Jump to content
POLAND

Michael Jackson a murit

Recommended Posts

Posted

După ce a suferit un stop-cardiac, cântăreţul american, supranumit "regele muzicii pop", a murit la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles, informează TMZ.com.

Atunci când au sosit paramedicii, starul pop nu respira şi a fost nevoie imediat de manevre de resuscitare. Michael, în vârstă de 50 de ani, urma să revină pe scenă luna viitoare pentru o serie de concerte. Primul urma să aibă loc la Londra la 13 iulie. El a efectuat în acest scop o serie de repetiţii în ultimele două luni.

Sursa: realitatea

Sursa: tmz

Sursa: CNN

Posted

După ce a suferit un stop-cardiac, cântăreţul american, supranumit "regele muzicii pop", a murit la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles, informează TMZ.com.

Atunci când au sosit paramedicii, starul pop nu respira şi a fost nevoie imediat de manevre de resuscitare. Michael, în vârstă de 50 de ani, urma să revină pe scenă luna viitoare pentru o serie de concerte. Primul urma să aibă loc la Londra la 13 iulie. El a efectuat în acest scop o serie de repetiţii în ultimele două luni.

Sursa: REALITATEA.NET

revin cu detalii

Am vrut si eu sa postez asta am vazut aici http://www.tmz.com/2009/06/25/michae...ardiac-arrest/ ,dar nu e confirmat inca nimic.

EDIT

Alt Mj a murit e confuzie..sau publicitate ieftina :violent:

http://blog.seattlepi.com/whatsontap/archives/120913.asp

p.s: rip betivanului.

Posted

Mare pacat ... cred ca darama lumea cu turneul asta pe care il avea in program.

Nu eram fan MJ, dar ma mai uitam din cand in cand pe youtube la el - era prea tare in concerte.

RIP ...

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Dumnezeu sa-l odihneasca :(,pacat :(.

Posted

Asta, 2pac si ceausescu, nici acum nu stim daca a murit vreunu cu adevarat. >.<

hai rip.

Ceausescu s-a dus de batranete pana acum...daca nu,probabil sta la taclale cu Fidel prin Cuba...

@Inca nu e confirmat...dar vad ca lumea s-a adunat cum s-a adunat si la Pac (ca tot ai adus vorba de el)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...