Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

Daca vrei sa ma interoghezi, ma poti intreba despre mine, nu despre prietenii mei. Nu vad ce relevanta poate avea o parere subiectiva despre o persoana sau alta, indiferent daca profesia imi ofera un oarecare bullshit-detector.

te intreb pe tine despre prietenii tai. conteaza daca nu consideri tu relevant ce intreb eu? in jocul asta stiu ca ai obligatia de a raspunde cand esti intrebat. get with the program.

Posted

deget acuzator crazy_kid

Dupa ce s-a terminat petrecerea unde ai fost?

Pai din cate am inteles de la voi petrecerea s-a terminat spre dimineata..

Cum am mai spus, in jur de ora 23, am mers pe un hol mai retras, nu va intereseaza de ce, unde am vazut pe cineva ciudat. L-am urmarit, am dat peste dppm. Am pierdut urma misteriosului, m-am lovit, am luat gheata, i-am legat-o la cap lui dppm, am facut un dus, m-am pus in pat, am mers in camera la thd..

Posted

te intreb pe tine despre prietenii tai. conteaza daca nu consideri tu relevant ce intreb eu? in jocul asta stiu ca ai obligatia de a raspunde cand esti intrebat. get with the program.

Evident, am dreptul sa refuz. Daca aceasta integritate fata de prietenii si clientii mei imi va costa increderea echipajului, asta este. Am un cod etic pe care trebuie sa il respect.

Tine minte, asta nu inseamna ca nu pot sa imi dau cu parerea despre oameni cand e vorba despre cineva, inseamna doar ca nu ma apuc sa fac o lista cu tot vaporul si sa pun etichete pe voi si sa o imprastii pamflete sa o citeasca toti. Desi ma simt oarecum inclinat sa iti pun tie o eticheta pe frunte.

Posted

Evident, am dreptul sa refuz. Daca aceasta integritate fata de prietenii si clientii mei imi va costa increderea echipajului, asta este. Am un cod etic pe care trebuie sa il respect.

Tine minte, asta nu inseamna ca nu pot sa imi dau cu parerea despre oameni cand e vorba despre cineva, inseamna doar ca nu ma apuc sa fac o lista cu tot vaporul si sa pun etichete pe voi si sa o imprastii pamflete sa o citeasca toti. Desi ma simt oarecum inclinat sa iti pun tie o eticheta pe frunte.

cum sa joci cu astia care te iau cu cod etic? al dracu de personaj complex ce ti-ai facut si tu. daca nu vrei sa raspunzi, mai bine nu mai jucam un joc ce se bazeaza pe obtinerea de informatii, ce pana mea.

oricum de la inceput ti-a pus thd palma la fund. si tu lui. nimeni nu se apara reciproc daca nu isi cunosc profesiile si n-au vorbit in prealabil. eu n-as apara pe nimeni, tinand cont ca toti sunt suspecti in momentul asta.

ps: puteai sa minti cand iti dadeai cu parerea despre ei.

Voi cei din spate si silentiosi.. sa nu credeti ca nu va vede nimeni. Se aud soaptele voastre si stim ca aveti fiecare ceva de ascuns.

votez blk

daca mori si nu trebuia, screw you, mi-ai dat motive.

Posted

@crazy Da , partea cealalta a vasului , nu ziceai ca te`ai impiedicat de glont si ti`ai rupt piciorul?

Am zis ca m-am lovit, nu ca mi-am rupt piciorul.

Si am intrebat ce intelegi tu prin "partea cealalta a vasului".. Si nu-mi place tonul cu care imi vorbesti.

Posted

La ce joc te referi amice? Ne jucam cu vietile oamenilor?!

Hai sa te investighez si eu. Fa o lista cu toate persoanele de pe nava impreuna cu varsta care crezi ca o au plus zodia in care crezi ca sunt plus culoarea ochilor parintilor.

Daca refuzi, inseamna ca esti un viitor criminal?

Pari cam psihopat asa.. recunosti singur ca nu aperi pe nimeni, sari primul la crima..

Posted

crazy_kid a fost in camera la mine, ca i-a fost frica, am stat impreuna, in rest a 2-a zi nu stiu ce a facut, eu am fost sa mananc, apoi m-am dus la mine in camera si m-am jucat pe WII, tenis. a fost si blk putin m-am jucat cu el, apoi a plecat. Eu acum ma duc la cina si apoi fumez o tigara cu un koktail si dorm. cine vrea sa mi se alature.

Posted

La ce joc te referi amice? Ne jucam cu vietile oamenilor?!

Hai sa te investighez si eu. Fa o lista cu toate persoanele de pe nava impreuna cu varsta care crezi ca o au plus zodia in care crezi ca sunt plus culoarea ochilor parintilor.

Daca refuzi, inseamna ca esti un viitor criminal?

Pari cam psihopat asa.. recunosti singur ca nu aperi pe nimeni, sari primul la crima..

lista o ai pe prima pagina. varstele cred ca sunt cuprinse undeva intre 22 si 24 de ani, din ce-am vazut nu mi s-a parut a fi nimeni mai batran de atat. cred ca lance, radu si equilibrium sunt in zodia scorpionului. crazy kid si irnk sunt in zodia berbecului. thade, durango, nu ma cunosti si wootie sunt in zodia leului. pitikoo cred ca e in zodia varsatorului. andix, dppm, wanksta si celmaislaban sunt in zodia sagetatorului. tu esti in zodia gemeni. liquidlove e balanta si the first e taur. daca ar fi sa ghicesc, asa as alege...

majoritatea parintilor cred ca au ochii caprui. unii albastri. deloc verzi.

poftim. scalda-te in abundenta de informatii. amandoi stim ca intrebarile astea chiar n-au relevanta, dar fiindca ai considerat ca nici ale mele n-au, ai sarit repede de fund in sus. eu ti le-am pus cu un scop. in functie de raspuns, imi faceam si o parere despre posibilul tau rol in jocul asta. era frumos sa dai un raspuns cat mai complet, oricare ar fi fost el, ca de asta te afli aici.

Posted

scuzati ca nu am activat, nu am avut acces la calculator din diferite motive.

<<deget acuzator tthdd>>

Ce bautura ati consumat ?

cat inseamna "putin" ?

cat te-ai jucat cu blk ?

Posted

Lucian, am incercat sa vorbesc cu tine ca de la om la om dar aparent tu ai ramas la gradinita si te apuci sa bati din picior si sa plangi daca lucrurile nu ies cum vrei tu.

Cand te mai calmezi, cauta-ma pentru o discutie. Daca esti interesat.

Posted

scuzati ca nu am activat, nu am avut acces la calculator din diferite motive.

<<deget acuzator tthdd>>

Ce bautura ati consumat ?

cat inseamna "putin" ?

cat te-ai jucat cu blk ?

suc de visine cu 20 grame de vodka, atat inseamna putin ;)

m-am jucat cu blk vreo ora~, totul a fost safe, eu am fost la cina si acum sunt in camera, ma uit la TV

Posted

<<deget acuzator >> blk

blk,ai fost la thade in camera ? ati consumat bauturi alcolice ? esti prieten cu thade ?

Am fost coleg cu el in liceu iar la facultate ne-am dus pe drumuri separate. Ne-am intalnit la o bere sa mai ne amintim cum era cand eram tineri :)

Posted

suc de visine cu 20 grame de vodka, atat inseamna putin ;)

m-am jucat cu blk vreo ora~, totul a fost safe, eu am fost la cina si acum sunt in camera, ma uit la TV

Am fost coleg cu el in liceu iar la facultate ne-am dus pe drumuri separate. Ne-am intalnit la o bere sa mai ne amintim cum era cand eram tineri :)

<deget acuzator blk>

Spune-mi care dintre voi minteste .

Ori o bere,ori suc de visine cu 20 grame vodka .

Posted

ambele, la ore si ocazii diferite o.O ce n-ai inteles? citeste mai bine :))

PS: tu tot incerci sa ne tragi in piept si toti stiu asta deja, tu esti unul dintre cei care vor sa ne distruga tot ;)

Posted

Lucian, am incercat sa vorbesc cu tine ca de la om la om dar aparent tu ai ramas la gradinita si te apuci sa bati din picior si sa plangi daca lucrurile nu ies cum vrei tu.

Cand te mai calmezi, cauta-ma pentru o discutie. Daca esti interesat.

da ma, ma duc sa plang ca nu-mi raspunzi tu :mellow:

ca ai raspuns, ca n-ai raspuns, in ochii mei...singur ti-ai facut rau.

tu in opinia mea ai ceva de ascuns. sigur ti-am nimerit pe cineva pe care tu incerci sa protejezi si eziti sa-ti dai cu parerea despre acea persoana, altfel nu-mi explic de ce ti-e greu sa dai un raspuns.

unii dintre voi va protejati reciproc si asta se intampla de la inceputul jocului, cand nu prea aveati motive. ziceai ca par psihopat daca zic asta (wtf?), eu zic ca sunt doar sanatos si incerc sa-mi apar pielea. momentan nimeni n-ar trebui sa aiba incredere in nimeni fiindca nu se stie absolut nimic despre persoanele de langa noi. doar cei din clanul mafiot se cunosc. sa va dea de gandit si grabiti-va cu votul ca ziua nu mai dureaza mult.

ps: numiti-ma paranoic, dar zicand ca sunt prieteni din liceu mie nu-mi da decat de inteles ca-si cauta motive pentru faptul ca s-au protejat la inceputul jocului.

din nou, imi asum intreaga raspundere daca iese urat :D

Posted

Eu am baut bere, el a baut tarie.. I'm more of a beer man myself.

Lucian, te fac psihopat pentru ca esti primul care instiga la crima iar 2 ai recunoscut ca n-ai incredere in nimeni desi suntem pe un vas plin de prieteni / amici.

Posted

ba mi se pare mie sau incepeti sa va certati? luciane las-o moale baga o manea frumoasa sa te calmezi amice

scuze de off-topic, dar mai usor ca face si rau RP-ul

Posted

ambele, la ore si ocazii diferite o.O ce n-ai inteles? citeste mai bine :))

PS: tu tot incerci sa ne tragi in piept si toti stiu asta deja, tu esti unul dintre cei care vor sa ne distruga tot ;)

Care sunt acelea 2 ocazii,intrebarea a fost pusa ce ai consumat cand te-ai intalnit cu blk,tu ai zis un lucru,blk a zis altul,de ce ?

ps: numiti-ma paranoic, dar zicand ca sunt prieteni din liceu mie nu-mi da decat de inteles ca-si cauta motive pentru faptul ca s-au protejat la inceputul jocului.

din nou, imi asum intreaga raspundere daca iese urat :D

Si asta continua sa faca si acum,sa se protejeze unul pe altul,probabil ca sunt doar prieteni de liceu .

Dar au dat niste ;declaratii; care nu corespund una cu a altuia ....soo,nush ce sa zic,nu vreau sa iau decizii pripiite .

Si thade,nu incerc sa trag pe nimeni in piept,incerc sa-mi dau seama cu ce fel de oameni sunt pe vas,in cine pot sa am incredere,si in cine nu,pana la urma,e pielea mea in joc .

Posted

Lucian, te fac psihopat pentru ca esti primul care instiga la crima iar 2 ai recunoscut ca n-ai incredere in nimeni desi suntem pe un vas plin de prieteni / amici.

ptiu, revino-ti, avem scris in cabina ca o sa fim linsati unul cate unul in fiecare noapte...prietene / amice. instig la: salvarea pielii mele si marirea precautiei in randul celor de pe vas. toti sunt suspecti. mai mult cei ce evita raspunsurile.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...