Equilibrium Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 <<deget acuzator>> blkunde ai fost azi noapte dupa ce ai plecat de la bar? as putea spune intr-un mod misterios?
celmaislabaN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 << deget acuzator >> liquidlovede ce hainele tale erau pline de sange?
the_first Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 moama nu mai beau cat traiesc... toata noaptea am vomat.... noroc cu liquidlove , care mi-a adus ceva medicamente..si.a.avut.grija.de.mine
Life Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ^ betivule .. <<Deget Acuzator LiquidLove>> dc toata lumea te interogheaza? lqdlove, ai pupat camila, toti te ataca
andix3x Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 <deget acuzator liquidlove de ce nu raspunzi in topicul asta dar esti activ in celalalt ?:D
the_first Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ^ betivule .. <<Deget Acuzator LiquidLove>> dc toata lumea te interogheaza? lqdlove, ai pupat camila, toti te ataca nou.iedit.plis <deget acuzator liquidlove de ce nu raspunzi in topicul asta dar esti activ in celalalt ?:D in.gheim.plis dar.oare.ce.facea.pitikoo.in.cabina...sau.cum.a.ajuns.acolo....unde.era.in.momentul.mortii....ceva.urme?
fanaticaldoll Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 repede cu ochii pe mine, ruşine! ignore us! că tot sunt aici.. the first, îţi dau eu ceva puncte de nu poţi să le duci! dacă mă înţelegi ce vreau să spun!
Irina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 deget acuzator liquidlove..!unde ai fost cand prietenul nostru a disparut?!
afroMAN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dar.oare.ce.facea.pitikoo.in.cabina...sau.cum.a.ajuns.acolo....unde.era.in.momentul.mortii....ceva.urme?Pai.. era politist, probabil gasise o urma ceva..
the_first Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ee posibil.... treaba ee ca nu exista urme cum ca s-ar fi luptat.... ceea ce duce la faptul ca a fost luat prin surprindere... oare cum s-a intamplat?
liquidlove Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 <deget acuzator> liquidlove: te-am vazut cand ai iesit din cabina de control azi-noapte, cand ma duceam la baie, ce-ai facut acolo si cu cine ai umblat? Da,ai dreptate,am fost pe punte dupa trusa de prim ajutor,lui the first i sa facut rau de la bautura si a trebuit sa-i acord putin ajutor . Eram singur,era o ceata foarte groasa azi noaptea,de'abia ai putut zarii pe cineva,cu toatea astea,mi s-a parut ca am vazut o umbra dinspre partea de est-vest a vasului,de acea in drump spre camera mea am fugit . Poate ca tu ai fost acela,cand ai mers la baie,nu stiu,dar m-am speriat ingrozitor si am fugit . << deget acuzator >> liquidlove de ce hainele tale erau pline de sange? Cum poti sa spui ca hainele mele erau pline de sange,cand eu toata ziua nu am purtat decat slipul de plaja,in care am adormit impreuna cu the first ? Incerci sa ma bagi in ceva ? ^ betivule .. <<Deget Acuzator LiquidLove>> dc toata lumea te interogheaza? lqdlove, ai pupat camila, toti te ataca Asta e noul mod in care mafia incearca sa ma elimine,nu prin kill,ci prin voturi,din pacate is toti odata,numai asa ne-am putut da seama cine-s mafiotii . Ce tare !! <deget acuzator liquidlove de ce nu raspunzi in topicul asta dar esti activ in celalalt ?:D Ti se pare probabil,sunt la fel de activ . deget acuzator liquidlove..! unde ai fost cand prietenul nostru a disparut?! Nu stiu cand a disparut prietenul vostru,eu am fost camera mea dupa 9:30 impreuna cu the first ,cu care am jucat poker toata noaptea . @Si nu in ultimul rand crazy kid,ti'am dat quote dar nu stiu de ce nu a aparut,ma rog iti raspund aici . Jucam cu the first poker,si findca eram prea bun pentru el,i-a fost ciuda si a baut din ce in ce mai mult,stiti si voi ca el vorbeste foarte tare si urat . Amintiti-va discutia cu lancelot . ------------- Dragilor mafioti,l-ati omorat pe pitiko,ati nimerit bine,un politist . Acum dintr-o data,toti ati sarit cu intrebari pe mine .
Equilibrium Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 <<deget acuzator>> blkunde ai fost azi noapte dupa ce ai plecat de la bar? as putea spune intr-un mod misterios?
Irina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Da,ai dreptate,am fost pe punte dupa trusa de prim ajutor,lui the first i sa facut rau de la bautura si a trebuit sa-i acord putin ajutor . Eram singur,era o ceata foarte groasa azi noaptea,de'abia ai putut zarii pe cineva,cu toatea astea,mi s-a parut ca am vazut o umbra dinspre partea de est-vest a vasului,de acea in drump spre camera mea am fugit . Poate ca tu ai fost acela,cand ai mers la baie,nu stiu,dar m-am speriat ingrozitor si am fugit . Cum poti sa spui ca hainele mele erau pline de sange,cand eu toata ziua nu am purtat decat slipul de plaja,in care am adormit impreuna cu the first ? Incerci sa ma bagi in ceva ? Asta e noul mod in care mafia incearca sa ma elimine,nu prin kill,ci prin voturi,din pacate is toti odata,numai asa ne-am putut da seama cine-s mafiotii . Ce tare !! Ti se pare probabil,sunt la fel de activ . Nu stiu cand a disparut prietenul vostru,eu am fost camera mea dupa 9:30 impreuna cu the first ,cu care am jucat poker toata noaptea . @Si nu in ultimul rand crazy kid,ti'am dat quote dar nu stiu de ce nu a aparut,ma rog iti raspund aici . Jucam cu the first poker,si findca eram prea bun pentru el,i-a fost ciuda si a baut din ce in ce mai mult,stiti si voi ca el vorbeste foarte tare si urat . Amintiti-va discutia cu lancelot . ------------- Dragilor mafioti,l-ati omorat pe pitiko,ati nimerit bine,un politist . Acum dintr-o data,toti ati sarit cu intrebari pe mine . vezi ca esti si prietenul tau .. deci este suspect..tu aveai ceva cu el :) cand l-ai vazut ultima data pe pitikoo si in compania cui si ce ati vorbit ?
celmaislabaN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 << deget acuzator liquidlove >>cum poti sa negi asta? cand toata lumea te`a vazut. hainele tale gasite in camera au fost pline de sange. si de ce te arunci sa faci pe toti cei care te acuza mafioti? ceva e putred aici. cred ca o sa t duci la fund.
liquidlove Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 (edited) vezi ca esti si prietenul tau .. deci este suspect..tu aveai ceva cu el :) cand l-ai vazut ultima data pe pitikoo si in compania cui si ce ati vorbit ? Pitiko,nu stiu daca ai urmarit tot serialul,in celalalt topic,care nu se pune,ne-am cerut scuze reciproc unul de altul,si ne-am zis pace . Eu nici pana atunci nu am purtat pica pe el,si nu port pe nimeni,nu inteleg de ce toti ati sarit pe mine acum . Ati fost toti organizati,unu ma intreaba ce am facut azi noapte,altu ce am vorbit cu el,altu ca dupa moartea lui am avut hainele in sange,eu purtand doar slip ...asta e organizare,toti sunteti mafia ! Pacat ca lumea va vedea,si va va vota pe voi,si nu pe cei nevinovati ..pacat . Sau daca nu sunteti mafia,nu inteleg de ce incercati sa ma imbarligati pe mine,care tot timpul v-am ajutat cu ce am putut . Irnkk,pitiko a fost toata ziua in compania ta,cand te-ai despartit de el ? Edited July 7, 2009 by liquidlove
Irina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pitiko,nu stiu daca ai urmarit tot serialul,in celalalt topic,care nu se pune,ne-am cerut scuze reciproc unul de altul,si ne-am zis pace . Eu nici pana atunci nu am purtat pica pe el,si nu port pe nimeni,nu inteleg de ce toti ati sarit pe mine acum . Ati fost toti organizati,unu ma intreaba ce am facut azi noapte,altu ce am vorbit cu el,altu ca dupa moartea lui am avut hainele in sange,eu purtand doar slip ...asta e organizare,toti sunteti mafia ! Pacat ca lumea va vedea,si va va vota pe voi,si nu pe cei nevinovati ..pacat . Sau daca nu sunteti mafia,nu inteleg de ce incercati sa ma imbarligati pe mine,care tot timpul v-am ajutat cu ce am putut .Irnkk,pitiko a fost toata ziua in compania ta,cand te-ai despartit de el ?pe la 22:00 ceva de genul asta am stat de vorba 5 min...cum sa stea toata ziua? cred ca nu ai vaazut bine..apoi a trebuit sa stea de vorba urgent cu tine,acum arunci cu tarana in mine ?! n-ai sa vezi..logic ca lumea te voteaza pe tine pe baza la ceea ce spui,nu e normal ?!
celmaislabaN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ^ mafia`n sus mafia`n jos. de ce mi se pare mie ca tu sti ceva si nu zici la nimeni? btw, parca voi doi ati avut o cearta, ma mir ca nu ai fi tu vinovat.
tthdd Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 <deget acuzator> liquidlove: ai dat-o-n bara iar, ti-am gasit praf de pusca in buzunarul de la geaca, zi-mi unde ai arma ascunsa!
Life Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 lqdlve, ceva e foarte putred aici, ori esti murdar .. ori nu prea curat.
liquidlove Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 (edited) << deget acuzator liquidlove >>cum poti sa negi asta? cand toata lumea te`a vazut. hainele tale gasite in camera au fost pline de sange. si de ce te arunci sa faci pe toti cei care te acuza mafioti? ceva e putred aici. cred ca o sa t duci la fund.Doar findca te-ai pus tu impotriva mea,si nu vad motivul,nu inseamna ca o sa ma duc la fund,restul pasagerilor care nu-s mafioti vor vedea asta . Si vor gandii la rece,deci fi atent . Stie toata lumea pasiunea mea pentru bronzat,in fiecare zi sunt in slip si pe punte,impreuna cu lotiunea de corp antisolara,cu un factor de protectie 35 . Eu nu sunt un om bogat,am facut eforturi sa pot platii croaziera asta,ca sa te conving ca probabil ma confuzi am sa te chem la mine in camera,poti venii chiar acum sa vezi,ca nu sunt urme de sange .Uite garderoba mea .Tricou galben - pe care scrie ORIGINAL Tricoul alb - i-am purtat in primele 3 zilePantalonii scurti - cei albastri cu care am fost in prima zi .Slapii - am 2 perechii,cei albi,si cei negrii .Slipul - pe care il port de 3 zile incoaceDeoarece tricoul alb,miroasea a transpiratie dupa 3 zile,si nu am avut cum sa-l spal,nu l-am mai purtat,tricoul galben care am varsat vin acu 2 zile la bar,e patat,si l-am aruncat . Iar decat sa port pantalonii scurti,mai bine port slipul care de 3 zile a fost singura mea piesa de imbracaminte .Sper ca te-am convins ca nu am fost eu ala,si ca m-ai confundat,iti zic ca v-ati ales persoana gresita ...nu eu l-am omorat pe pitikoo,imi era chiar drag ..EDIT : THD ,CUM DREQ SA AFLI PRAF DE PUSCA IN GEACA MEA,NICI N-AM GEACA . TU VI PE VAS LA 30-35 GRADE CU GEACA? Edited July 7, 2009 by liquidlove
the_first Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 <deget acuzator> liquidlove: ai dat-o-n bara iar, ti-am gasit praf de pusca in buzunarul de la geaca, zi-mi unde ai arma ascunsa!ce legatura au astea ... crima a fost comisa cu un corp contondent ...
nu ma cunosti Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 @ the first: sau cineva a acoperit urmele.da, si eu l`am observat pe the_first stergand urmele de sange de pe usa lui Pitikoo, oricum eu tind sa cred ca el nu a fost singur, sigur a mai fost ajutat de cineva...prin urmare : Votez the_first