Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

<< deget acuzator liquidlove >>

Ce ai facut azi-noapte dupa petrecere ?

Dragul meu,scuza-ma ca-ti raspund pe un ton mai jegos sa-l numesc asa .

Tu citesti toate reply'urile sau printre randuri doar ? In primu rand,tu nu ai citit primul reply unde Celine spune ca suntem pe vas,si ca am absolvit acelasi lucru,tu ai terminat seralul,da...a fost o gluma,pacat ca nu s-a prins nimeni . Acum ma intrebi ce am facut aseara,cred ca lucru-l asta l-am spus de cel putin 3 ori pana acum .

Dar ca sa nu fiu un baietel rau,ca asa m-a invatat mamica . Am sa-ti mai raspund personal o data :

Pe la 8:40 am mers la bar,pe la 9 a inceput distractia,s-a strans ceva lume...pe la 10:40aproximativ am plecat in camera si m-am pus sa dorm .

Si pentru ca esti simpatic,iti raspund ce am facut si dimineata .

Da,am stat sa ma bronzez pana dupa amiaza,cand deja ma pisca spatele,si m-am dus la bar sa beau o cafea,si uite-ma acum stau pe terasa hotelului si asist la cearta lui blk cu Lucian,care imi place .

Posted

cearta lui blk cu Lucian

sa nu crezi ca ma cert doar fiindca incerc sa par cat mai convingator :))

o luam de la inceput?

deget acuzator blk

ce parere ai despre ce se intampla pe vasul nostru? eu m-am trezit din mahmureala si m-am cam speriat cand am aprofundat ce se intampla. am auzit ca ai terminat psihologia...mergem sa bem o bere la bar si sa-mi spui si mie ce crezi despre presupusii nostri prieteni? unii ma cam sperie. ce parere ai despre lancelot, celmaislaban, thd, the first, equilibrium, dear painter si crazy kid? ma ingrijoreaza prezenta lor si cred ca tu ai putea sa ma calmezi un pic...

Posted

Uite un grafic cu vaporul,cu camere lui . Camerele sunt trecute cu buline negre,langa ele sunt niste nume,mai putine findca nu am reusit sa aflu cine sta in restul camerelor ...am batut la usa dar nu au deschis nimeni sa-mi dau seama cine sta acolo ,so

http://img12.imageshack.us/i/newbitmapimageg.png/

Ce inteleg eu din asta crazy,te-ai trezit dimineata,ai iesit din camera lui thd,ai calcat pe glont,te-ai lovit...thade a sarit ca ars si te-a ajutat sa te ridici,ati aflat glontul langa camera lui,v-ati speriat si ati vrut sa scapati de el,normal ca l-ati dus langa camera lui the_first care e ce-a mai departe de a lui thade .

Crazy,asa e ? Nu e nimic grav ca ati facut asta,oricine facea la fel,zi-mi daca e asa sa-mi dau seama de unele lucruri .

@Pitiko,aici vorbesti doar ON CHARACTER,sa nu ne incurcam dupaia,si inca ceva,toate raspunsurile sa nu fie la vrajeala,ce are daca lucian a zis ca INOATA,foarte bine,poate inota...te-a intrebat la ce facultate ai terminat,de ce ne mintesti,e adevarat ca esti copilul CAPITANULUI de pe vas ? asa am auzit...asa s-ar explica ca tu esti pe vas,alcumva nu-mi dau seama .

:wub: am cea mai mare camera ...

lista o ai pe prima pagina. varstele cred ca sunt cuprinse undeva intre 22 si 24 de ani, din ce-am vazut nu mi s-a parut a fi nimeni mai batran de atat. cred ca lance, radu si equilibrium sunt in zodia scorpionului. crazy kid si irnk sunt in zodia berbecului. thade, durango, nu ma cunosti si wootie sunt in zodia leului. pitikoo cred ca e in zodia varsatorului. andix, dppm, wanksta si celmaislaban sunt in zodia sagetatorului. tu esti in zodia gemeni. liquidlove e balanta si the first e taur. daca ar fi sa ghicesc, asa as alege...

majoritatea parintilor cred ca au ochii caprui. unii albastri. deloc verzi.

poftim. scalda-te in abundenta de informatii. amandoi stim ca intrebarile astea chiar n-au relevanta, dar fiindca ai considerat ca nici ale mele n-au, ai sarit repede de fund in sus. eu ti le-am pus cu un scop. in functie de raspuns, imi faceam si o parere despre posibilul tau rol in jocul asta. era frumos sa dai un raspuns cat mai complet, oricare ar fi fost el, ca de asta te afli aici.

wrong... ai vrut sa zici PIMP

moama am rau de mare ... sper sa-mi revin :crybaby:

Posted

Pe dear painter il cunosc din primii ani de facultate, e un baiat OK si ma inteleg bine cu el desi am mers pe specializari diferite si nu prea am tinut legatura cu el.

Pe crazy o stiu de pe la chefuri, era cu un x, cu un y.. O fata care incearca sa-si traiasca tineretea.

Equilibrium nu prea il cunosc, il stiu doar din vedere.

the_first iarasi nu-l cunosc dar din cate mi-am dat seama pana acum sta cam prost cu vederea

thd e un coleg de-al meu de liceu cu care ma mai intalnesc din cand in cand. Face atmosfera buna in jurul unei beri.

celmaislaban nu-l stiu deloc.

lancelot imi pare o salcie'n vant. Il stiu din auzite si cam pare ca bate cum e moda.

Posted

Pe dear painter il cunosc din primii ani de facultate, e un baiat OK si ma inteleg bine cu el desi am mers pe specializari diferite si nu prea am tinut legatura cu el.

Pe crazy o stiu de pe la chefuri, era cu un x, cu un y.. O fata care incearca sa-si traiasca tineretea.

Equilibrium nu prea il cunosc, il stiu doar din vedere.

the_first iarasi nu-l cunosc dar din cate mi-am dat seama pana acum sta cam prost cu vederea

thd e un coleg de-al meu de liceu cu care ma mai intalnesc din cand in cand. Face atmosfera buna in jurul unei beri.

celmaislaban nu-l stiu deloc.

lancelot imi pare o salcie'n vant. Il stiu din auzite si cam pare ca bate cum e moda.

greu sa inventezi si tu de dragul jocului care te incurajeaza sa faci asta? aveam si eu un plan de idei. dus dracu de cand ma rog de tine sa scoti vorbele astea.

votul ramane. nu e destul ca sa patesti ceva si oricum am posibilitatea de a-l schimba. ma duc sa ma culc ca ziua nu mai are rost. daca ma cauta cineva, sunt in camera mea. beau cu radu =))

Posted

Te-am tot vazut pe aici si pe la chefuri, hai sa mergem sa bagam o bere.. si-asa am cabina aproape de bar deci pot sa lesin in voie ca stau aproape :lol:

Posted (edited)

Ok,hai ca eu ma duc sa dorm vreo 1-2 ore...aveti grija,nu va relaxati...urmeaza noaptea,eu unul o sa ma inchid in camera,trag perdeaua,si bat si vreo 2-3 cuie in usa sa nu intre nimeni .

Edited by liquidlove
Posted

<<deget acuzator>> blk

ce faceai cu trusa medicala azi dimineatam sau mai bine zis cui o duceai...pentru ca erai foarte grabit

<deget acuzator> Lancelot

Aseara te-am vazut povestind cu the.first . Aseara el sustine ca blk 'fugea' cu o trusa de prim ajutor,probabil ca de dimineata ati cautat-o impreuna pana ati aflat-o . Suna cam interesant,complotati ceva impreuna ?

<<deget acuzator the first>>

cum puteai sa-l vezi pe blk daca era cu spatele?

liquid nu povesteam nimic..incerca sa ma imbarlige cu povestea asta cu blk si furatul trusei..dar nu l-am crezut..era foarte agitat

P.S....o mica incurcatura lancelot ... am spus clar ca l-am vazut dimineata...

ceva scartaie lance.... de ce ai dat asa repede inapoi...

se pare ca esti la fel ca in facultate ... cauti anturaj cu toti... dar degeaba...

sper ca aceste mici "esecuri" (din viata sociala) ... sa nu te fi determinat sa te razbuni pe noi ...pentru toate cele intamplate tie...

votez Lancelot

Posted (edited)

De ce incercati sa va grabiti ?

Votezi pe cine ? Banuiesti pe cineva ca e mafiot ? Ti-a dat cineva indicii ca e mafiot ? Au apucat sa-si faca politistii treaba,adic sa ancheteze pe timp de noapte,sa zica clar : ASTA E MAFIOT,VOTATI-L !

Nu,nu s-a intamplat asta,de ce vrei sa risti,poate omorii medicul...eu zic sa riscam,si sa mai aspteptam pana ne dam seama cine's mafiotii .

Eu ma duc la mine in camera,astept 1-2 persoana la o partina de remy .Sau daca sunt si fete,poate dam un pkr pe dezbracate,cine stie :>

Am eu bautura pentru toti .

Edited by liquidlove
Posted

De ce incercati sa va grabiti ?

Votezi pe cine ? Banuiesti pe cineva ca e mafiot ? Ti-a dat cineva indicii ca e mafiot ? Au apucat sa-si faca politistii treaba,adic sa ancheteze pe timp de noapte,sa zica clar : ASTA E MAFIOT,VOTATI-L !

Nu,nu s-a intamplat asta,de ce vrei sa risti,poate omorii medicul...eu zic sa riscam,si sa mai aspteptam pana ne dam seama cine's mafiotii .

Eu ma duc la mine in camera,astept 1-2 persoana la o partina de remy .Sau daca sunt si fete,poate dam un pkr pe dezbracate,cine stie :>

Am eu bautura pentru toti .

nimeni no sa zica ca ee mafiot , politist sau ce rol are...

btw.. vine careva sa stam pe intuneric?(glumesc)...

Posted (edited)

As veni si eu la pkr dar nu stiu sa joc :(

Pai daca jucam pe dezbracata,si esti si don'soara,nu trebuie sa sti sa joci,tu doar participi,poti da hainele de la inceput jos .

Pai tocmai 1'st ,dar o a sa ne dam seama noi .

Ce rad acuma mafiotii de noi...vai vai .

Edited by liquidlove
Posted

Frateeeeeeeeeee, cine`o adus ruleta asta pe vas baaaaaaaaa ? #-o al dracu treaba ! Iara am pierdut bani ! :((

daca ma cauta cineva, sunt in camera mea. beau cu radu =))

Asa asa, sa inceapa lumea sa creada ca`s alcoolic ! #-o

Dar totusi, hai ca 2-3 paharele de long island nu strica (imaginati`va cate sticle de alcool am, asta pt. cunoscatorii in alcooale :D ).

P.s. : nu sunt scorpion, sunt varsator si ma MANDRESC cu asta ! B)

Posted

Final prima noapte!

Noaptea a luat sfârşit. Tinerii camarazi se strâng pe puntea vasului; nimeni nu ar vrea să discute despre noaptea ce s-a încheiat, spaima pluteşte în aer, fiecare îşi caută înspăimântat amicii apropiaţi răsuflând liniştiţi întâlnindu-le privirea.

Deşi nimeni nu ar vrea să creadă ameninţarea din cabina de control, toţi au simţit teamă în noaptea ce a trecut. Când totul părea să fie ok, se constată dispariţia lui Pitikoo. Tânărul poliţist este găsit mort în aceeaşi cabină de control. Pe geam un alt mesaj: "veţi muri cu toţii!”

Începe a doua zi, votaţi şi eliminaţi pe unul dintre voi!

linşare instantă - 9 voturi

linşare la termen - 8 voturi

ziua ţine până vineri

Trăiesc:

1.celmaislabN

2.Lucian

3.crazy kid

4.lancelot

5.radu

6.the_first

7.IrnK

8.andix

9.equilibrum

10.thade

11. liquid love

12. blk

13. dear painter

14. wanksta

15. nu mă cunoşti

16. durango

17. wootie

18.

A murit:

pitikko - poliţist

Posted

Nu prea.. s-au auzit niste zgomote ciudate care veneau dinspre camera lui liquidlove..

deget acuzator liquidlove:

Ce Dumnezeu ai facut aseara? Ce se auzea?

Posted

<deget acuzator> liquidlove:

te-am vazut cand ai iesit din cabina de control azi-noapte, cand ma duceam la baie, ce-ai facut acolo si cu cine ai umblat?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...