blk Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Voi cei din spate si silentiosi.. sa nu credeti ca nu va vede nimeni. Se aud soaptele voastre si stim ca aveti fiecare ceva de ascuns.
dear painter paint me Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 nu pot sa ma bag in discutie prea mult pentru ca nu stiu despre ce vorbiti, aseara cineva m-a imprins de un perete si mi-am pierdut cunostinta
blk Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pe la ce ora se intampla asta dear painter? Unde erai? Cand te-ai trezit?
the_first Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pitikoo,eu am avut o perioada grea cu bacurile,am ales sa fac o croaziera cu vasul,pentru a ma relaxa,lumea e agitata...nu am io treaba cu ei,dar cand deja sunt interese comune,adic ...intr-o noapte pot fi si eu omorat . De acea am grija sa nu o patesc ...Eu tot ce am spus are logica...altii,s-au trezit dimineata ca eu am pus glontul acolo,glont despre care a adus vorba thade prima data,pansamentul iarasi a aparut de nicaieri ...eu incercam sa-mi dau seama de ce tot se baga tot felul de obiecte care sunt menite de a fi puse in carca altora pentru a putea fi acuzati .Tu nu vezi,eu nu am acuzat pe nimeni,spre deosebire de thade,care dupa ce am vorbit 5 minute ...aaaaa esti mafiot,la fel si the_first,ce te poti astepta de la ei,azi esti mafiot,maine esti...eu cred ca ar trebuii sa aveti grija cu oamenii astia care sunt asa imprevizibil,nu-i credeti ca cine stie unde ajungeti .care logica ....care acuzatii... pana nu ai acuzat tu... nimenu nu a acuzat....toate acuzatiile facute impotriva cuiva au avut o baza , pe cand cele facute de tine au fost doar pentru a instiga lumea... acesta fiind un comportament tipic de mafiot
liquidlove Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 La ce sa ma pot astepta din partea ta,nu tu esti ala ce era rupt de beat aseara cumva,si a inceput sa strige in loc sa vorbeasca? Acuzatile facute impotriva mea de tine,ce baza au ? Dar a lui thade,cum sa pun eu glontul,glont provenit de unde ? De ce a zis ca-s mafiot pe ce baza? Faceti acuzatii aiurea,si luati decizii pripite . Comportament tipic de mafiot...:rofl1: asta e maxima )
pitikoo Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pitikoo,eu am avut o perioada grea cu bacurile,am ales sa fac o croaziera cu vasul,pentru a ma relaxa,lumea e agitata...nu am io treaba cu ei,dar cand deja sunt interese comune,adic ...intr-o noapte pot fi si eu omorat . De acea am grija sa nu o patesc ...Eu tot ce am spus are logica...altii,s-au trezit dimineata ca eu am pus glontul acolo,glont despre care a adus vorba thade prima data,pansamentul iarasi a aparut de nicaieri ...eu incercam sa-mi dau seama de ce tot se baga tot felul de obiecte care sunt menite de a fi puse in carca altora pentru a putea fi acuzati .Tu nu vezi,eu nu am acuzat pe nimeni,spre deosebire de thade,care dupa ce am vorbit 5 minute ...aaaaa esti mafiot,la fel si the_first,ce te poti astepta de la ei,azi esti mafiot,maine esti...eu cred ca ar trebuii sa aveti grija cu oamenii astia care sunt asa imprevizibil,nu-i credeti ca cine stie unde ajungeti .Vezi ca te contrazici singur. De dimineata s-a aflat ca in cabina s-a scris "La noapte va muri cineva", iar tu ai stat relaxat, dupa cum zici, cand mai mai in colo, brusc ai inceput sa devii interesat. Mi se pare mie sau undeva minti ?
liquidlove Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nu intelegi,probabil ca te-ai pierdut .Sa te ajut sa te regasesti,eu nu m-am contrazis nici unde,pot sa zic ca am fost chiar foarte fluent in replici,so .Am zis ca am stat relaxat,si m-am bronzat,in timp ce toata lumea discuta,se agita,dadeau cu presupusu,eu in tot acest timp,am stat relax . La inceput acea 'La noapte va murii cineva' ,am luat-o ca pe o gluma,deoarece se cam obisnuia sa se faca gluma de astea .Dar ma-m gandit mai tarziu,totusi,o pot patii si eu,hai sa fiu mai grijuliu .
Equilibrium Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 <deger acuzator> celmaislabaN Unde ai fost azi noapte?
dear painter paint me Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pe la ce ora se intampla asta dear painter? Unde erai? Cand te-ai trezit?in jurul orei 23:00 am fost in bar si m-am intors in camera sa-mi iau tigarile, pe drum a trecut cineva pe langa mine in fuga si imediat dupa el altcineva m-a impins sa il prinda din urma, astfel m-am lovit la cap si am cazut jos -_-.m-am trezit la 06:11 in acelasi loc si m-am dus in camera
Lancelot Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 @dear cumva te-a pansat cineva dupa lovitura? aveai un bandaj in jurul capului?
afroMAN Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 in jurul orei 23:00 am fost in bar si m-am intors in camera sa-mi iau tigarile, pe drum a trecut cineva pe langa mine in fuga si imediat dupa el altcineva m-a impins sa il prinda din urma, astfel m-am lovit la cap si am cazut jos -_-.m-am trezit la 06:11 in acelasi loc si m-am dus in camera@dear cumva te-a pansat cineva dupa lovitura? aveai un bandaj in jurul capului?Tot aseara, am auzit un zgomot pe un hol mai retras.. m-am furisat sa vad cine ce face, dar persoana respectiva m-a auzit si a inceput sa alerge.. Am alergat dupa el/ea si l-am impins pe dppm. Din cauza lui am pierdut urma misteriosului personaj si mi-am scrantit piciorul..M-am intors si am incercat sa il duc la mine in camera, insa era prea greu si mai eram si lovita.. M`am dus si am luat niste gheata, mi-am rupt o bucata din camasa si i-am legat-o la cap. L-am lasat acolo si m-am dus la mine in camera.
liquidlove Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tot aseara, am auzit un zgomot pe un hol mai retras.. m-am furisat sa vad cine ce face, dar persoana respectiva m-a auzit si a inceput sa alerge.. Am alergat dupa el/ea si l-am impins pe dppm. Din cauza lui am pierdut urma misteriosului personaj si mi-am scrantit piciorul..M-am intors si am incercat sa il duc la mine in camera, insa era prea greu si mai eram si lovita.. M`am dus si am luat niste gheata, mi-am rupt o bucata din camasa si i-am legat-o la cap. L-am lasat acolo si m-am dus la mine in camera.Uite cum i-am prins cu minciuna,thade zicea ca ai fost la el la camera si ai dormit cu el,seara romantica,alea alea,acum spune-mi de ce ati mintit,ce mai ascundeti ?
afroMAN Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Uite cum i-am prins cu minciuna,thade zicea ca ai fost la el la camera si ai dormit cu el,seara romantica,alea alea,acum spune-mi de ce ati mintit,ce mai ascundeti ?Nu am zis ca am ramas in camera mea. :)Am facut un dus si m-am pus in pat.. Eram speriata insa.. ma gandeam ca persoana pe care eu am urmarit-o ar putea veni dupa mine, asa ca m-am dus la thd..
celmaislabaN Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 equi, am mai spus si o mai spun o data, am fost pana spre dimineata la petrecere.<<deget acuzator lucian>> tu ce faceai azi-noapte? si cum de esti singurul care se duce sa inoate, in jurul barcii, cand toata lumea e panicata, si speriata de ce urmeaza sa se intample?
liquidlove Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nu am zis ca am ramas in camera mea. :)Am facut un dus si m-am pus in pat.. Eram speriata insa.. ma gandeam ca persoana pe care eu am urmarit-o ar putea veni dupa mine, asa ca m-am dus la thd..Hmm,zici ca ai fost speriata,si ranita ... inteleg . De ce ai ales camera lui thd,care e relativ reparte de camera unde stai tu,in drum puteai sa alegi camera lui Lucian,a lui Lancelot sau celmaislabaN ,de ce nu le-ai ales pe acelea,de ce thade,il cunosti cumva ? Ai vre-o relatie cu el ? Te intreb asta deoarece fiind ranita,ai facut un efort considerabil sa te duci la camera lui . Tu ranita si speriata,ai petrecut o noapte romantica,asa zice el,cand o persoana e intr-un asa fel,nu prea are chef de romantisme ... e cam ciudat ... Povesteste-mi in dimineata cand ai aflat glontul,ce cautai pe langa camera lui The first ? Nu prea ai tangete cu camera lui,care e retrasa in coltul din drepata al navei .
afroMAN Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hmm,zici ca ai fost speriata,si ranita ... inteleg . De ce ai ales camera lui thd,care e relativ reparte de camera unde stai tu,in drum puteai sa alegi camera lui Lucian,a lui Lancelot sau celmaislabaN ,de ce nu le-ai ales pe acelea,de ce thade,il cunosti cumva ? Ai vre-o relatie cu el ? Te intreb asta deoarece fiind ranita,ai facut un efort considerabil sa te duci la camera lui . Tu ranita si speriata,ai petrecut o noapte romantica,asa zice el,cand o persoana e intr-un asa fel,nu prea are chef de romantisme ... e cam ciudat ... Povesteste-mi in dimineata cand ai aflat glontul,ce cautai pe langa camera lui The first ? Nu prea ai tangete cu camera lui,care e retrasa in coltul din drepata al navei .Pai thd venise sa-mi ceara o pila, i se rupsese o unghie.. Si daca tot venise el, am zis sa nu-i mai deranjez pe ceilalti.. Dupa, mi-a venit foame.. Cum pe mine ma durea piciorul, a facut el ceva de mancare.. Apoi mi-am legat gheata la picior, ne-am pus in pat si am adormit (cel putin eu asa am facut). :D De dimineata, am iesit pe usa chitita sa ma duc in camera mea, insa am calcat pe glont si am cazut.. Thd a auzit si a venit sa vada ce s-a intamplat. Asa am gasit glontul.
Lucian Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 equi, am mai spus si o mai spun o data, am fost pana spre dimineata la petrecere. <<deget acuzator lucian>> tu ce faceai azi-noapte? si cum de esti singurul care se duce sa inoate, in jurul barcii, cand toata lumea e panicata, si speriata de ce urmeaza sa se intample? inotul ma relaxeaza. e bun dupa o mahmureala. poti veni si tu daca ti se pare suspect ceva. azi noapte petreceam. m-am luat la bautura cu radu si nu ne-am oprit pana in zorii diminetii. atunci ne-am dus fiecare in camera sa. eu am dormit nestingherit pana mai acum, cand m-am hotarat sa ma scol si sa ma duc la inot. m-am trezit pentru scurt timp din cauza unor tipete, presupun ca in momentul in care s-au descoperit mesajele din cabina, dar m-am culcat imediat la loc. degete acuzatoare...toti cei prezenti (pot face asta? :D) ce specialitate ati terminat la facultate? @ce-am putut sa zic..."degete acuzatoare" intra la categoria "greseli tampite", am dreptul sa dau edit dar...ramane asa ca sa pot rade pe viitor :D
Lucian Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Împreună sunteţi studenţii aceleiaşi facultăţi;Eu am terminat 10 clase la seral :D, fara facultatetry again.
liquidlove Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 (edited) Pai thd venise sa-mi ceara o pila, i se rupsese o unghie.. Si daca tot venise el, am zis sa nu-i mai deranjez pe ceilalti.. Dupa, mi-a venit foame.. Cum pe mine ma durea piciorul, a facut el ceva de mancare.. Apoi mi-am legat gheata la picior, ne-am pus in pat si am adormit (cel putin eu asa am facut). :D De dimineata, am iesit pe usa chitita sa ma duc in camera mea, insa am calcat pe glont si am cazut.. Thd a auzit si a venit sa vada ce s-a intamplat. Asa am gasit glontul.<deget acuzator> celmaislabancrazy_kid are dreptate, ea a dormit cu mine azi-noapte, iar dimineata am gasit un glont langa camera lui the_first si ea mi-a spus ca tu ai fost acolo, esti sigur ca nu ai vreun plan diabolic?Hmm,iar nu v-ati inteles...iar va contraziceti . Tu zici ca ai calcat pe glont cand ai iesit din camera lui thade,da ? Pai camera lui thade e in coltul opus al vasului cu cea a lui the first,desii thade ziceai ca glontul a fost aflat langa camera lui the first . Ia spuneti-mi si mie de ce mintitit,ce ascundeti ?!?! Zicea thade ca ai vazut pe cineva acolo,cine a fost acea persoana ? Edited July 6, 2009 by liquidlove
celmaislabaN Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 <<deget acuzator pitikoo>>După un an istovitor de studiu, practică, examene şi absolvire vine şi vremea dezmăţului: două săpămâni pe un iaht de croazieră.Împreună sunteţi studenţii aceleiaşi facultăţi; proaspăt licenţaţi, această ieşire e totodată un mod de a vă lua rămas bun unul de la altul.Tu ce cauti aici daca zici c`ai terminat 10 clase?
afroMAN Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hmm,iar nu v-ati inteles...iar va contraziceti . Tu zici ca ai calcat pe glont cand ai iesit din camera lui thade,da ? Pai camera lui thade e in coltul opus al vasului cu cea a lui the first,desii thade ziceai ca glontul a fost aflat langa camera lui the first . Ia spuneti-mi si mie de ce mintitit,ce ascundeti ?!?! Zicea thade ca ai vazut pe cineva acolo,cine a fost acea persoana ?Off.. am eu fata de mafioata? :PAm zis : De dimineata, am iesit pe usa chitita sa ma duc in camera mea, insa am calcat pe glont si am cazut.. Nu am zis unde era glontul..Iar thd a zis : dimineata am gasit un glont langa camera lui the_first si ea mi-a spus ca tu ai fost acoloDa, noi am gasit..Am vazut pe cineva, insa nu mi-am dat seama pe cine.. I-am explicat lui thd cum arata acea persoana.<<deget acuzator pitikoo>>Tu ce cauti aici daca zici c`ai terminat 10 clase?copilul soferului :lol: