceam eu la usa lui pitiko? cand crima a fost facut in cabina de control?

tu pana acuma tot acuzi in stanga si in drepta ,dar tu ce faceai in noptea precedenta?

votez nu_ma_cunosti

usa lui Pitikoo sau usa cabinei de control pentru mine e tot aia.. la cat am tras azi-noapte crezi ca mai stiu sa fac diferenta intre 2 usi ?

Posted

Nu mai are rost sa ma iau in gura cu voi .

Va spun doar ca ati ales persoana gresita

asta se va dovedi ulterior.

<< degetacuzator equilibrum>>

de ce ii ti partea lui liquid? in ce relatii esti cu el?

Posted

<<deget acuzator>> blk

unde ai fost azi noapte dupa ce ai plecat de la bar? as putea spune intr-un mod misterios?

Mi s-a facut rau de la bere si m-am dus sa iau niste pastile si sa dorm. Cred ca barmanul nu ma place de imi tot da bere calda :(

Posted

va rog nu va mai dati in stamba ... si in loc sa creeati panica ...mai bine ati strange probe solide... si nu va aruncati la inaintare...cu fel si fel de teorii

Posted

Eu nu votez pe nimeni.. inca. Aveti dovezi solide sa il suspectati pe love?

deget acuzator Irnk:

Ce relatie aveai cu Piticu`?

o relatie de amicitie..normala :)

Posted

In relatii destul de bune... era in liceu cu mine, ma inteleg bine cu el.

De ce ii tin parte? Pentru ca eu am gasit niste dovezi destul de bune care sa aratae ca altcineva e faptasul, dar astept pana acela imi va raspunde la acuzare!

Posted

Mi s-a facut rau de la bere si m-am dus sa iau niste pastile si sa dorm. Cred ca barmanul nu ma place de imi tot da bere calda :(

Cand am vazut ca ai plecat m-am gandit ca s-a intamplat ceva cu tine si am plecat sa te caut sa nu cumva sa fi patit ceva si pana la urma am dat de tine pe coridorul de la cabina de control. Acolo iti tii tu pastilele?

eqi, dovezi sunt destule, te-ai si dat de gol.

Aratale, de ce le tii ascunse?

Posted

usa lui Pitikoo sau usa cabinei de control pentru mine e tot aia.. la cat am tras azi-noapte crezi ca mai stiu sa fac diferenta intre 2 usi ?

indubitabil.....esti cel putin complice....cu fiecare replica te afunzi mai tare....

Posted

indubitabil.....esti cel putin complice....cu fiecare replica te afunzi mai tare....

Ciudat ca zici asta avand in vedere ca ieri te tot afundai tu din ce in ce mai mult cu trusa ta de prim ajutor. Acum deodata nu mai e important..

Sa stii totusi ca este posibil ca ucigasul sau ucigasa sa il fi omorat pe Pitikoo in fata usii sale iar apoi sa il care pana in cabina de comanda.

Nu pot sa ma afirm cu siguranta, inca nu am vazut scena crimei sa pot sa ma afirm daca intr-adevar cadavrul a fost mutat sau nu.

Am o durere groaznica de cap.. are cineva un ceai?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...